Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-04-06, 12:15 AM   #401
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
雖然大勝6 - 0, 但場波睇落唔太順...硬係差咁d野咁...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:26 AM   #402
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: kin~kin
雖然大勝6 - 0, 但場波睇落唔太順...硬係差咁d野咁...

其實熱身賽
兵不厭乍
邊會露真軍
見好就收...
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:31 AM   #403
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 月舞
而家Owen已經由靠屈速度
變左靠走位入涉,一腳KO了
而且仲有2傳

好多人成日都話唔出奧雲對英格蘭會好d
但我覺得唔出就死梗
肯定入球量大減
同意同意

一個只靠速度屈機既球員欣賞指數往往比技術型球員為低,以家既奧雲比以前更加可觀

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 01:57 AM   #404
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
睇完場波,又覺得高治幾好駛咁喎

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 09:13 AM   #405
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
場波系咪中文講波?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:07 PM   #406
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
owen搭高治好似有連攜喎....
幾好

宜家擔心朗尼出返黎,呢班夾慣左,會唔會有影響

舊 06-04-06, 12:17 PM   #407
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Bigwater
owen搭高治好似有連攜喎....
幾好

宜家擔心朗尼出返黎,呢班夾慣左,會唔會有影響
如果Crouch好似呢場咁勁
出返都唔會比佢打正選呱
除非大力臣真係痴左

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:19 PM   #408
Bigwater

引用:
作者: 月舞
如果Crouch好似呢場咁勁
出返都唔會比佢打正選呱
除非大力臣真係痴左
Crouch今場完全發揮到佢的作用,仲要有入波bonus

大力臣不嬲都痴嫁啦

舊 06-04-06, 12:21 PM   #409
Bigwater

http://www.badongo.net/vid/136578

6球入波,加1個missed pk

轉自hkcm.com

舊 06-04-06, 09:00 PM   #410
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
高洛治上演帽子戲法,英格蘭熱身賽6-0橫掃牙買加

路透曼徹斯特電---高洛治週六上演帽子戲法,幫助英格蘭在其最後一場備戰世界杯的熱身賽中以6-0輕取牙買加。

林柏特在第11分鐘為主場作戰的英格蘭首開記錄,之後牙買加後衛頭槌自擺烏龍,高洛治的射門擊中對方球員後入網,將比分擴大至3-0。

奧雲在第32分鐘攻入其本年度首個進球,高洛治在第66分鐘和第89分鐘又攻入兩球,鎖定了最後比分,不過他在第82分鐘還射失了一個十二碼球。

憑藉這場大勝,英格蘭在出征世界杯之前的備戰完美收場,而在主力射手朗尼能否出戰尚不明朗的狀況下,他們也特別需要這樣的勝利。朗尼將在6月7日進行掃瞄檢查,已確定是否能否在世界杯中亮相。

這也是瑞典籍主帥艾歷臣執教五年半以來,英格蘭取得的一場最大比分勝利。艾歷臣將在德國世界杯後離職。

英格蘭將在下週六迎戰B組首個對手巴拉圭,之後還要與千里達以及瑞典交手。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 09:35 PM   #411
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Bigwater
第一次見機械舞...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 06-04-06, 10:07 PM   #412
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
點解佢load左一陣唔再load停左

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 10:47 PM   #413
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
究竟係我地利記用唔著高治定點...
差咁遠既....

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:04 PM   #414
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 王龍
差咁遠既....
唔同用法...掛

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 11:05 PM   #415
碧克

引用:
作者: 王龍
差咁遠既....
英軍陣中B7,謝4,林9校炮能力都超高,
利記陣中邊有咁多一級炮手呀.
淨係B7狂放七旋斬上去屈頭鎚已經打晒啦.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 01:03 AM   #416
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 碧克
英軍陣中B7,謝4,林9校炮能力都超高,
利記陣中邊有咁多一級炮手呀.
淨係B7狂放七旋斬上去屈頭鎚已經打晒啦.
所以我話B7拍E個2傳手真係屈晒機

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 02:34 AM   #417
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: DevilElvis
所以我話B7拍E個2傳手真係屈晒機
之前仲話唔好出B7
B7真係仲有佢既作用架

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 02:49 AM   #418
碧克

引用:
作者: 啤梨王子
之前仲話唔好出B7
B7真係仲有佢既作用架
都唔知D人點諗.
好似艾歷臣選乜人都係錯咁,
選高洛治話佢把握力差(就整場大三元),
繼續俾B7出場話佢態沉(事實係佢七旋斬威力更勝以往),
揀禾確特入隊又話佢呢樣唔得果樣唔掂(你知得佢幾多?).
踢完場波就話呢個好喎果個勁喎.
呢D真係好球迷.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 03:01 AM   #419
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
都唔知D人點諗.
呢D真係好球迷.
haha
算啦,做英軍領隊不嬲都係咁
冇得避架

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 03:15 AM   #420
某F
我的歌聲裡

對手渣姐....

舊 06-05-06, 08:57 AM   #421
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 某F
對手渣姐....
fully agree

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 09:21 AM   #422
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
奧雲助攻都咁多
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 09:34 AM   #423
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
大力臣終於揀岩熱身賽對手啦

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 11:25 AM   #424
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
都唔知D人點諗.
呢D真係好球迷.
唉,你睇到今日本地報紙,訪問藝人對高洛治睇法,應該會仲勞氣...
好似個馬國明咁,話高洛治點都只係幫隊友二傳,純屬配角...
佢都唔知有無睇波..

舊 06-05-06, 02:11 PM   #425
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
有碧咸o既長傳........o係利記入唔到波咁滯o既高治,一變變成一個有機會拎世界杯神射手 o既球員~
好似好大對比咁...
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:39 AM

手機版 | APP版