Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-24, 11:27 PM   #676
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
日昇資本雄厚定技術好
日動風3D畫面贏其他日廠幾個次元

此篇文章於 04-27-24 10:05 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-24, 12:20 AM   #677
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
4dx震到hi
又笑到hi

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-24, 08:29 AM   #678
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
抱歉因為日本個票房令我入場前抱住個故事應該都唔差吧.....嗯.......
應該問題係個故事重心.....各種唔同的"愛"吧...有幾條就係覺得大夾硬的感覺...

至於其他都水準以上,算值得入場睇

另...好想知astray o個邊d魔改機係邊,呢d世界大戰級數照理點都都要出場w

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-24, 10:01 AM   #679
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
抱歉因為日本個票房令我入場前抱住個故事應該都唔差吧.....嗯.......
應該問題係個故事重心.....各種唔同的"愛"吧...有幾條就係覺得大夾硬的感覺...

至於其他都水準以上,算值得入場睇

另...好想知astray o個邊d魔改機係邊,呢d世界大戰級數照理點都都要出場w
我諗住睇情懷同當爽片睇乍
有seed d經驗都唔會對劇情有乜期待
睇到中間都放棄諗合理性了
Anyway故事都叫正正常常比Seed d好太多了
由手機版發出

此篇文章於 04-27-24 10:03 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-24, 02:43 PM   #680
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
某幾幕有種睇緊粵語長片或者狗血韓劇嘅感覺
開個頭正正常常, 夾埋隻主題曲以為點樣, 後半係why so serious, 不過滿載各種service
有啲敵役吐糟都係我心入面嗰句

此篇文章於 04-27-24 02:45 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-24, 11:31 PM   #681
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
前半同大橋相信跟足原劇本
係所有形勢清楚哂後就狂加福田自己啲彩蛋同惡趣味
可能都唔係亂改,而係原本只諗住解決基拉同莉古絲嘅主線就算
不過真嗰啲咁中二嘅戰鬥形勢唔係賣情懷,應該會俾人反檯
故然,就算加左搞笑野,個大局都整得好過上幾套TVA
笨大之後唔搵老手監督同寫劇本,都最好拜託佢地砌靚啲新作世界觀先
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 昨天, 11:48 AM   #682
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013

由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 昨天, 10:10 PM   #683
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
迷弟天真飛鳥
魔蟹
最正都係阿斯蘭

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 昨天, 11:16 PM   #684
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
角色們的吐嘈勁到肉!坐我後面幾個腐女,全場不停地笑!

場仗所有道理都係假,根本係為咗爭女而打!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 機動戦士ガンダムSEED BATTLE DESTINY 已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 425 02-04-13 12:03 PM

現在的時間是 11:14 AM

手機版 | APP版