Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-04-05, 10:48 PM   #1
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
MAR

請問各位有無睇過呢套漫畫?完左未?
http://websunday.net/rensai/mar.html

記得初頭烈火之炎都係好早動畫化,結果又係講唔到最尾.....

舊 02-04-05, 10:52 PM   #2
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
未完
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-05, 11:17 PM   #3
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

註冊日期: Oct 2004
睇過........不過唔太like佢d人設.......烈火之炎好少少.............

我體內?鴷d卡就黎要爆
[西]楚小霸王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-05, 12:02 AM   #4
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
使唔使咁快動畫化呀a

我唔太中意呢套的說~

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-05, 09:56 PM   #5
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: [西]楚小霸王
睇過........不過唔太like佢d人設.......烈火之炎好少少.............
我覺得烈火之炎動畫靚少少添

舊 02-05-05, 11:07 PM   #6
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: naco
我覺得烈火之炎動畫靚少少添
mar唔係差,只係我唔太鐘意大細個嘅角色

我體內?鴷d卡就黎要爆
[西]楚小霸王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-05, 02:14 PM   #7
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
點解咁多漫畫都未完就咁快動畫化呢....

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-05, 10:35 PM   #8
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
mar 個人覺得都幾好睇.......
出動畫都有D期待

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-05, 11:00 PM   #9
魚仔
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
我幾like睇mar...但咁快動話就...唔係咁期待
魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-05, 11:16 PM   #10
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

http://gaforum.org/showthread.php?t=106372

爬舊POST時爬到,
順手順手(逃)
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
巴士模型/產品討論區 Hikari 收藏品討論版 1000 07-08-05 01:40 AM
[ETC]遊戲銷量速報 (Mar 08 - 14) neo2046 電視遊戲討論版 6 03-15-04 08:12 PM
News: Nintendo's 2003 Plans 神祕人1號 手提遊戲機討論版 1 01-08-03 09:55 AM

現在的時間是 08:12 PM

手機版 | APP版