Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-18, 03:33 PM   #13326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
除左朱雀用黎反陰綺羅星之外好似冇用喎,綺羅星用天元都屈得死佢啦,不過就算唔燒,綺羅星出多次必應該都打得中朱雀喎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-18, 02:25 PM   #13327
ShinDou

大器飛中左12妹,正喎鬥雞好好多了

舊 07-26-18, 03:22 PM   #13328
ShinDou

超正喎真係,拍埋號,盾筆buff鐵也都秒唔到喎,食左兩次電都未死

舊 07-26-18, 04:40 PM   #13329
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
互buff係減好多傷,但同時攻勢力都弱左...
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-18, 11:20 AM   #13330
ShinDou

用用下好似反而仲輸多左,唔知點解,定係d人擺既陣勁左?

舊 07-27-18, 11:32 AM   #13331
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
答你唔到,少用3nc....
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-18, 11:36 AM   #13332
ShinDou

我冇uc報喪呀,有應該會好d

舊 07-27-18, 05:33 PM   #13333
ShinDou

精霸pool終於肯出勁野,有hinu同射安棋,應該射安琪岩我多d,有the end同12妹,行快好多爭好遠,等renew之後應該打得夠精霸飛

舊 07-27-18, 11:00 PM   #13334
ShinDou

終於發現12妹我有少少用處,可以打到之前1路輸少少既盾陣 XD

不過呢幾日攻人真係狂輸,得1585排447,今星期上千7都可能有難度 @@
舊 07-27-18, 11:56 PM   #13335
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
大器卷中教官...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-18, 07:52 AM   #13336
ShinDou

教官好似都唔係好差呀﹖
舊 07-28-18, 11:37 AM   #13337
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
頂唔順了,棄暗投明啦,營運(柯柯住)真心xx鬼

而家賣account仲有冇人要呢?如果得幾百就放係到得閒入去睇下自己d戰績算

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-18, 11:48 AM   #13338
ShinDou

呢隻賣ACCOUNT未必有人收喎,1兩個月又出隻神機打下面 @@ 分分鐘等佢出勁野刷首抽好過,除非有號,不過而家仲打緊果D應該都有號啦﹖
舊 07-28-18, 12:38 PM   #13339
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
Nc隻號?而家仲有得出呀?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-18, 12:42 PM   #13340
ShinDou

而家要等大器飛囉,要好好彩先會中得到
舊 07-29-18, 09:06 AM   #13341
ShinDou

金箱十萬改造,而家真係唔想鬥滅,連RARE大佬都唔想打了 XD 晒時間
舊 07-29-18, 11:24 AM   #13342
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
打到lv 18都唔見稀有boss...最後半日轉場打.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 11:46 AM   #13343
ShinDou

LV7兩次RARE兩個金箱都垃圾,追黎做咩﹖XD 以前D金箱好似冇出咁多垃圾
舊 07-29-18, 01:50 PM   #13344
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

去左其他區打左隻...趺金s飛>30征霸飛...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-29-18, 01:54 PM   #13345
ShinDou

點解你次次都唔會中垃圾既 @@
舊 07-29-18, 01:56 PM   #13346
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

入左你個區

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-29-18, 02:08 PM   #13347
ShinDou

我果區D人好HEA架喎 XD 尋日隻LV7飛野打左成日先打得死 XD 可能個個俾人係咁減行動屈機扣唔得多
舊 07-29-18, 02:57 PM   #13348
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

個個真係唔打...成個鐘冇人出手.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-29-18, 03:09 PM   #13349
ShinDou

之前冇咁嚴重,而家直頭行都唔行埋黎掂,可能見就夠鐘同埋俾之前隻飛野屈
舊 07-29-18, 10:51 PM   #13350
ShinDou

埋單1791排280,估唔到仲易衝過上星期,唔知點解好少人打我反我,個陣明明1樣,今日仲十點先開始爆水都趕得切 @@

定係爭百大果D先多人爆水打﹖百大要1880分 @@

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:19 PM

手機版 | APP版