Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
~清談館~>呢個forum 係咪已經玩完?
大情大性武大帝 02:49 PM 06-01-19
當然玩完喇!
因為我無出手麻!

iu fu pig 03:34 PM 06-01-19
作者: 大情大性武大帝:
當然玩完喇!
因為我無出手麻!
其實都喺嘅
咁你出時出手?
由手機版發出
jamsquare 04:22 PM 06-01-19
清談館我覺得玩完左好耐
GN00508771 04:37 PM 06-01-19
中一上到依家30歲都仲日日簽到

但留言頻度下降唔少係真既⋯_´ཀ`」 ∠):
GreenTea 06:06 PM 06-01-19
我諗係keep到有人上既 但主要係大家話題少左
好似d老夫妻咁
Busconcamp 07:14 PM 06-01-19
作者: mario0606:
由中學開始上黎,到依家都出左黎做野4、5年
對依度點都有D感情,講真唔多想佢死

不過好掛住以前一場英超可以爆哂POST,依家就算世界杯都無人係果度講
禾只能做新聞報道員
darkvolver 08:07 PM 06-01-19
其實我覺得好睇有什麼game出GAF才熱鬧..

你睇下BIO 2 , 隻狼d post 到今日都吹緊上去...
Orage 09:04 PM 06-01-19
得閒會上黎睇下,出下post。
D.K. 09:47 PM 06-01-19
日日都有上, 只係做CD ROM多, 動漫GAME版日日都有睇
女裝少年 09:56 PM 06-01-19
作者: jamsquare:
清談館我覺得玩完左好耐
雨傘完左個個收晒聲
Shirley Sheila 10:00 PM 06-01-19
<=GAF 首頁

近排無大單野所以無乜野好討論?
darkvolver 10:23 PM 06-01-19
作者: 女裝少年:
雨傘完左個個收晒聲
GAF一直都係講ACG...但係時間在改變的時候,個區係行偏左...
DevilElvis 10:27 PM 06-01-19
作者: 大情大性武大帝:
當然玩完喇!
因為我無出手麻!
喂,你想點出手法先
麥魚仔 10:50 PM 06-01-19
作者: 女裝少年:
雨傘完左個個收晒聲
2016 立法會選舉後先收晒聲
女裝少年 12:15 AM 06-02-19
作者: darkvolver:
GAF一直都係講ACG...但係時間在改變的時候,個區係行偏左...
清談館喎
嗰陣仲會因為太多野講
搞到多左敏感野,或者無聊野
有版主提議摺左清談館
大懶財 12:25 AM 06-02-19
中學開始上到而家喇。
不過轉左做cdrom好耐。。

少左好多野睇,但日日都會入嚟睇下嘅。。。。
最懷念係隻metal gear online, 晚晚同一班版友打機吹水
龍寶寶 01:18 AM 06-02-19
每日都有上,只係冇留言
其實有冇得轉型?我什麼都不知道
darkvolver 07:39 AM 06-02-19
作者: 大懶財:
中學開始上到而家喇。
不過轉左做cdrom好耐。。

少左好多野睇,但日日都會入嚟睇下嘅。。。。
最懷念係隻metal gear online, 晚晚同一班版友打機吹水
現在都有MHW一出...bio2一出都有此情況,但維持時間有限?

作者: 龍寶寶:
每日都有上,只係冇留言
GAF出到手機apps連動forum已經不錯,你可以睇下新game一出報價已經很重要
lunn 08:39 AM 06-02-19
每日都有上
但唔多出POST

基本上已經習慣左每日都會上黎睇吓野
izumo 09:15 AM 06-02-19
作者: 龍寶寶:
每日都有上,只係冇留言
轉型好難掛...始終呢度都係ACG (人氣尤其靠GAME支持)為主
以前都有手機game維持下流量
但而家手機game大家都好似識破騙局咁
冇以前咁瘋狂

變相就要等bio2 之類大game出先多人過來
但2019年D GAME都貴精不貴多
kimtch 10:40 AM 06-02-19
上左黎都十年+ 開頭會留下腳毛 跟住都變成DVD-ROM
iu fu pig 10:44 AM 06-02-19
有新遊戲果排,間中都有新會員
不過帶動唔到佢地keep住瀏覽喺真嘅

連情版什麼的以前都好多野睇
由手機版發出
nds 11:49 AM 06-02-19
自從無左 game player 已經摺得
Dyhalt Rushifar 12:43 PM 06-02-19
作者: izumo:
轉型好難掛...始終呢度都係ACG (人氣尤其靠GAME支持)為主
以前都有手機game維持下流量
但而家手機game大家都好似識破騙局咁
冇以前咁瘋狂

變相就要等bio2 之類大game出先多人過來
但2019年D GAME都貴精不貴多
電話GAME係因為好多營運明白到只要TITLE夠力+超黑POOL就可以賺錢,一般人見到即閃啦,咁點會有話題可以講…

其實如果真係貴精不貴多都係好事黎,出大量平凡GAME,結果只會出咗都冇話題講…
david 01:36 PM 06-02-19
作者: Dyhalt Rushifar:
電話GAME係因為好多營運明白到只要TITLE夠力+超黑POOL就可以賺錢,一般人見到即閃啦,咁點會有話題可以講…

其實如果真係貴精不貴多都係好事黎,出大量平凡GAME,結果只會出咗都冇話題講…

手遊佛系玩其實有幾隻還可以啦,KING'S RAID呢度無人玩,但其實唔差,成3年都仲一大堆課金鯨,我之前有佛系玩但無時間就停佐。

我自己而家玩緊幽遊100%,其實呢隻算係良心營運,亦都見到越O黎越多鯨,系統亦越O黎越貼心,你要隻GAME真係得先吸得住班鯨去養一堆無課輕課,唔係半年唔夠就摺得。

老任就食過翻尋味,MK最新作亦都係手遊。DQ最新作都係手遊,CRAPCOM隻戰國BASARA最新作當然亦係手遊,碧藍就仲勁,由手遊移值去CONSOLE,手遊呢個市場真係唔掂?講笑咩...
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面