Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-15, 03:06 PM   #51
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
今集唔錯
好過2、3

自己識掘晶片呢下屈機左d
同埋唔知女主到底係咪全場著高跟鞋仲跑得快過男主

有唔少係向首集致敬
結局都算收得好
起碼唔係由人類搞掂條龍
...
暴龍正要比人最後一擊時條速龍出現仲要長槍衝刺式衝前加跳高攻擊真係型爆

此篇文章於 06-14-15 03:09 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 03:16 PM   #52
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
第1代皇者即係皇者,最後仲收埋添
仲有,岸邊是很危險的
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 03:54 PM   #53
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
安室可以斗零踭唱跳全場仲夠氣,又見過蝗女斗零踭遊長城,女士門應該一早進化到同高踭鞋融合鳥,無需基因改造…
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 04:03 PM   #54
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
竟然無人吐糟火箭炮兵射得中跳跳A,但係打唔中白跳跳王
尋晚睇完除左多吐糟位之外都幾好無咩悶場
不個個尾似想拍多集,真心唔多想
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 05:20 PM   #55
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
睇完

點解入面做食蕉同波波球staff個樣咁似Power Rangers入面既肥龍瘦虎

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 06:04 PM   #56
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
肥果個仲要得一場戲但好好戲

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 07:19 PM   #57
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇完整體ok的,不過睇到最後的感覺……頂,原來我睇緊哥斯拉?

舊 06-14-15, 08:55 PM   #58
ahleung
The One
Bannnned

最後.......

真係好哥斯拉feel

TREX幾時變得咁正義.

出黎打變種龍都算, 我當你正常獸性.

但同速龍合作, 打完又走左去唔攻擊速龍/人類. 人類又當正一天光晒世界和平咁.........

有隻TREX & 速龍 周圍走, 其實咪同之前一樣咁危急.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 09:48 PM   #59
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: ahleung 查看文章
最後.......

真係好哥斯拉feel

但同速龍合作, 打完又走左去唔攻擊速龍/人類. 人類又當正一天光晒世界和平咁.........

....
d人都走哂,本身暴龍跑唔贏女主角已經係笑點

舊 06-14-15, 10:50 PM   #60
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
比預期好睇,起碼全套片無乜冷場幾緊湊

D-REX幾夠霸氣,結果螳螂捕蟬黃雀在後,隻滄龍先係隱藏boss

有唔少鏡頭向其他電影致敬,例如異形續集,Predator,The Birds

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 11:19 PM   #61
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:
作者: 東條希 查看文章
比預期好睇,起碼全套片無乜冷場幾緊湊

D-REX幾夠霸氣,結果螳螂捕蟬黃雀在後,隻滄龍先係隱藏boss

有唔少鏡頭向其他電影致敬,例如異形續集,Predator,The Birds
滄龍再勁,咪又係最後的晚餐~~

兩兄弟一開始個度有點無聊,一個中二一個吵鬧
中段逃忙開始就唔錯,兩兄弟帶活了氣氛
係尾段無乜表現有啲可惜
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-15, 11:22 PM   #62
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: ahleung 查看文章
最後.......

真係好哥斯拉feel

話哂速龍救左佢
唔係打死對面大佬後仲要咬埋救命恩龍咁無義氣
舊 06-14-15, 11:23 PM   #63
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: 仁飛 查看文章

係尾段無乜表現有啲可惜
後尾全靠細佬話「要搵隻更多牙齒既」
先點醒女主角
舊 06-15-15, 02:47 AM   #64
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
睇完4dx版,正到講粗口
呢類戲再加4d真係太利害了
全程兩個鐘係享受,強烈建議睇過3d版都可以去睇多次4dx
係兩樣野嚟!直接幫套戲加到滿分
Ching 想問下你係咪睇Langham Cinema city citi studio1??

邊個位同螢幕最正中?(皇帝位)??

Thanks!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 05:51 AM   #65
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
係呀,4dx唔駛坐咁後
中間或低一至兩行都可以
就算冇位焗坐頭幾行都可以一試,因個幕同個位有啲距離
同埋香港間4dx要自己帶眼鏡入場,
加溫馨提示唔好買野食入去食
其實呢類戲就唔駛講劇情,但就同4dx呢個system好夾
你問我呢套加4dx就必睇,一般2d或3d留返等明珠台播都ok
等睇師兄賽後報告

舊 06-15-15, 07:21 AM   #66
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔講都唔記得第一集有佢份....
http://www.worldjournal.com/3278181/...E8%97%9D&npg=2

引用:
作者: 仁飛 查看文章

係尾段無乜表現有啲可惜
可惜在個大佬冇囡食
仲以為中途有一兩個加入 明明初段有舖排佢成日望囡

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-15-15 08:22 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 09:41 AM   #67
廢人
The One

成日望囡但係D囡全無戲份
仲以為會一齊落難

最不滿係所有恐龍縮晒水

有D位向第一集致敬但係又唔做多少少
例如應該加多個場景揸住車比大型恐龍追
由手機版發出

此篇文章於 06-15-15 09:46 AM 被 廢人 編輯。
舊 06-15-15, 10:49 AM   #68
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
隻暴龍係第一集果隻黎

留意佢塊面有留低比第一集果兩隻亞古獸整傷既疤

30歲暴龍婆婆跑得慢同單挑打唔贏粗乃丸是很正常的

老實講,明知隻粗乃丸咁特殊仲剩係起一道牆而唔係幾道牆包圍已經超低能,道牆仲要矮到佢地自己都懷疑會唔會太矮

仲有依個系列咁多集都未見過三角龍出黎發威,可能因為一擊必殺會無戲做既關係?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 11:04 AM   #69
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
咁我更加要懷疑個海龍池完全冇考慮過要為擋住隻野黎起啦
一跳就跳倒上個台度

定系負責起水池0個個一早知海龍系真の仲間, 所以好安全 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 11:43 AM   #70
廢人
The One

逃獄前講到係智能犯幾勁幾勁
逃獄後就慢慢變佐腦筋,仲要係識洽D格下既對手
由手機版發出
舊 06-15-15, 12:06 PM   #71
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 魔璃 查看文章
咁我更加要懷疑個海龍池完全冇考慮過要為擋住隻野黎起啦
一跳就跳倒上個台度

定系負責起水池0個個一早知海龍系真の仲間, 所以好安全 a
咁都係因為撞爆左個圍欄先會咁
唔知點解我見佢跳上黎果下會諗到胖虎嗌「小夫BB」果下效果

引用:
作者: 廢人 查看文章
逃獄前講到係智能犯幾勁幾勁
逃獄後就慢慢變佐腦筋,仲要係識洽D格下既對手
由手機版發出
都話左佢未出過圍牆唔知出面世界係點囉

隻龍設計時完全成長會有50呎,但係圍牆只有40呎,根本腦殘設計
都唔好計佢一開頭已經講緊佢成長超乎預期

真男主班後宮(?)龍俾人當面NTR
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 07:15 PM   #72
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
二足步行既陸上生物有50呎既話會先比自己體重壓死吧?

暴龍婆婆細隻過粗乃丸1/4、係第一集時行路都會震到老遠都感覺到,一個危險性咁高既設施反而請個連地盤保安都不如既白癡黎開工?

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-15-15 07:23 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 07:52 PM   #73
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
二足步行既陸上生物有50呎既話會先比自己體重壓死吧?

暴龍婆婆細隻過粗乃丸1/4、係第一集時行路都會震到老遠都感覺到,一個危險性咁高既設施反而請個連地盤保安都不如既白癡黎開工?
可能都係你知點解有空缺啦。的情況下請返來。

舊 06-15-15, 09:20 PM   #74
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
我全部估到晒

死亡 flag 實在太明顯

保姆, 保安隊員, 老闆開飛機

超級怪獸片, 好耐無起戲院嚇到叫出來
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-15, 01:08 AM   #75
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
保姆中combo跌落水最sad
阿老闆臨墮機前我都以為冇事,實在太有自信
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
May’n 両側声帯ポリープと診断され 今回の残りのツアーを中止する money 日本動漫畫討論版 767 09-19-15 02:08 PM
[多機種] Jurassic Park: The Game IDGAF 電視遊戲討論版 30 11-18-11 09:08 PM
侏羅紀公園4(Jurassic Park IV)? metal snake 電影版 21 03-03-07 12:18 AM
Jurassic Park 3 侏羅紀公園3 S.T.A.R.S. 電影版 5 12-06-04 12:34 AM
jurassic park operation genesis kaworu PC電腦遊戲討論版 0 04-15-03 12:05 AM

現在的時間是 06:19 AM

手機版 | APP版