Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-17-15, 05:39 PM   #626
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
選戰10
感覺上劇情無咩進展

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 07:19 PM   #627
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
童話1:
patch 熊⋯ 定位係Cupid 定污糟野 更可能係毒家商品

選戰10:
葉晴主角威能⋯敵人會自動得到重病或絶証?! 呢幾集都麻麻,希望啲減料位真係留橋比結局啦

再睇原來係宋睇咗老婆活色生香條片先cut 河deal,又係神秘人send片?

此篇文章於 01-17-15 10:45 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 07:50 PM   #628
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
葉睛點解可以咁快知道關伯個女咁本唔關心關伯,一下子KO個八婆?

然後傳媒真係咁不了了之?不過現實嚟講,只要「阿爺」覺得單新聞再冇利用價值,香港班被統戰嘅傳媒可以即刻當單新聞冇發生過。

放宋漫山同何松柏料比張癸龍嘅疑犯:

1 岑雪麗 - 最大嫌疑。佢都只係被宋漫山要脅先企喺宋嗰邊,並唔係真正對宋忠心。

2 日東 - 如果係佢就最估佢唔到。條友會唔會擔心宋嘅病情令佢走火入魔先決定放料?

3 紀文慧 - 可能極低。雖然係討價還價嘅記者,但佢冇可能知道宋同何松柏嘅交易。

4 宋太 - 更加冇可能。

此篇文章於 01-17-15 07:57 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 09:48 PM   #629
IDGAF
The One

選戰 #10
今集的主題係演技?!

究竟邊個可以報料比張癸龍?
HKMG岑雪麗?兩邊都落注。
前香港日報記者潘子韻?同之前一樣收到神秘人的消息
HKMG新聞頻道主播紀文慧?同宋漫山的交易關係完結
宋漫山助手日東?王主任的意思?
民自黨何松柏?同宋漫山的交易關係完結

片尾果段片,
律師CK(石修)?為得到人妻?

此篇文章於 01-17-15 09:50 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 09:53 PM   #630
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
選戰#10
今集得一個主題:群眾係愚蠢.(定係香港人善忘?}

人地講乜就信乜.

AV何俾人陰左一獲大,佢係應該會失去黨內影響力.

我開頭以為石修係嘴完就冇事後.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 09:24 PM   #631
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

《不屈的兒媳》#113完結埋
真心覺得呢類c9劇一時笑下一時喊下仲好睇, 星星我望左十分鐘就頂唔住
配音員應記一功

大乱闘X
舊 01-18-15, 10:52 PM   #632
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
一次過追晒6-10集選戰…
其實除咗D突然字稿同加損毀人數之外,其實都幾OK呀。
做咩大家好講到好似好廢咁

舊 01-19-15, 07:33 PM   #633
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

迪士尼個廣告~不下當年富貴門個恆生廣告~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 08:03 PM   #634
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
1314去迪士尼果段以為自己睇緊旅遊節目
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 12:01 PM   #635
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
一次過追晒6-10集選戰…
其實除咗D突然字稿同加損毀人數之外,其實都幾OK呀。
做咩大家好講到好似好廢咁
頭幾集開得太好, 同埋中段用字幕交代重要劇情真係好難接受...
但以港劇(近10年)黎講, 算係咁!

智叔演呢套真係發揮得好好, 拍呢套野應該死唔少細胞, 集集都要鬧人
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 04:10 PM   #636
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
SO FAR,來生睇咗4-5集堅冇動力追。童話就更加連開既動力都冇…
目前選戰真係唯一想追既劇集。

舊 01-20-15, 04:36 PM   #637
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
SO FAR,來生睇咗4-5集堅冇動力追。童話就更加連開既動力都冇…
目前選戰真係唯一想追既劇集。
警界線我睇晒, 其實第二集開始已經覺得雷, 不過果陣岩岩開台諗住支持下...(真係好唔掂...)

來生我一集都冇睇過, 佢之前好似叫咩客家女人, 題材唔吸引我...
童話都係一樣, 之前睇D片頭已經唔吸引...

暫時來講我都係得選戰岩口味, 雖然想追0既衝動同慾望已經冇頭幾集咁強, 但係起碼都值得keep住追, 唔會覺得浪費時間...睇警界線果時真係好難頂
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 04:52 PM   #638
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
<=唔睇劇集,只睇挑戰同飄

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 07:50 PM   #639
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

蔡穎恩講野把聲~好鬼似薛凱琪~

舊 01-21-15, 09:15 PM   #640
simonwongdx
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
童話戀曲 #4 唱海闊天空

舊 01-21-15, 10:19 PM   #641
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
蔡穎恩把雞仔聲好姣...

不過套野悶到爆炸...

舊 01-21-15, 10:47 PM   #642
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

都係睇康仔同big兒

大乱闘X
舊 01-24-15, 01:54 PM   #643
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
蒜戰11
有阿爺直蜀助手,被祝福鳥
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 04:40 PM   #644
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
智叔同老婆玩拘束SM Play。

一早估到根本就冇民自黨離黨名單,而係一個捉內鬼嘅局。

內鬼真係日東,仲要係地下黨員。

想吐槽吓,就算葉睛成功博到,乜一個普通香港學校周邊街道有可以容納到30萬人嘅空曠地方咩?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 07:49 PM   #645
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

葉晴條線唔係好掂~d劇情有d格硬黎~
智叔個邊就好精彩~

舊 01-25-15, 08:06 PM   #646
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

龔慈恩啲角色好似套套都好慘咁

大乱闘X
舊 01-25-15, 08:43 PM   #647
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: KTN 查看文章
蔡穎恩把雞仔聲好姣...

不過套野悶到爆炸...
可能之前兩套都唔錯..
變左覺得呢套好悶同埋無咩動力去看

舊 01-25-15, 10:11 PM   #648
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

好耐無見, 周家怡, 幾時有劇出?
我覺得星1-5淨係得一套劇好難吸引觀眾追
應該試下逢星2,4播多套劇

大乱闘X
舊 01-25-15, 10:51 PM   #649
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
呢啲走台劇青春劇格,我個人都麻麻地

引用:
作者: haha3156 查看文章
可能之前兩套都唔錯..
變左覺得呢套好悶同埋無咩動力去看

舊 01-26-15, 12:43 AM   #650
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
葉晴開始黑化?其實佢先係LAST BOSS?

反正一定會有30萬人,不過問題係30萬鍵盤戰士定係條街可以企30萬人呢?

BAD END: 葉晴退選然後宋漫山病發一樣要退,結果冇人當選要從頭再來
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TVB 新 APP- GOTV 對付 HKTV? neo2046 手機平板遊戲討論版 5 01-16-14 12:10 PM

現在的時間是 08:26 AM

手機版 | APP版