Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-15, 09:54 AM   #476
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: money 查看文章

都係無得揀フーパ
竟然唔配布返電影的主角神獸

舊 04-16-15, 08:54 PM   #477
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 06-26-15, 05:38 PM   #478
money
◆.西野司命.◆

https://www.smbc-card.com/camp/lp14942/sp/index.html

舊 07-11-15, 02:42 AM   #479
money
◆.西野司命.◆

舊 09-12-15, 07:02 PM   #480
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
ポケットモンスター XY&Z
2015年10月29日スタート

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-15, 10:12 PM   #481
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
咩黎架?魔動王?

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:50 AM   #482
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

幾時可以炒左個設計
真係核突到爆炸...佢啲設計....

舊 09-13-15, 03:11 PM   #483
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
引用:
作者: KTN 查看文章
幾時可以炒左個設計
真係核突到爆炸...佢啲設計....
所有設計其實咪都係杉森建

半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 12:50 AM   #484
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
一邊紅一邊藍
會唔會係趁出年20週年出 ZX+ ZY ?
睇怕出年隻game內容會豐富啲,夠玩兩年
18年先喺NX度出新作

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 09-16-15 09:12 AM 被 N0T51B 編輯。
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-15, 01:31 PM   #485
The One
あかん

http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/pokemon_xyz/index2.html

「ポケモン」アニメ新シリーズ「ポケットモンスター XY & Z」が
10月29日(木)よる7時から放送スタート!

さらに初回は、XY特別編「最強メガシンカ~Act IV~」と豪華2本立て1時間スペシャルでお届け!
ついにサトシとピカチュウたちの冒険に、メガシンカを巡るアランの物語が交差します。

新番組「ポケットモンスター XY & Z」は10月29日(木)よる7時から放送スタート!

「最強メガシンカ~Act IV~」のHPはこちら
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/poke...me/index2.html

此篇文章於 09-16-15 08:51 PM 被 supermanlady 編輯。
舊 12-18-15, 06:11 PM   #486
The One
あかん

舊 08-18-16, 10:28 PM   #487
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
動畫最新一集,
台灣仔崩潰了
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 10:30 PM   #488
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
動畫最新一集,
台灣仔崩潰了
睇到憤怒係正常的
&唔好咩都扯去台仔plz
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 10:36 PM   #489
yorkyork

嬴左就冇戲唱,
除非換主角,
其實小智幾慘
舊 08-18-16, 11:21 PM   #490
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
估唔到仲有人冇世代的觀念。。。

btw 第6世代的交換對戰比以前更受限。。。
xy唔共通oras的mega搞到成個對戰環境都好怪
xy到後期同斷代冇咩分別
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 11:38 PM   #491
HM

引用:
作者: yorkyork 查看文章
嬴左就冇戲唱,
除非換主角,
其實小智幾慘
同換主角無咩關係
無人講過贏左聯盟就係最強啦
今日贏左冠軍聽日一樣可以輸番出去,金銀版既白銀王者RED一樣要輸俾後輩
旅行左差唔多20年連一次優勝都唔肯俾
所以真係唔知到底想堅持乜野
舊 08-18-16, 11:49 PM   #492
yorkyork

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1471525280.A.9EE.html

佢地終於知道BW其實好好

引用:
作者: HM 查看文章
同換主角無咩關係
無人講過贏左聯盟就係最強啦
今日贏左冠軍聽日一樣可以輸番出去,金銀版既白銀王者RED一樣要輸俾後輩
旅行左差唔多20年連一次優勝都唔肯俾
所以真係唔知到底想堅持乜野
最抵死係佢鋪到小智好勁,
以為有機會呢度

https://twitter.com/Pokemon_cojp/sta...10541555634176

twitter都爆炸了

此篇文章於 08-19-16 12:00 AM 被 yorkyork 編輯。
舊 08-19-16, 12:01 AM   #493
HM

比起玩埋呢季就唔玩既所謂Z神主線
聯盟冠軍係好多人既童年心願黎...
今次俾晒希望你地再一野打沉真爽
舊 08-19-16, 12:08 AM   #494
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
引用:
作者: HM 查看文章
比起玩埋呢季就唔玩既所謂Z神主線
聯盟冠軍係好多人既童年心願黎...
今次俾晒希望你地再一野打沉真爽
難得隻忍蛙推到720隻投票都第一咁都唔比佢贏
仲要輸比隻食左下兩倍十萬伏特既老噴

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 12:17 AM   #495
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
其實主要吹得太大, 隻蛙又吹到點點點, 跟著成TEAM 既寵又真係勁, 阿蘭隻噴火龍都唔知被打左幾多下都唔死, 隻黏美龍, 音波龍又死得求其

追左6年番, 個個星期睇, 經過依次真心開始脫哂力追洛去
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 12:41 AM   #496
HM

放心,我地要相信夢想
仲有寶J夢30周年可以等
30周年都唔得仲有40周年
反正年年10歲
舊 08-19-16, 12:43 AM   #497
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
其實成個大賽編得都怪啦, 首先ARAN 明明特別篇都一直被虐既,有咩理由一隻火龍可以硬推到決賽,仲要最後都冇死過,其次隻鼻涕龍由開賽前一集特登鋪一集重遇佢, 但唔即集拉佢入隊, 手拎5隻就開始大會, 到準決賽前先呃時間車隻野黎入隊極唔合理, 再者條鼻涕龍打兩場都係零表現,一場極速DOUBLE KO, 一場極速輸埋俾殘血對手, 好歹都俾佢有D 供獻唔係乞場雨就算lor

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 12:48 AM   #498
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
你贏完->拎個盃->跳起YEAH->放個盃番去十年唔番去一次既真新鎮屋企 順便影張新全家幅->繼續冒險 去ALOHA
就係咁簡單就滿足之嘛

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 07:41 AM   #499
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
除咗Twitter同FB外,唔止日台中港,就連歐美各動漫討論區亦嚴重炎上中 XD

動畫嘅YouTube帳戶所有影片已經被瘋狂洗版負評。搞出咁嘅關公災難,編劇責無旁貸。

鳴門做咗火影,一護成家立室,獵人雖然仍然拖稿,但劇情都叫做不斷前進緊。但小智20年嚟一次冠軍都攞唔到真係好難接受囉。睇嚟只有柯南20年嚟都仍然係細路一樣係永恆不變。

利申:唔計Pokemon Go,自中學畢業都冇乜再留意小精靈。只係前日見到有人不斷喺Twitter炒熱「小智可以達成20年首次優勝悲願」就八卦關注下。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 08:44 AM   #500
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
其實成個大賽編得都怪啦, 首先ARAN 明明特別篇都一直被虐既,有咩理由一隻火龍可以硬推到決賽,仲要最後都冇死過,其次隻鼻涕龍由開賽前一集特登鋪一集重遇佢, 但唔即集拉佢入隊, 手拎5隻就開始大會, 到準決賽前先呃時間車隻野黎入隊極唔合理, 再者條鼻涕龍打兩場都係零表現,一場極速DOUBLE KO, 一場極速輸埋俾殘血對手, 好歹都俾佢有D 供獻唔係乞場雨就算lor
小智的配招好怪⋯
黏美龍用忍耐⋯又唔忍得,反擊一次就被KO,每次都只係出一次就退場,乜龍都浪費哂
忍蛙算係繼老噴最打得嘅精靈⋯有外掛,有支持者
可恨最後唔夠老噴打
講真睇左咁多年動畫,贏一次又有乜所謂
學樓上咁講⋯拎個杯返屋企,同後宮一齊影張相,再行過咪乜都掂囉,反正去到美國都reset 架啦
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 小山宙哉「宇宙兄弟」 好評放送中 money 日本動漫畫討論版 72 04-21-16 12:03 PM
賣二手 3dsll 限定機(pokemon xy 藍色機) isumi2613 買賣專區 1 11-11-13 02:39 PM
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl Vol.2 W!LL 手提遊戲機討論版 386 02-17-08 03:15 AM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 09:20 PM

手機版 | APP版