Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-03-04, 10:51 PM   #1
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
手機資訊&交流區<<六>>

繼續繼續
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 10:52 PM   #2
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
FOKKIT,你用緊t230呀!?

可唔可以講下有咩優/缺點呀,唔該

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線  
舊 01-03-04, 10:55 PM   #3
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by 楊威利 :
i need some comments on Samsung s508,plz help!
其實你想點用法有咩要求先?
SAMSUNG機玩既野唔多..只係WALLPAPERS+和弦..無野好玩了...S508 個MON 靚囉..65K TFT
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 10:57 PM   #4
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
明日開始SE個旺角維修部會搬去11樓!!!!

晨早就要搬啦,個維修部成舊豆腐咁細....
★☆無 敵☆★ 目前離線  
舊 01-03-04, 11:01 PM   #5
大雄
卡啦騷

今日UP左T610..
R4C
我終於明白點解老堅你話T630 都係由細變大
原來只係SE 用左掩眼法...
1)我的聲音集入面聽歌仔真係一禁就最大聲
2)但來電時一樣係由細變大..
3)行JAVA快左..個FOLDER都改左名叫"遊戲及更多"
4)通話清色左
5)之前講既咩影相靚左呀..黑名單呀..WALLPAPER 可以用ANIMATION GIF呀..通通都無!!
6)SEND圖入T610 E然係變大3-4倍!!!!豪無改善!

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位

此篇文章於 01-03-04 11:05 PM 被 大雄 編輯。
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 11:06 PM   #6
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 大雄 :
今日UP左T610..
R4C
我終於明白點解老堅你話T630 都係由細變大
原來只係SE 用左掩眼法...
1)我的聲音集入面聽歌仔真係一禁就最大聲
2)但來電時一樣係由細變大..
3)行JAVA快左..個FOLDER都改左名叫"遊戲及更多"
4)通話清色左
5)之前講既咩影相靚左呀..黑名單呀..WALLPAPER 可以用ANIMATION GIF呀..通通都無!!
.....

你幾點去???
我今日都拎左部機去搞,不過要星期一先有得"羅"(但我星期六先得閒羅):@_@":
舊 01-03-04, 11:08 PM   #7
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :
.....

你幾點去???
我今日都拎左部機去搞,不過要星期一先有得"羅"(但我星期六先得閒羅):@_@":
我去CWB
1117 去到..排我前面果2個8婆阻鬼住晒SIDE我D 時間

個阿婆耳龍就話D 機有問題..佢個老女又講晒英文咁扮晒型..最後又係講返中文..又叫人賠錢又拎個部新又話SONY日本仔係老千呃人又話NOKIA,MOTOROLA 有幾好有幾好....
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 11:14 PM   #8
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

我去CWB
1117 去到..排我前面果2個8婆阻鬼住晒SIDE我D 時間

個阿婆耳龍就話D 機有問題..佢個老女又講晒英文咁扮晒型..最後又係講返中文..又叫人賠錢又拎個部新又話SONY日本仔係老千呃人又話NOKIA,MOTOROLA 有幾好有幾好....
叫佢用下而家果兩隻牌子既新機先講啦.....

包佢會粗口到....

我去MK

坐我前面果對情侶係度KISS
睇到我都頂唔順...
舊 01-03-04, 11:16 PM   #9
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :
叫佢用下而家果兩隻牌子既新機先講啦.....

包佢會粗口到....

我去MK

坐我前面果對情侶係度KISS
睇到我都頂唔順...
咪係..好心D 人咪鬼得把口啦..無理取鬧
個CS 人員好無奈:@_@":

咁攪鬼?
當其他人死?
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 11:19 PM   #10
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
咁攪鬼?
當其他人死?
係咁攪鬼
爭在未交配...
舊 01-03-04, 11:19 PM   #11
大雄
卡啦騷

而家開機前多左一聲...就係關機果下"DUNK"..之後先到音樂
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 11:24 PM   #12
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
而家開機前多左一聲...就係關機果下"DUNK"..之後先到音樂
我果部而家都有(R3C)
舊 01-03-04, 11:33 PM   #13
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by Ultra :
FOKKIT,你用緊t230呀!?

可唔可以講下有咩優/缺點呀,唔該
其實呢部係我第一部手機
優:平,鈴聲都OK大,外型都唔錯(個人認為)
缺:都係呢句-反應慢 但我又唔識點形容,總之係慢少少
玩Game時會比較明顯
FOKKIT 目前離線  
舊 01-03-04, 11:35 PM   #14
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

有無人有MA620個軟件,我唔見左....:@_@":
舊 01-03-04, 11:43 PM   #15
大雄
卡啦騷

引用:
有無人有MA620個軟件,我唔見左....:@_@":
DRIVER 定T610 手機良伴
大雄 目前離線  
舊 01-03-04, 11:46 PM   #16
Wtak
永遠的西軍™

引用:
Originally posted by FOKKIT :

其實呢部係我第一部手機
優:平,鈴聲都OK大,外型都唔錯(個人認為)
缺:都係呢句-反應慢 但我又唔識點形容,總之係慢少少
玩Game時會比較明顯
反應有幾慢!?menu同電話簿果度都會覺得好慢!?

如果分三級:極慢,慢,仲可以接受

你會選邊級

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線  
舊 01-03-04, 11:49 PM   #17
FOKKIT
Banned

引用:
Originally posted by Ultra :

反應有幾慢!?menu同電話簿果度都會覺得好慢!?

如果分三級:極慢,慢,仲可以接受

你會選邊級
仲可以接受
FOKKIT 目前離線  
舊 01-03-04, 11:49 PM   #18
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002
$1,988

內置40和弦鈴聲, 柔揚悅耳
內置鈴聲編輯器, 可自創個人風格o既和弦鈴聲
中英文WAP 1.2.1 瀏覽器
畫音短訊 (EMS)
支援GPRS4+1
支援桌布及鈴聲下載服務
10款待機屏幕圖案
255個電話簿記憶
內置3款遊戲
中英文智能輸入

舊 01-03-04, 11:51 PM   #19
Wtak
永遠的西軍™

引用:
Originally posted by FOKKIT :

仲可以接受
咁呢個價錢來講,都算唔錯啦啵

Wtak 目前離線  
舊 01-03-04, 11:58 PM   #20
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

http://www.my-siemens.com/MySiemens/...2Fdesc,00.html
http://www.my-siemens.com/MySiemens/...2Fdesc,00.html

舊 01-04-04, 12:02 AM   #21
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

網絡系統 三頻EGSM 900/GSM 1800/GSM 1900
重量 85克
體積 82厘米³
尺寸(長x闊x高) 101 x 44 x 20
顯示屏 4096色, 7行英文/6行中文、128x128 像素
標準電池 630 mAh鋰離子電池
備用時間* 可長達 250小時
通話時間* 可長達 270分鐘
充電時間 2小時 100%
天線 內置
SIM 卡 插入式(3伏)
SIM智能咭裝備技術 第3級
流動互聯網 WAP 1.2.1
電話簿(SIM 卡) 有
內置電話簿 有
高速數據傳輸 GPRS
連接私人電腦 有
專業數碼錄音功能 有
重要記事 有
時間及日期顯示 有, (時間)
響鬧 有
計時器 有
倒數功能 有
計數機 有
短訊功能 有
T9 智能輸入法 有
圖像發送 有
已撥電話號碼名單 有
未接及已接電話紀錄 有
未接電話的日期 / 時間顯示 有
動畫目錄 有
使用者資料 8
軟鍵程式 有
來電待接 / 保留通話 有
會議通話 有
來電轉接 有
通話時間及計費顯示 有
鍵盤鎖 有
鈴聲音調 16和弦鈴聲
內置震動功能 有
來電顯示號碼 有
卡通臉譜來電顯示 有
圖案來電顯示 有
來電過濾 有
遊戲 有
增強型短訊 有
多媒體短訊 有
免提通話功能 有
營幕保護程式 有

舊 01-04-04, 03:13 AM   #22
ym3636
Insane Gamer
愛上我吧。

註冊日期: Oct 2003
那麼X70又好不好?

Marsh, Jon. "Let"s all study the Basic Law diligently",Spike. 19 Mar 2004, 16 P.4
ym3636 目前離線  
舊 01-04-04, 12:25 PM   #23
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
Originally posted by ym3636 :
那麼X70又好不好?
你問下魚少
佢用過2日
DC 97 目前離線  
舊 01-04-04, 12:39 PM   #24
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

DRIVER 定T610 手機良伴
DRIVER:@_@": (紅外線本身果個)
舊 01-04-04, 12:39 PM   #25
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

引用:

其實你想點用法有咩要求先?
SAMSUNG機玩既野唔多..只係WALLPAPERS+和弦..無野好玩了...S508 個MON 靚囉..65K TFT
thx to your comment!我唔like懾影功能,so i thinks508 will suit me.....
請問你地去邊道買機?

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:03 AM

手機版 | APP版