Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-28-02, 02:28 PM   #1
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
手電資料/新聞/討論(第二代版)

歡迎討論......

此篇文章於 01-12-03 12:20 PM 被 菊 編輯。
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-02, 04:42 PM   #2
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
但係3650可以拍短片..
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-02, 09:16 PM   #3
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by onon :
但好似得果十秒同冇聲....
舊 12-28-02, 09:51 PM   #4
大雄
卡啦騷

XBox Live Gamertagkalaso
引用:
Originally posted by mingo :
唔知點解我覺得3650 d"仔"好似以前d電話咁.......
係呀...勁 ....

同埋似拎住個REMOTE囉....:@_@":

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-02, 10:03 PM   #5
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by GC迷 :

係呀...勁 ....

同埋似拎住個REMOTE囉....:@_@":
似一個先進到有mon既REMOTE.....
舊 12-28-02, 10:29 PM   #6
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

註冊日期: Nov 2002
引用:
7650都可以拍
<大鱼巨星< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-02, 10:32 PM   #7
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

NEC N8000行貨$2150我忍唔都手買左 但MON比諾基亞好40和弦 勁

舊 12-28-02, 10:48 PM   #8
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by >翻車魚< :
NEC N8000行貨$2150我忍唔都手買左 但MON比諾基亞好40和弦 勁
幾正都冇用
我都買左6610!!!
舊 12-28-02, 11:06 PM   #9
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

3650中文無得拍短片同wap2.0英文先有 可能D中文字庫大

舊 12-28-02, 11:13 PM   #10
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
3650中文無得拍短片同wap2.0英文先有 可能D中文字庫大
冇得拍短片!?
咁佢張宣傳單張點解話有!?
舊 12-28-02, 11:47 PM   #11
usayarE

引用:
N8都好似幾千蚊..如果係我我會儲多少少錢買n8
舊 12-28-02, 11:51 PM   #12
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

n8再買
舊 12-28-02, 11:53 PM   #13
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:
冇得拍短片!?
唔係點會有中英ニ樣呀 我睇書中文不可拍英文可拍wap2.0就好以GX12甘.....wap2.0係最新wap

此篇文章於 12-28-02 11:56 PM 被 <憭鱼撌冽< 編輯。
舊 12-29-02, 12:00 AM   #14
大雄
卡啦騷

引用:
你.....呢個咩人O黎架

睇下你用得幾多日又放左

呢部係咪4096色咋??40和弦!

你快D講埋NEC有咩唔好先啦..你而家又買NEC

講多無謂,一步到位
舊 12-29-02, 12:02 AM   #15
大雄
卡啦騷

引用:

我都想買N8

但...得4096色

可惡呀..SIDE晒啦!等3G果部NEC..

講多無謂,一步到位
舊 12-29-02, 12:14 AM   #16
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

你.....呢個咩人O黎架

睇下你用得幾多日又放左

呢部係咪4096色咋??40和弦!

你快D講埋NEC有咩唔好先啦..你而家又買NEC
咪好人一過,之前我用過NEC D機角得麻麻但今日見都N8000諗住玩下啦點知出事啦,玩左三個字好正,但厚左D,樣樣都好高水平,之前我吳解左NEC 2150買得過4○96色4O和弦

此篇文章於 12-29-02 12:19 AM 被 <憭鱼撌冽< 編輯。
舊 12-29-02, 12:15 AM   #17
usayarE

引用:

我都想買N8

但...得4096色

n8係外面個細mon 4096色..入面個大mon 6萬幾色喎..
都有勁嚮的40和絃..
舊 12-29-02, 12:16 AM   #18
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

我都想買N8

但...得4096色

n8出面個mon4○96入面65○○○色
舊 12-29-02, 12:19 AM   #19
usayarE

引用:
如果我宜家有得選我一定買n8...
可惜我岩岩先買左t720無耐..有排都無得換...
舊 12-29-02, 12:21 AM   #20
大雄
卡啦騷

引用:

唔那係呀嘛!!!!!!!!!

頂!!!!!!

講多無謂,一步到位
舊 12-29-02, 12:22 AM   #21
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:

頂!!!!!!
yes
舊 12-29-02, 12:24 AM   #22
usayarE

引用:

頂!!!!!!
正是...
舊 12-29-02, 12:25 AM   #23
<大鱼巨星<
Game Master
★★★★★★★★★★

引用:
冇得拍短片!?
去諾基亞個網址看看佢無話中文可拍短片,比你睇個部係英文啦
舊 12-29-02, 12:28 AM   #24
大雄
卡啦騷

引用:

正是...

正爆....儲錢!!!!

勁LIKE黑色機!!!

翻車魚你部N8000有咩GAMES?

N8000係咪行JAVA架???GAMES對我來講都好重要!

講多無謂,一步到位
舊 12-29-02, 12:45 AM   #25
Kenji少
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
N8......又一部貴價機...
預佢4500左右吧.....
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:35 AM

手機版 | APP版