Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-14, 12:49 AM   #76
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
咁三弟可以過火箭做三弟喇
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 12:49 AM   #77
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
太快公佈了,咁會益咗火箭....希望佢個3方trade傾唔成

真係無巨頭願意去太陽?真係咁無號召力?論薪酬空間、球隊人腳同有全美最好的隊醫團隊,點解咁都無人揀?
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:04 AM   #78
Penny仔

本來回歸母應該是正面的
但heat 今年final 輸得太甘,加上wade 開始退化
令我覺得有種見heat 冇利用價值就走的感覺

不過LBJ 幫heat 拎左2屆冠軍, 都算係咁…

LBJ 第一季回歸cavs拎champ 壓力應該冇咁大…
舊 07-12-14, 01:16 AM   #79
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
來季好睇~
其實熱火有冇錢去簽MELO?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:19 AM   #80
JMi

註冊日期: Feb 2011
BOSH出走
而家係等睇到底WADE簽到幾錢 XDDDDDDDDDDDDDDD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:20 AM   #81
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Penny仔 查看文章
本來回歸母應該是正面的
但heat 今年final 輸得太甘,加上wade 開始退化
令我覺得有種見heat 冇利用價值就走的感覺

不過LBJ 幫heat 拎左2屆冠軍, 都算係咁…

LBJ 第一季回歸cavs拎champ 壓力應該冇咁大…
佢係 si 篇野留哂後路俾自已啦
話唔預會咁快拎到 champ ....

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:22 AM   #82
srx
Insane Gamer

引用:
作者: DC 97 查看文章
來季好睇~
其實熱火有冇錢去簽MELO?
有 (仲好多tim),但比你都唔會揀熱火啦
要多錢就留係 knicks,想大機會拎冠軍就 bulls
srx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:31 AM   #83
Penny仔

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
佢係 si 篇野留哂後路俾自已啦
話唔預會咁快拎到 champ ....
咁正路既,cavs 隊波的確仲後生,執都要時間
LBJ 今次返去壓力會冇咁大了

既然LBJ 唔衝冠住
唔怪得melo會重新考慮bulls…
舊 07-12-14, 01:34 AM   #84
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
舊熱火三王唔知仲有冇計傾

舊 07-12-14, 01:54 AM   #85
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
舊熱火三王唔知仲有冇計傾
唔會冇計傾既
Bosh 有錢落袋
Wade 應該都會簽返張4年合約等退休(而家heat cap 多, 減小小人工得啦)
舊 07-12-14, 01:54 AM   #86
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
嘩! Jlin 可能去 lakers!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:59 AM   #87
Penny仔

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
嘩! Jlin 可能去 lakers!
那來的消息
Lakers 可以倒屈火箭一筆都仲得

不過lakers 你有教練未?
舊 07-12-14, 02:06 AM   #88
JMi

引用:
那來的消息
Lakers 可以倒屈火箭一筆都仲得

不過lakers 你有教練未?
話KOBE已點頭BRYON SCOTT喎...

即是同無無分別 XD
舊 07-12-14, 02:08 AM   #89
Penny仔

引用:
作者: JMi 查看文章
話KOBE已點頭BRYON SCOTT喎...

即是同無無分別 XD
咁樣叫kobe 做滕真算啦…
舊 07-12-14, 03:34 AM   #90
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
not 1 not 2 not3 its4
四個狀元一齊出場就好睇囉 (前題係笨net仲有得出......
不過又咁講....15年內有抽到4個狀元cavs運氣太強了吧

舊 07-12-14, 03:48 AM   #91
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
http://www.si.com/nba/2014/07/11/leb...land-cavaliers

引用:
What if I were a kid who looked up to an athlete, and that athlete made me want to do better in my own life, and then he left? How would I react? I’ve met with Dan, face-to-face, man-to-man. We’ve talked it out. Everybody makes mistakes. I’ve made mistakes as well. Who am I to hold a grudge?
大帝真係成長了,直接認錯
但大帝可唔可以退款/送返件俾當年燒左波衫既人

引用:
I’m not promising a championship.
I think I can help Kyrie Irving become one of the best point guards in our league. I think I can help elevate Tristan Thompson and Dion Waiters. And I can’t wait to reunite with Anderson Varejao, one of my favorite teammates.
唔再係not 123456
但名單以外人士請自求多福 .......

此篇文章於 07-12-14 03:51 AM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 05:29 AM   #92
Penny仔

林書豪已被交易去lakers
即是lakers已打定輸數簽唔到melo
揾林仔攝住個salary cap

但對林仔黎講,去lakers 應該係最好結局

不過咁唔等如火箭會簽到三弟
因為heat 出5年max 留三弟lol
由手機版發出

此篇文章於 07-12-14 05:38 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 07-12-14, 06:00 AM   #93
Penny仔

Nick Young 4yrs 21.5m 留隊
而家先郁都未遲,起碼仲有arzia 或者monroe可以爭下
再擺爛真係冇意思,今次證明左頂級果班根本唔肯黎

另三弟upgrade做二哥留隊
5yrs 118m
見到呢個銀碼heat fans 表示點解你唔走啊xd

火箭今季追星不成,反而蝕了asik 同 lin 2個好球員
由手機版發出

此篇文章於 07-12-14 06:05 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 07-12-14, 06:53 AM   #94
Penny仔

Jordan Hill 2yrs 18m 留隊

I Thomas 4yrs 27m 去suns
呢單有d寒,suns咁即係唔續bledsoe…???
不過呢個價係平既
由手機版發出
舊 07-12-14, 06:59 AM   #95
kawai

三弟真係留Heats?

重諗緊點解Lakers會向火箭送出助攻接收Lin, 係都可以遲幾日先啦

如果三弟唔去火箭,我除咗恭喜外都唔知講咩好。
舊 07-12-14, 07:20 AM   #96
kawai

引用:
Jordan Hill 2yrs 18m 留隊

I Thomas 4yrs 27m 去suns
呢單有d寒,suns咁即係唔續bledsoe…???
不過呢個價係平既
由手機版發出
如果Bledsoe開價太高,不如將佢送去Cavs, 反正依位人兄都好似無咩興趣留Suns, 大帝又咁鐘意收契弟,送佢去同大帝團聚,睇吓Bledsoe同Irving點爭位都應該幾好睇,又可以睇吓係Cavs有咩啱用的人可以換過來
舊 07-12-14, 09:42 AM   #97
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
下年CAVS 做到東岸一哥呱

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 10:17 AM   #98
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
Nick Young 4yrs 21.5m 留隊
而家先郁都未遲,起碼仲有arzia 或者monroe可以爭下
再擺爛真係冇意思,今次證明左頂級果班根本唔肯黎

另三弟upgrade做二哥留隊
5yrs 118m
見到呢個銀碼heat fans 表示點解你唔走啊xd

火箭今季追星不成,反而蝕了asik 同 lin 2個好球員
由手機版發出
Rockets 咎由自取,怨不得人。見 Asik, Parson 及 Lin 的「遭遇」可見 Daryl Morey 無良心既程度去到邊。

Lakers 嘛,等 Kobe 退休才揾大魚加盟吧!

Heat 應該留到兩個巨頭,但呢個陣容吸引唔到明星副將加盟呢.....
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:19 AM   #99
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
其實melo去熱火咪可以做新3巨頭,點解唔試下

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:24 AM   #100
JMi

引用:
作者: 不死game神 查看文章
其實melo去熱火咪可以做新3巨頭,點解唔試下
唔夠錢啦 bosh已max
wade肯收5M就有可能

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 10:00 AM

手機版 | APP版