Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-04, 12:08 AM   #76
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: jamsquare
查實個故事同game出入大唔大嫁(允其個ending)

未睇之前
完全唔知點解咁多人會鐘意一個白色樽領冷衣加長裙既短髮外國女人
睇完, 都唔知點解
但係連自己都鐘意埋

外表平凡才有最大殺傷力

舊 11-02-04, 12:11 AM   #77
Neloth
Game Master

真月譚是一套好漫畫啊 b

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 07:22 AM   #78
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 勃勃

外表平凡才有最大殺傷力
唔講故事講人設已經差好遠/ \

就連志貴食個餐都由飯變麵

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:36 AM   #79
Val
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
請問知唔知公主那個pinky 有未?
Val 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:57 AM   #80
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: Val
請問知唔知公主那個pinky 有未?
未出

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 06:48 PM   #81
Val
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: jamsquare
未出
又話十月下旬 ~_~好心急
Val 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 09:53 PM   #82
Fun
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
啊.. 我又講埋一份
我係由動畫既消息知道有月姬呢樣野(好遲=.=), 之前只係係d forum見過人地post 月姬既cg, but 問極都無人話我聽呢個金髮白衫長裙係何方神聖, 好茫然...
後來終於知道成個野叫做月姬, 於是就狂去日向同弦月睇相關資料
因為個時以為自己唔會有機會睇倒月姬動漫,唔會有機會玩倒月姬原作, 唯有得個睇字
後來唔甘心, 周圍搵, 結果了解並體驗到bt, emule 呢d 野既神通廣大 (我以前以為呢d 同人野香港唔會有得賣喇..點知原來...)
....於是乎就變成fans lu..
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 06:21 PM   #83
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
角川中文版漫畫已出
不過封面貼左十八禁貼紙

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 06:52 PM   #84
細路翔
The One

引用:
作者: 數碼石頭
角川中文版漫畫已出
不過封面貼左十八禁貼紙
好易撕

下期又唔知要等幾耐
(雖則我已經到左忍唔住手訂日版的地步 )

英國說大家抱團死
舊 12-03-04, 09:33 PM   #85
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
終於出了...真是等了好久..!!
找天去買下的說..
謝告知..

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 10:33 PM   #86
Bahamut
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 數碼石頭
角川中文版漫畫已出
不過封面貼左十八禁貼紙
初時見到張貼紙還諗緊是否其他的同人H漫...
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 11:04 PM   #87
查無此人
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Bahamut
初時見到張貼紙還諗緊是否其他的同人H漫...
某程度上黎講月姬的確係H同人

無論如何轉名稱,用新帳號,扮新人
每一個人始終都要對佢係討論版上,所曾經留下的一言一句負責....
查無此人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 11:12 PM   #88
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
我對這一無所知,請問有無人可以講下我聽個故事講咩,同人物簡介

舊 12-03-04, 11:16 PM   #89
Chloris
Crazy Gamer
吟遊詩人翠克洛絲

註冊日期: Sep 2004
《真月譚 月姬》同《花組 月姬》有咩分別~?
同埋動畫版既「咖哩」學姐最後去左邊度~?

烏雲鑲金邊,夜盡露曙光
飲益力多變水銀燈

......英雄是不死身。。。
請稱呼我為「不死姫」
Chloris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 11:36 PM   #90
細路翔
The One

引用:
作者: Chloris
《真月譚 月姬》同《花組 月姬》有咩分別~?
同埋動畫版既「咖哩」學姐最後去左邊度~?
你到底知不知道真月譚這數個字是原本就有的

花組只是字幕組一個罷了

咖哩學姐就梗係去左食咖哩啦

英國說大家抱團死
舊 12-03-04, 11:37 PM   #91
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: XENOS=翔
你到底知不知道真月譚這數個字是原本就有的

花組只是字幕組一個罷了

咖哩學姐就梗係去左食咖哩啦
動畫邊度重有咖哩學姐呀

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 11:38 PM   #92
細路翔
The One

引用:
作者: 強化人間ですの~★
動畫邊度重有咖哩學姐呀
意粉學姐

咖哩志貴

英國說大家抱團死
舊 12-03-04, 11:38 PM   #93
Chloris
Crazy Gamer
吟遊詩人翠克洛絲

引用:
作者: 強化人間~★
動畫邊度重有咖哩學姐呀
有呀(好似)~ 即係戴眼鏡果個女仔........?

烏雲鑲金邊,夜盡露曙光
飲益力多變水銀燈

請稱呼我為「不死姫」
舊 12-03-04, 11:39 PM   #94
メソウサ
The One

3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 千野衛
我對這一無所知,請問有無人可以講下我聽個故事講咩,同人物簡介
要講講10頁

舊 12-03-04, 11:42 PM   #95
細路翔
The One

引用:
有呀(好似)~ 即係戴眼鏡果個女仔........?
唔食咖哩既ciel無資格叫咖哩學姐 p

英國說大家抱團死
舊 12-03-04, 11:44 PM   #96
細路翔
The One

引用:
作者: 勃勃
要講講10頁
http://www.lovehinaplus.com/phpBB2/viewforum.php?f=26

千野自己去爬下文先啦

英國說大家抱團死
舊 12-03-04, 11:47 PM   #97
Chloris
Crazy Gamer
吟遊詩人翠克洛絲

引用:
作者: XENOS=翔
唔食咖哩既ciel無資格叫咖哩學姐 p
咁ArcueidBrunestud夠日日食公仔麵咯 p

咁阿Ciel學姊最後去左邊? 其它人(志貴除外)對Ciel的記憶都沒了.......?

烏雲鑲金邊,夜盡露曙光
飲益力多變水銀燈

請稱呼我為「不死姫」
舊 12-03-04, 11:59 PM   #98
細路翔
The One

引用:
咁ArcueidBrunestud夠日日食公仔麵咯 p

咁阿Ciel學姊最後去左邊? 其它人(志貴除外)對Ciel的記憶都沒了.......?
ARC又無食公仔麵食上癮 "

你去爬下文先啦C姐

英國說大家抱團死
舊 12-04-04, 12:08 AM   #99
Chloris
Crazy Gamer
吟遊詩人翠克洛絲

http://www.gaforum.org/showthread.ph...&pagenumber=1
http://www5b.biglobe.ne.jp/~zero-fie/mna.htm

上唔到.......?

烏雲鑲金邊,夜盡露曙光
飲益力多變水銀燈

請稱呼我為「不死姫」
舊 12-04-04, 12:09 AM   #100
細路翔
The One

http://www.lovehinaplus.com/phpBB2/viewforum.php?f=26

........

英國說大家抱團死

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[宣傳] [同人活動] [TYPE-MOON ONLY] 復闕之月INCOMPLETE MOON Heather123 Cosplay同人MIX討論區 0 07-02-12 04:33 PM
TYPE-MOON商業化 海人 H-GAMEの部屋 39 04-22-03 10:21 PM
『TYPE-MOON 月w 第三期』蘤}始! Hayami H-GAMEの部屋 2 12-30-02 12:10 PM

現在的時間是 06:44 AM

手機版 | APP版