Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-11-20, 12:10 PM   #1376
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kog 查看文章
就算限600c,全部人都可以玩散開晒姐,
對手要一個一個追殺囉高分都難,
要做總有方法嘅,只是佢今次手法就差d囉...

我自己寬頻都經常斷線,尤其前幾日不停下雨時...
佢斷線又好,拔線又好,官方用p1去解決e個問題,
其實拔線又好(當拔線),出100c又好,都是走灰色地帶,
冇咩分別,不過拔線就唔是親眼見到,但100c就係人都見到,
冇得抵賴囉。
如果真係玩抆線,就唔係一個斷,而係幾個斷,因為一個斷線根本會繼續計分。要host或者3個定4個其他player斷, 先會令間房消失而唔計分.

一個斷, 只係斷果面打少一個, 雖然餘下D人有buff, 但在呢個情況根本用唔著, 斷線果面係自己不利, 根本唔可能係刻意.

舊 06-11-20, 12:26 PM   #1377
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
而家人地日本仔玩得唔高興。

要對手玩家配合贏得爽。
呢隻game玩鬥eq高,唔高興已經輸左 :P

舊 06-11-20, 09:33 PM   #1378
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: wing 查看文章
如果真係玩抆線,就唔係一個斷,而係幾個斷,因為一個斷線根本會繼續計分。要host或者3個定4個其他player斷, 先會令間房消失而唔計分.

一個斷, 只係斷果面打少一個, 雖然餘下D人有buff, 但在呢個情況根本用唔著, 斷線果面係自己不利, 根本唔可能係刻意.
分析有理

咁一個有意,一個冇意,高下立見啦!

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-20, 10:09 PM   #1379
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

嫁了唔值錢

舊 06-11-20, 11:02 PM   #1380
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

嫁了唔值錢
NTR PLAY.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-20, 12:29 PM   #1381
holsety

gm3 好難抽,30抽先中。。。

飛彈真係唔識點打中。

此篇文章於 06-14-20 08:23 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-20, 01:38 PM   #1382
wing
格鬥低手

引用:
作者: holsety 查看文章
gm3 好難抽,30抽先中。。。
開個分身細帳, 好易中新機~
我有個分身開左個零月, 已經有一堆新機, 包括GM3, 係我開左年半個正身抽唔到的.

舊 06-12-20, 03:19 PM   #1383
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

嫁了唔值錢

cv是誰?

抽了40抽都無抽不到吉姆3 lv2

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-20, 03:30 PM   #1384
wing
格鬥低手

引用:
作者: pet3 查看文章
cv是誰?

抽了40抽都無抽不到吉姆3 lv2

押到level 1咪得囉, level 1打400c先最好用.

舊 06-19-20, 05:29 PM   #1385
holsety

越出越online d機,呢個禮拜不抽

舊 06-20-20, 12:44 AM   #1386
kog
Moderator
リン・ミンメイ

但尼姆3算強機,有雙打停,頭炮又是力奇級數...200M 25飛打停,
加上支援有120步速,如果有嘛平衡器就是廚機。

舊 06-21-20, 01:22 AM   #1387
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
越睇片越覺得雷姆3算係勁機黎,轉武器快到一定駁到另一款武器做成大輸出
但500有雷炮DT同FAB既話真係可以唔使抽,留黎等斯洛哥堆機同白卡好過啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-20, 09:59 PM   #1388
wing
格鬥低手

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
越睇片越覺得雷姆3算係勁機黎,轉武器快到一定駁到另一款武器做成大輸出
但500有雷炮DT同FAB既話真係可以唔使抽,留黎等斯洛哥堆機同白卡好過啦
FAB 依家算用得, 但唔算強喎.

雷炮DT我得部500c, 好少用, 仲未體會到佢有幾強. 不過咁多打停手段應該真係唔錯.

反而the-0同白卡我冇乜興趣. 唔知Z HML會唔會二週年出埋.

舊 06-21-20, 10:00 PM   #1389
wing
格鬥低手

引用:
越出越online d機,呢個禮拜不抽
個樣真係衰....最搞野係條banner, 就係俾sniper射爆之前的一刻.

舊 06-22-20, 11:05 PM   #1390
holsety

真心自己唔鍾意雷姆姐。。

btw 極限gbo 特典要7月尾先有。。。

舊 06-23-20, 03:29 PM   #1391
wing
格鬥低手

引用:
真心自己唔鍾意雷姆姐。。

btw 極限gbo 特典要7月尾先有。。。
咩極限gbo 特典?

舊 06-23-20, 03:32 PM   #1392
wing
格鬥低手

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
雷姆3 枝beam 2發就oh...............我反而係用豆. 我果部lv 2 550, D機好快, 我情願用豆個命中率高d, 同埋用盡埋個fast reload. 步速唔慢, 一路行一路射都唔錯.

舊 06-23-20, 05:47 PM   #1393
holsety

引用:
咩極限gbo 特典?
買gundam exvs mbon送gbo2通訊員把聲。我以為即買即有得用姐。

舊 06-23-20, 10:09 PM   #1394
wing
格鬥低手

話說官網已預告2週年會加新野: 白金章同機體改修

舊 06-24-20, 07:24 AM   #1395
holsety

難道,一日可以去到七櫃?

舊 06-24-20, 08:27 AM   #1396
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
難道,一日可以去到七櫃?
白金有6個櫃,強化設施最多5個,還會送1部ms,
上旬白金就送3星,中旬就2星,下旬是1星。

此篇文章於 06-24-20 08:31 AM 被 kog 編輯。
舊 06-24-20, 09:56 AM   #1397
wing
格鬥低手

引用:
白金有6個櫃,強化設施最多5個,還會送1部ms,
上旬白金就送3星,中旬就2星,下旬是1星。
逼你課金~
一係就儲埋兩個月幣, 月頭一野抽鬼哂佢

舊 06-24-20, 04:14 PM   #1398
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
逼你課金~
一係就儲埋兩個月幣, 月頭一野抽鬼哂佢
應該是逼你打,到時一定好多人掛機拎任。

舊 06-24-20, 06:26 PM   #1399
wing
格鬥低手

引用:
應該是逼你打,到時一定好多人掛機拎任。
兩樣都係喇, 白金應該難過依家的金..... 就算以依家的金章計, 如果唔課金, 或者唔儲埋幾百幣一次過用, 好難頭一星期就開到金, 因為每日拿到的幣同dp都有限..... 除非你個軍團升呢超快囉,又超好彩有4部當月機體囉.

其實點掛機? 一段時間唔郁就踢你走喎

舊 06-24-20, 07:17 PM   #1400
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
兩樣都係喇, 白金應該難過依家的金..... 就算以依家的金章計, 如果唔課金, 或者唔儲埋幾百幣一次過用, 好難頭一星期就開到金, 因為每日拿到的幣同dp都有限..... 除非你個軍團升呢超快囉,又超好彩有4部當月機體囉.

其實點掛機? 一段時間唔郁就踢你走喎
有d手掣有連射,或按住一個方向,
單對單開局後咁做。

不過要快是,a強攻贏,b支援輸,打12人混戰,
那3至4分鐘一場。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 12:06 AM

手機版 | APP版