Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-04, 04:30 PM   #1
╳×無情.♂
Junior Member
誰可情深如我

註冊日期: Nov 2004
你地食唔食泡菜

我roommate係korea黎
佢晚晚都食ga, 食得驚人
佢可以煮泡菜時撈d豬肉,又可以加其他材料當湯飲....

**___〝也許愛你真的是一種錯′但﹏我也會錯下去!〝...**
╳×無情.♂ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:45 PM   #2
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
都不知幾好食

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:47 PM   #3
╳×無情.♂
誰可情深如我

佢日日都食ga....
沒野送都可食泡菜同飯當一餐

**___〝也許愛你真的是一種錯′但﹏我也會錯下去!〝...**
舊 11-18-04, 04:49 PM   #4
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
Kimchi 好好食呀!
要黎就湯飯好好味架。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:51 PM   #5
╳×無情.♂
誰可情深如我

日日食你可唔可以先
日日食我頂唔順

舊 11-18-04, 04:57 PM   #6
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
日本同韓國就敢食,大陸泡菜咪搞我

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 05:00 PM   #7
╳×無情.♂
誰可情深如我

沒食過大陸個d, 但有都唔會食
都唔知d人會唔會整d 假kimchi or加d 工業酒精
賣比人食,食都條友死q左

舊 11-18-04, 06:10 PM   #8
果個
God of Gamer
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
我都幾Like食泡菜.一來Like食辣野.
二來又幾開胃.
自己試過整.但失敗.唔夠入味-_-

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 08:46 PM   #9
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
勁鍾意食
勁難買到

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 10:00 PM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
係韓國食過...覺得很辣...
食得唔多...食少許就OK... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 10:03 PM   #11
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
泡菜煮豬肉好正~
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 10:03 PM   #12
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
勁喜歡

此篇文章於 11-18-04 10:14 PM 被 God Gundam 編輯。
God Gundam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 10:04 PM   #13
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
從來都唔食

舊 11-18-04, 10:13 PM   #14
rockmanzero
Insane Gamer
赤色劍神-ZERO

註冊日期: Oct 2003
之前食過,可能唔識煮....覺得唔好食(我屋企人去韓國出trip做手信)
rockmanzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 10:16 PM   #15
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDpochan
XBox Live Gamertagpochan00
泡菜好食呀 , 差唔多次次去親韓國餐館都食

舊 11-18-04, 10:54 PM   #16
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
真正醃既泡菜幾好食

但係而家好多都係放堆chemicals落去就算
Evangelion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 09:17 AM   #17
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
我唔食既

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 11:29 AM   #18
ARMS
Always Blu

註冊日期: Dec 2001
泡菜炒飯真係超超超好味
勁鐘意食

我都差唔多晚晚食.. 我4個roommates都係korean
佢地自己醃d kalbi同bulgogi好正, 送飯一流
不過佢地4個(啊媽)醃d泡菜都好唔同味的

Caught unaware, they discover each other and take a chance
ARMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 11:52 AM   #19
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
泡菜炒飯係味千少數OK既食物\

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 12:37 PM   #20
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
泡菜好食,不過幾貴
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 01:09 PM   #21
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 繪夢
泡菜好食,不過幾貴
自己醃囉~
Evangelion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 01:15 PM   #22
Heifetz
Game Master
獨身漢子

註冊日期: Aug 2003
很喜歡吃!

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 01:53 PM   #23
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
引用:
作者: Evangelion
自己醃囉~
自己醃!?..唔識...
醃d不良品出黎又浪費