Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-19, 11:02 PM   #76
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
DISSIDIA FINAL FANTASY NT光榮版Tifa感覺上好過FF7RE
但係都係無左初代嗰種宏偉感...

1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-19, 11:40 PM   #77
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
唔知果啲分分鐘以為呢隻H game尼

講樣都算,圍繞住對奶都可以講咁耐
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 12:06 AM   #78
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: jason 仔 查看文章

重點係呢個造型改變唔係為左玩家睇得開心而係罪大驚左班SJW囉
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 12:25 AM   #79
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:

因為這超重要

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 07:44 AM   #80
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
哩個係創作自由問題,好重要
今日唔比game大胸搖乳日可能唔比game殺人見血
由手機版發出

此篇文章於 06-26-19 07:47 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 07:55 AM   #81
HM

引用:
作者: 真!DC 查看文章
哩個係創作自由問題,好重要
今日唔比game大胸搖乳日可能唔比game殺人見血
由手機版發出
岩岩講野良貓聖光果排
有人話唔玩囡囡game就無事
然後係越來越多game都係咁
而家仲要燒到落FF7呢d大作度
SE倫理部

老老實實,SE考慮下新作都出去NS度仲好
至少老任果邊正常好多
舊 06-26-19, 08:31 AM   #82
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
路過...個人覺得已經可以收貨。

只於各位對變態的程度,路人皆知,路人皆曉。

舊 06-26-19, 08:40 AM   #83
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
奶既問題,強如舊世代ff6永遠超越唔到

舊 06-26-19, 09:14 AM   #84
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
隔離血咒之城某boss都被縮細同冇得搖
哩個問題係影響緊業界唔係單單ff一隻

引用:
作者: sgouki 查看文章
即刻食住條水, 個人鍾意FFVII RE個MODEL多D, 可以FFVII RE MODEL + DISSIDIA FF 衫就PERFECT.......

[YOUTUB]3y-WYX6-dq4[/YOUTUBE]
這才是tifa

此篇文章於 06-26-19 09:19 AM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 10:29 AM   #85
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 野良猫 查看文章
隔離血咒之城某boss都被縮細同冇得搖
哩個問題係影響緊業界唔係單單ff一隻

這才是tifa
你所講的問題今時今日一定解決不到,做玩家只能選擇玩與不玩。

同埋我做廠點解要理你感受先?到時出前或出後一定有一推youtuber slave惡意PR,又拍影片,又拍live steaming自high,理玩家就傻。

舊 06-26-19, 11:29 AM   #86
真!DC
Banned User
奉行我道

我貧乳控我都覺得而家個size冇乜問題
如果你話係因為擬真所以縮小冇問題好合理
但而家係有審查部門指示成件事就好恐怖

由手機版發出
舊 06-26-19, 11:30 AM   #87
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:

十分重要喇
論壇有時就係用黎9up一下架啦,本身都冇乜人出post咁濟

舊 06-26-19, 11:43 AM   #88
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 真!DC 查看文章
我貧乳控我都覺得而家個size冇乜問題
如果你話係因為擬真所以縮小冇問題好合理
但而家係有審查部門指示成件事就好恐怖

由手機版發出
遊戲業界....3落方程式﹕墮落>衰落>未落

舊 06-26-19, 02:17 PM   #89
HM

引用:
作者: darkvolver 查看文章

同埋我做廠點解要理你感受先?到時出前或出後一定有一推youtuber slave惡意PR,又拍影片,又拍live steaming自high,理玩家就傻。
呢句說話講出黎真係反智到爆
廠商永遠唔可能唔在意消費者感受,除非佢想倒自己米
就算唔怕賣唔走隻game,都怕輸公關輸形象啦

而家講既係佢比起佢班客,佢更在意永遠做唔到佢客戶既SJW
而且唔係一間半間廠,係擴散到除左老任陣營以外既成個業界

呢樣野先得人驚
舊 06-26-19, 02:33 PM   #90
真!DC
Banned User
奉行我道

似乎唔少人比聖光嚇怕左加入老任陣營
由手機版發出
舊 06-26-19, 02:36 PM   #91
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
當年AC之後,Square Enix自己有整過呢個:

此篇文章於 06-26-19 02:39 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 02:52 PM   #92
darkvolver
頹冗

引用:
作者: HM 查看文章
呢句說話講出黎真係反智到爆
廠商永遠唔可能唔在意消費者感受,除非佢想倒自己米
就算唔怕賣唔走隻game,都怕輸公關輸形象啦

而家講既係佢比起佢班客,佢更在意永遠做唔到佢客戶既SJW
而且唔係一間半間廠,係擴散到除左老任陣營以外既成個業界

呢樣野先得人驚
其實有幾驚,要來始終要來,無得避。作為玩家只能選擇玩與不玩

廠商出爛game又唔係未見過,有品牌都可以爛死....

舊 06-26-19, 06:04 PM   #93
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: darkvolver 查看文章

咁你咪睇下仲有無人買Fuckonami既game囉

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-26-19, 06:09 PM   #94
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
當年AC之後,Square Enix自己有整過呢個:
AC果張同呢張係真.女神級

舊 06-26-19, 08:11 PM   #95
matsuurakit
Junior Member

註冊日期: Jun 2010
PSN  IDKitKit0321
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...num=10&bPage=2
少年你太年輕了
SONY有聖光, 老任都可以有聖門
matsuurakit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-19, 01:14 AM   #96
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:

笑咗…

睇完上面的留言之後,
宜家我明d阿伯點解會打賞係公園表演唱歌的大媽了,
係欣賞佢哋個巨肺啊~!!!

舊 06-27-19, 07:35 AM   #97
HM

引用:
作者: matsuurakit 查看文章
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...num=10&bPage=2
少年你太年輕了
SONY有聖光, 老任都可以有聖門
呢單野我都有留意
為免跟車太貼,我要強調自己都係估估下
因為大離題,我spoiler算,費事繼續影響版友

...
https://www.d3p.co.jp/omegalabyrinth_life/products/
暫時所知,老任係只要符合CERO規定就唔會主動管,而SIE就係CERO之上有自家一套更嚴格標準
兩間主機廠對於政策既分野,睇8月出既オメガラビリンスライフ就最明顯,click落條link就一目瞭然
至少直到呢一刻,仲係無出現任何變化
由此可以推論老任既政策仲係無變化過

至於你舉例既NS版Summer Pockets出現謎之門
個人覺得PROTOTYPE自肅既可能性唔低,而唔係老任插手干預

不過都係戴番頭盔,老任向SJW跪低既可能性依然存在
如果屬實的話...可以當整個家用業界已淪陷

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
笑咗…

睇完上面的留言之後,
宜家我明d阿伯點解會打賞係公園表演唱歌的大媽了,
係欣賞佢哋個巨肺啊~!!!
...
波唔波囡唔囡都係其次
就係睇SJW唔順眼唔得咩?
又唔打機,但又咩都要管
連業界都驚左佢地寧願犧牲自己班客利益都要滿足班女權母豬要求
仲有呢d野同中共一樣架咋,今日搞得你呢樣,聽日就會搞你第二樣
壓逼係一步步黎,唔好以為唔睇囡就唔關自己事
祝你好運

此篇文章於 06-27-19 10:00 AM 被 HM 編輯。
舊 07-08-19, 02:20 AM   #98
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
http://http://www.statueforum.com/showthread.php?t=165453&page=4

我諗呢個先係大家想見到既tifa
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 02:23 AM   #99
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
雖然成日都有人貼呢個
但老老實實呢張野成個韓柴咁實在J唔起

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-08-19, 02:30 AM   #100
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:

條腿太粗

官方果個除咗app game大眾臉之外
其實比例做得不錯了
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 12:18 AM

手機版 | APP版