Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 12:03 PM 10-19-18
淨係刷開波7抽?其實唔駛咁刷,因為之後好似個個都會拉番去2%ssr,最緊要第1隻ssr有用姐

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
Gustavi 12:07 PM 10-19-18
刷10抽lo ... 一轉刷勁耐, 又派少左卷咁....

不過咁諗, 佢2%, 真係開到局到永遠都唔會再抽中都有可能...
而家我甲埋都幾百抽 0%
GUSTAV 12:11 PM 10-19-18
佢有暗保底
ShinDou 12:12 PM 10-19-18
所以開住局先啦,我未試過頭40抽唔中ssr,計埋陸版轉左廿次區都有啦

我尋晚先重刷今朝已經37抽中ssr,中左另1隻唔岩用先再轉區

GUSTAV 12:20 PM 10-19-18
本身已經肝你都可以肝咁多次 太強了
Gustavi 12:21 PM 10-19-18
你仲可以揀SSR 咁好野 XD
ShinDou 12:46 PM 10-19-18
之前陸版係1心諗住乜都試下返黎台版會易打d XD

其實隻game個pickup算好中,感覺上兩次最少有1次係pickup有心刷第1隻ssr開局應該冇咩問題既

ShinDou 12:49 PM 10-19-18
2%你預1百抽有兩隻啦,正常點黑都會有,只係重複就好蝕

Gustavi 01:44 PM 10-19-18
我咪就係黑到爆個d lo..
幾百抽冇見過
ShinDou 01:48 PM 10-19-18
同1個區計,所以叫你是但開左局先,40抽暗保底果隻唔岩先轉區,我就係咁,除非你咁好彩開隻人入去7抽中左姐

Gustavi 01:52 PM 10-19-18
話說剛剛login 番曬d 舊acct 拎login卷抽,
搵到個acct 抽到一隻SSR 喇終於, 不過係最舊d acct , 過左期冇送個隻SSR lol
ShinDou 01:55 PM 10-19-18
你中邊隻先?如果你唔玩光輝既話可以唔要雪莉既

T.S 02:43 PM 10-19-18
lv40up d關好多都過唔到/無法3星,決定比粒石雷丁去學明鏡先
GUSTAV 02:45 PM 10-19-18
作者: T.S:
lv40up d關好多都過唔到/無法3星,決定比粒石雷丁去學明鏡先
你未拎上級兵渣?

對面上級兵你冇基本好難唔死人

利申未拎過唔到緊SOSAD
ShinDou 02:50 PM 10-19-18
係呀難40果d你冇3級卒差唔多唔駛打咁濟,人地隻卒勁你隻卒1百能力,果陣對面隻冇樣騎卒隻兵仲勁過我隻雪莉本體,到拎到3級卒就好易打,不過都係要遂隻引,太多好易俾人秒坦

T.S 02:52 PM 10-19-18
作者: GUSTAV:
你未拎上級兵渣?

對面上級兵你冇基本好難唔死人

利申未拎過唔到緊SOSAD
用緊驅魔師架喇已經
不過d無樣兵仔實在太惡
ShinDou 02:54 PM 10-19-18
驅魔唔算高防,但雷丁要50先有重槍卒,有冇奶騎?有會易n倍

GUSTAV 02:56 PM 10-19-18
好想要支3格弓 可惜呢D只能靠運
ShinDou 03:00 PM 10-19-18
有3格弓可以屈人冇得反擊,不過好似淨係普攻3格同埋d卒都係打2格,應該唔算好屈

拉娜就真係好勁,所有魔法遠1格,有招又冇視防30%吸血,之前鬥雞打過個佢外掛冇超絕都俾佢打好痛,如果有超絕可能秒左

GUSTAV 03:01 PM 10-19-18
作者: ShinDou:
有3格弓可以屈人冇得反擊,不過好似淨係普攻3格同埋d卒都係打2格,應該唔算好屈

拉娜就真係好勁,所有魔法遠1格,有招又冇視防30%吸血,之前鬥雞打過個佢外掛冇超絕都俾佢打好痛,如果有超絕可能秒左

鬥技有冰已經好緊要...凍住隻盾雪莉秒兩隻
ShinDou 03:08 PM 10-19-18
係,我鬥雞撞到既全光輝,好似冇打過帝國咁濟,如果要打我應該都輸,光頭兩條命雪莉秒到佢都冇用,又冇辨法秒女王唔俾佢map冰,帝國鬥雞係幾屈,不過最屈都係最後期黑暗,狂開大範圍map砲秒晒咁濟

okabe 03:10 PM 10-19-18
作者: Gustavi:
話說剛剛login 番曬d 舊acct 拎login卷抽,
搵到個acct 抽到一隻SSR 喇終於, 不過係最舊d acct , 過左期冇送個隻SSR lol
我陸服都無刷首抽開始玩,而且之後第一隻保底係雪莉
都照玩落去,玩到rank53 ,有齊光輝隊主要戰力5隻SSR
其實佢算送得幾多石同卷,送果批主角都係實用型
玩住先真係太非洲咪棄左佢,前期衝rank 升等算幾快
GUSTAV 03:10 PM 10-19-18
鬥技場只想是是但但低保 一個月換到粒石好滿足

想問下其實到時要咩戰力先洗到隻55龍
ShinDou 03:13 PM 10-19-18
鬥雞每日5場自動實夠你換晒ssr裝飾同藍石,仲有剩好多,世界鬥雞你是但入去打下,打到唔夠打果陣放置又係可以係咁派段位金俾你

GUSTAV 03:13 PM 10-19-18
作者: ShinDou:
鬥雞每日5場自動實夠你換晒ssr裝飾同藍石,仲有剩好多,世界鬥雞你是但入去打下,打到唔夠打果陣放置又係可以係咁派段位金俾你

世界我打5場勝渣
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面