Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
baby仔 01:08 PM 04-03-12
= = 最後ray619都無出現wm
凍檸茶 05:07 PM 04-03-12
剩係睇咗HHH VS UT,
我覺得好睇

另,神會入魔嗎?
green 09:45 PM 04-03-12
看完WM, WHC個場究竟想點?...........有一種想扔雞蛋的衝動
雖然之前覺得UT再戰HHH不會太好看, 但事實這場比賽真的很精彩,結尾尤其感人, 一個時代終結了
美堂蠻 10:39 PM 04-03-12
其實我真係想cena架.......

the rock 一個thank you就返黎打main仲要win埋......

cena
月牙火介 11:36 PM 04-03-12
作者: Nelly:
BROCK LESNAR !!!!!!!

raw嗎?
返來打鑊cena?正喎
baby仔 12:14 AM 04-04-12
其實ray619係咪退左役唔打ka la = ="..唉..(我仲等緊佢出山 ><)
Nelly 09:23 AM 04-04-12
作者: 月牙火介:
raw嗎?
返來打鑊cena?正喎
對呀

作者: baby仔:
其實ray619係咪退左役唔打ka la = ="..唉..(我仲等緊佢出山 ><)
house show 傷左
休息左幾個月, 本來計劃WM前回歸
但不能
凍檸茶 09:57 AM 04-05-12
丹尼拜仁乜事
凍檸茶 10:05 AM 04-05-12
講真, 而家呢個WWE, 你想邊個贏UT
比新人上位, 份量又唔厚.
舊人夠份量, 但仲有邊几個?
RKO 几年前打過, 唔排除佢打多次?
CM PUNK?
BROCK?
入魔CENA?!
月牙火介 10:36 PM 04-10-12
21-0不是挺好的嗎?
另外BROCK LESNAR真係打慣左ufc收唔到手嗎?
一拳打到cena爆晒缸,
不過都好,總算有番d火藥味
凍檸茶 02:38 PM 04-19-12
我呢D老野, 都係睇舊人先覺得好睇

CROSSFACE 變咗做YES LOCK
Nelly 03:41 PM 04-30-12
重點賽好長
求求奇奇的就短到爆
凍檸茶 04:02 PM 04-30-12
619 第二次藥檢出問題喎
baby仔 05:25 AM 05-01-12
作者: 凍檸茶:
619 第二次藥檢出問題喎
算吧啦619T_T 真係情願你說退役...
凍檸茶 11:55 AM 05-01-12
真係唔想無敵神贏。。
Nelly 02:51 AM 05-18-12
paul heyman都番番黎
有大單野?
green 07:53 PM 05-19-12
paul heyman都番番黎
有大單野?
應該係做BROCK代言人
北条加蓮 01:52 AM 06-01-12
台灣都有smackdown house show了
香港呢

RKO禁賽,SD得返Yes!!吸引到我睇了
Nelly 12:24 PM 06-03-12
作者: Noi Aruto:
台灣都有smackdown house show了
香港呢

RKO禁賽,SD得返Yes!!吸引到我睇了
香港有排都未有
打開中國市場一定會去上海先
凍檸茶 10:36 AM 06-06-12
香港有排都未有
打開中國市場一定會去上海先
如果係廣州一帶, 我會上去睇
Nelly 10:02 PM 06-11-12
[TNA] Ric Flair -> WWE Hall of Fame 2012
[WWE] Christian Cage -> TNA Slammiversary 2012

交易
北条加蓮 10:21 AM 06-12-12
Del Riooooooooooooo受傷缺席No Way Out
一於如傳聞咁揾Ric Flair拍Dolph Ziggler上啦
baby仔 01:09 AM 06-13-12
SIN cara 返來wwe 啦
rey = =你去邊呀 我等緊你返出來呀 ><
Nelly 02:35 AM 06-16-12
619禁賽60日 6月25號放監
baby仔 02:28 AM 06-23-12
早幾個星期見到 鬼面人verda 再打摔角啦..仍然都係咁堅 ^^
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面