Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (07)
HAKAIDER 12:04 AM 06-25-16
作者: kennif:
其實ES5都已經停咗產
ES3 /ES5 停左好多年啦
Einhander 01:38 AM 06-25-16
<等對4R壞就去入w60
Coquelicot 07:07 PM 06-25-16
而家既Westone ES5應該係指Custom made?
HAKAIDER 09:01 PM 06-25-16
作者: Coquelicot:
而家既Westone ES5應該係指Custom made?
以前ES3 /ES5 都係Custom made

依家係ES30 / ES50
歌絲˙暮斯 03:00 PM 06-26-16
岩岩買左 AD1000X
未 run 覺得好拆咁
明顯中高音好過 A900X
由手機版發出
teealpha 03:06 PM 06-26-16
作者: 歌絲˙暮斯:
岩岩買左 AD1000X
未 run 覺得好拆咁
明顯中高音好過 A900X
由手機版發出
AD系係聽落舒服過A系好多,兩種完全唔同感受黎(開放式優勢)
不過點解唔買AD2000X?
歌絲˙暮斯 06:50 PM 06-26-16
作者: teealpha:
AD系係聽落舒服過A系好多,兩種完全唔同感受黎(開放式優勢)
不過點解唔買AD2000X?
過開日本順便買, 反正只係 A900X 聽到悶悶地又未壞, 有咁平得咁平囉.

E+ 擔心會唔會好易積塵 ?
HAKAIDER 07:05 PM 06-26-16
AD1000X 香港水貨仲平日本少少喎..........
歌絲˙暮斯 12:06 AM 06-27-16
作者: HAKAIDER:
AD1000X 香港水貨仲平日本少少喎..........
買時仲未升到 7.5 算
HAKAIDER 07:15 AM 06-27-16
買時仲未升到 7.5 算
香港$2100 有喎, 日本唔係過三万円咩
maxwaver 11:15 AM 06-27-16
中價平頭式耳機而家仲有咩牌子可以揀
一直用開SENNHEISER,而家隻MX585開始感覺到條線就斷就斷咁

問定應該差唔多夠鐘換新的
teealpha 02:38 PM 06-27-16
過開日本順便買, 反正只係 A900X 聽到悶悶地又未壞, 有咁平得咁平囉.

E+ 擔心會唔會好易積塵 ?
積塵就唔會,你不如擔心下對EARPAD會唔會發好過
不過對EARPAD有得就咁買/落舖訂,AD1000X果對記得係HKD$200樓下,AD2000X就要近三百蚊
歌絲˙暮斯 05:13 PM 06-27-16
積塵就唔會,你不如擔心下對EARPAD會唔會發好過
不過對EARPAD有得就咁買/落舖訂,AD1000X果對記得係HKD$200樓下,AD2000X就要近三百蚊
之前見人開箱見到係絨布,到自己買返來先知係半絨半皮,皮果部分好似係同 AX 系一樣。

雖則 AX 比 A 改良左,但我果個 A900X 無保護下起香港用左兩年都自然散晒 d 皮。

我即刻買個防潮箱俾 AD1000X
由手機版發出
KUTAR# 06:52 PM 07-01-16
Campfire Andromeda 聽落對自己胃口, 就買來試試了

歌絲˙暮斯 12:49 AM 07-02-16
個 AD1000X 玩到 10hrs, 完全唔覺得 bass 弱.

d 人話 AX 係 BASS 強 ADX 中音強, 都唔係咁既.

各方面都比之前個 A900X 好好多
teealpha 10:04 AM 07-02-16
個 AD1000X 玩到 10hrs, 完全唔覺得 bass 弱.

d 人話 AX 係 BASS 強 ADX 中音強, 都唔係咁既.

玩慣左開放式的話就會返唔到轉頭
歌絲˙暮斯 04:04 PM 07-02-16
玩慣左開放式的話就會返唔到轉頭
除左漏音之外根本無野輸

已經諗緊加 amp, 呢世人都無諗過會有需要
HAKAIDER 10:57 PM 07-02-16

鉄三角d 野.............

基本上到1000以上形號質素係兩回事黎架, 所以當年好多人直上A1000
歌絲˙暮斯 08:19 PM 07-03-16
平平地買返 ATH 既 AT-HA21 配 AD1000X 如何呢 ?

source 係 yamaha N560, 其實加左個一般既 AMP 會唔會差左 ?
HAKAIDER 10:12 PM 07-03-16
平平地買返 ATH 既 AT-HA21 配 AD1000X 如何呢 ?

source 係 yamaha N560, 其實加左個一般既 AMP 會唔會差左 ?
N560 本身係内置Amp直出speaker, 機背無Line out

除非你識diy 係機内拉返條線自裝RCA 座
X&Y 09:05 AM 07-16-16
入左ER4SR, 又可以再強姦我隻耳了
歌絲˙暮斯 10:18 PM 07-16-16
作者: HAKAIDER:
N560 本身係内置Amp直出speaker, 機背無Line out

除非你識diy 係機内拉返條線自裝RCA 座

AUX 1 同 2 都係 INPUT, 無任何接駁 HEADPHONE AMP 既可能性 ? a

咁有無 d AMP 係收 3.5mm 又再 OUTPUT 3.5mm ?
HAKAIDER 01:00 AM 07-17-16

AUX 1 同 2 都係 INPUT, 無任何接駁 HEADPHONE AMP 既可能性 ? a

咁有無 d AMP 係收 3.5mm 又再 OUTPUT 3.5mm ?
用得依d綜合擴連CDP 就唔好諗多啦

用返機面3.5mm Head Phone out 算把啦
亍 ◣ 01:39 PM 07-23-16
呢個一劍鬼神驚究竟咩一回事

http://unwire.hk/2016/07/22/mud-swor...ic/headphones/

46:00....第2代只賣15蚊?!?!?!?藍牙版仲只要10蚊

HAKAIDER 05:02 PM 07-23-16
作者: 亍 ◣:
呢個一劍鬼神驚究竟咩一回事

http://unwire.hk/2016/07/22/mud-swor...ic/headphones/

46:00....第2代只賣15蚊?!?!?!?藍牙版仲只要10蚊
錫安教喎~~~

同一樣野我就係神寓, 人地就係神棍

以現時藍芽傳訊技術可唔可以玩到全音域歌曲播放心照啦
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面