Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-12-11, 09:34 AM   #976
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
轉機

舊 04-12-11, 02:32 PM   #977
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Rotagen 查看文章
好多時候話做朋友只係想撞口撞面時無咁尷尬,唔好當真
may be la...
但... 基本上, 我和她撞口撞面既機會係好少... 我地係無共同既朋友同圈子的... =.=

引用:
作者: 麥C 查看文章
好多事要相方想先可以
情人係咁
做朋友都係咁

如果做不成情人而你唔想做朋友的
就要放手吧

留下需要忍耐和堅持,放棄需要勇氣和決心
而家嘗試緊調整自己的心態... 試下退後一步... 將她當做朋友咁看待...
但她由我一開始認識既時候, 她已經係我心中處於一個特別的定位...
所以... 要花點時間慢慢來...
kita 目前離線  
舊 04-12-11, 11:22 PM   #978
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: kita 查看文章
而家嘗試緊調整自己的心態... 試下退後一步... 將她當做朋友咁看待...
但她由我一開始認識既時候, 她已經係我心中處於一個特別的定位...
所以... 要花點時間慢慢來...
唔駛特意去忘記
記得要死心就可以
慢慢來比較快

舊 04-24-11, 01:12 AM   #979
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
我開始有雙重人格..........

舊 04-25-11, 11:44 PM   #980
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 小Tam 查看文章
咩野事

舊 04-26-11, 01:24 AM   #981
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 小Tam 查看文章
冇事下嘛

舊 04-26-11, 01:34 AM   #982
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
乜野諗錯方向呀?
將一D事情睇得太完美

同埋最近覺得自己比想像中脆弱

此篇文章於 04-26-11 01:48 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 05-05-11, 02:17 AM   #983
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

狼 目前離線  
舊 05-06-11, 10:14 AM   #984
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
啊, 好得意呢!! 狼, 你是主角那種嗎?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-06-11, 10:54 AM   #985
綾小路雷太

好得意,但同時都好可悲

舊 05-06-11, 10:56 AM   #986
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
我好少會有呢個感覺
我好幸運同幸福

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 05-06-11, 11:22 AM   #987
綾小路雷太

引用:
作者: irismong 查看文章
我好少會有呢個感覺
我好幸運同幸福
自我催眠(指)

舊 05-06-11, 11:31 AM   #988
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
自我催眠(指)
慘得過我開心

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 05-06-11, 01:13 PM   #989
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
琴晚影左張相, 發覺自己老左好多...

歲月不曉人...ai...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 05-06-11, 02:00 PM   #990
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
我好少會有呢個感覺
我好幸運同幸福
引用:
慘得過我開心
沒錯,開心就好!!!
引用:
作者: 才子 查看文章

你就算了吧,男人還是成熟點好

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-06-11, 02:59 PM   #991
綾小路雷太

引用:
作者: 才子 查看文章

滄桑D仲易媾死女呀你才子 m9
引用:
沒錯,開心就好!!!
我早已經超脫了

舊 05-06-11, 04:16 PM   #992
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 查看文章
SKIP
這陣子常有這種感覺....

很少在這裡留言...或許由現在開始會多一些...

小弟最近變成單身了...
10年多的感情終於走到盡頭, 一時間真的很難適應.
真的有點迷失呢...
kin~kin 目前離線  
舊 05-06-11, 04:20 PM   #993
綾小路雷太

引用:
作者: kin~kin 查看文章
這陣子常有這種感覺....

很少在這裡留言...或許由現在開始會多一些...

小弟最近變成單身了...
10年多的感情終於走到盡頭, 一時間真的很難適應.
真的有點迷失呢...
十年0_0

發生甚麼事啦? 走了人生至少八份一路卻仍舊決定分開?!

BTW,望你能順變。

舊 05-06-11, 04:28 PM   #994
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
十年0_0

發生甚麼事啦? 走了人生至少八份一路卻仍舊決定分開?!

BTW,望你能順變。
很難在此一一說明...

謝謝你, 正在努力當中...
kin~kin 目前離線  
舊 05-06-11, 05:36 PM   #995
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
滄桑D仲易媾死女呀你才子 m9
唔怪得你得左米啦m9

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 05-06-11, 09:19 PM   #996
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
啊, 好得意呢!! 狼, 你是主角那種嗎?
單係睇下你有無搵過我就知啦

狼 目前離線  
舊 05-07-11, 11:20 AM   #997
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 查看文章
~skip了那漫畫~
感 同 身 受

主題工具