Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 08-22-20, 02:02 PM   #951
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Luka......
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-20, 07:55 AM   #952
Penny仔

Luka勁X到...

反觀某狐假虎威的playoff P
舊 08-24-20, 08:29 AM   #953
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
PG真係幫到盡
最佳第六人

估唔到76人係第一隊出局
由手機版發出
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-20, 12:33 PM   #954
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
再咁落去全世界d女都俾佢溝晒。。
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-20, 03:38 PM   #955
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2

引用:
i'm getting the looks i'm getting the shots
the floor is open the defenders aren't great
but i'm just having a hard time finding the ball through right
playoffs p 出少兩句幫當幫忙啦, 第二節lead住21分都俾你敗晒

舊 08-24-20, 08:11 PM   #956
Penny仔

X, 冇人mark 都搞成咁, 有冇咁廢呀
舊 08-24-20, 08:15 PM   #957
Penny仔

引用:
作者: 搖搖 查看文章
PG真係幫到盡
最佳第六人

估唔到76人係第一隊出局
由手機版發出
應該第一時間炒左B Brown, 根本處理唔到2個主將磨合問題
某程度上我仲覺得佢偏袒Ben Simmons...

再加上2個主將係球技同心態上都冇進步過
Embiid表現得很懦弱, 對比Luka爭好遠
Ben Simmons就保護自己, 淨係做自己鍾意做既野....

此篇文章於 08-24-20 08:22 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 08-25-20, 04:13 AM   #958
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
睇到天光睇埋先訓....緊張到呢....

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
再咁落去全世界d女都俾佢溝晒。。
由手機版發出
我諗....好可能仔都俾佢溝晒

舊 08-25-20, 07:57 AM   #959
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: Penny仔 查看文章
應該第一時間炒左B Brown, 根本處理唔到2個主將磨合問題
某程度上我仲覺得佢偏袒Ben Simmons...

再加上2個主將係球技同心態上都冇進步過
Embiid表現得很懦弱, 對比Luka爭好遠
Ben Simmons就保護自己, 淨係做自己鍾意做既野....
正式炒左
B.Brown舊年好似兩個主將要求留佢, 唔係已經炒左

Embiid舊年仲好啲, 嬴輸個人都仲有火
今年真係唔知想點咁無左西門都揹唔起責任

而西門繼續唔射3分隊波都幾難有進步空間

舊 08-25-20, 07:05 PM   #960
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
正式炒左

西門轉打center, Embiid出去控波

舊 08-26-20, 10:44 AM   #961
Penny仔

連續2場冇KP, 真係冇得搞
上場爆Seed 先贏, 今場冇咁好彩
舊 08-26-20, 02:06 PM   #962
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
金塊同JAZZ 兩個主將都著火
Epic duel

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
西門轉打center, Embiid出去控波
之前球隊一路試緊轉西門打4號位, 我覺得好事黎,
但佢好似唔多適應, 之後傷埋 (雖然未必關事...)

76人所謂4大天王過左成年, 感覺都係磨合得都幾差...

引用:
正式炒左

其實都唔洗佢射3分, 有d 中距離個spacing已經好好多, 又可以減少持球時間
分番多d時間比embiid
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-20, 03:48 PM   #963
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005

第一次聽得咁清楚
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-20, 05:53 PM   #964
Penny仔

真的沒完沒了......
舊 08-27-20, 06:47 PM   #965
搖搖
永遠的毛毛王子↓

多謝班左癌將BLM變成笑話

舊 08-27-20, 09:10 PM   #966
POISON

香港時間早上
>>bucks話擺賽但另一隊到左想打
>>RMBJ 擺打

晚上
>>The Lakers and Clippers have voted to boycott the NBA season. Most other teams voted to continue
>>LeBron James never said he didn't want to play but that he did want to hear from owners on how they can help the players enact the change

擺明要政治正確完,轉頭打返
班友擺明睇下邊個光環拎得多
btw,先前最早話唔打既榮叔睇黎只係錯時機

舊 08-29-20, 09:34 PM   #967
Penny仔

Haslem 講得無錯既...你Bucks 做野之前應該夾一夾先
Bucks 話就話自己既事, 但你咁樣停, 其他隊冇可能唔跟
最後搞到亂作一團
有時正確認知唔等如有正確行動

而且我覺得球員呢一刻唔打其實冇咩用,
美國呢個case, 我諗都要357年慢慢搞
反而究竟有幾多人有事果陣就上晒身, 但之後就三分鐘熱度
坦白講, 有心既話去幫手建設社區, 好過你得閒去夜店玩....

此篇文章於 08-29-20 09:40 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 08-29-20, 10:30 PM   #968
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
Haslem 講得無錯既...你Bucks 做野之前應該夾一夾先
Bucks 話就話自己既事, 但你咁樣停, 其他隊冇可能唔跟
最後搞到亂作一團

坦白講, 有心既話去幫手建設社區, 好過你得閒去夜店玩....
直頭核突,有心的話你賽前搞個儀式又好點都好都無甘醜陋,
又要緊急出動公會又要表態又要復賽3頭唔到岸真係多得你唔少

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-20, 05:54 PM   #969
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
直頭核突,有心的話你賽前搞個儀式又好點都好都無甘醜陋,
又要緊急出動公會又要表態又要復賽3頭唔到岸真係多得你唔少
同埋話唔介意跌一場, 你真是他媽的不尊重Magic
然後因為要政治正確, Magic 仲要比你夾多穫
舊 08-30-20, 11:52 PM   #970
POISON

引用:
最後搞到亂作一團

班球員無錢,根本知一定要打
講緊跌左25%收入,班未賺夠點會唔鬼殺咁嘈
一係叫你班星拎份人工出黎頂住班細咁就可以擺打喇
所以hill有份大約係身拉隊走人,難為既只係個班無錢既球員

舊 08-31-20, 04:56 PM   #971
Penny仔

全盛期既勇士乞人憎, 定呢隊大飛乞人憎D?
舊 08-31-20, 05:02 PM   #972
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咁要睇睇大飛拿唔拿到冠軍

舊 08-31-20, 05:32 PM   #973
搖搖
永遠的毛毛王子↓

睇住班垃圾力架真係波都無心情睇

https://www.espn.com/nba/story/_/id/...ks-luka-doncic
由手機版發出
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-20, 08:25 PM   #974
Penny仔

Mavs需要加多個得分點同大量防守球員去幫Luka 同KP

球隊團積太多質量一般, 但收緊長約既role players...
Maxi Kleber 今個series根本乜人都守唔到, Leonard 成個series就係對住空氣打post up
佢入去low post 又頂唔到Zubac
呢D識得run play 既球員唔駛咁貴....

Tim Hardaway 同Curry 又係唔守得, 如果防守唔好既射手, 我諗留一個得啦, 2個你都唔知點出
D. Wright一般到唔一般, 而且又唔係點用

PG講得無錯, mavs防守根本唔強, 所以就更加顯得PG垃圾

off season 渣住份中產隨時又入錯貨....

此篇文章於 08-31-20 08:31 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 09-01-20, 02:16 AM   #975
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
全盛期既勇士乞人憎, 定呢隊大飛乞人憎D?
個人唔多憎宇宙勇, 只係唔多鍾意而家咁多3分既打法, 所以上年想佢輸.

呢隊大飛我湖人迷, 不解釋

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 10:03 PM

手機版 | APP版