Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
日本動漫畫討論版>「長門有希ちゃんの消失」第1話「大切な場所」丨谷川流「涼宮ハルヒの憂鬱」プロジェクトに新たな動き!
月之民 ̄▽ ̄ 10:06 PM 09-12-10
有得同茅原實里一齊睇消失

作者: :
Bandai Entertainment will present a special screening of The Disappearance of Haruhi Suzumiya at NYAF, with Ms. Chihara welcoming fans to the premiere

kamkw 09:50 PM 09-15-10
香港套劇場版係咪冇左影?
冇哂消息既??
leungky1 10:43 PM 09-15-10
作者: kamkw:
冇哂消息既??
有些電影在香港宣傳期可短至兩星期
最多等到10月頭吧
ty1106 12:14 AM 09-16-10
作者: kamkw:
冇哂消息既??
無必要咁早賣廣告
過埋中秋過埋國慶就差唔多

(台灣都過0左重陽先上畫 香港應該都只係差唔多時間)
money 05:08 AM 09-30-10
映画「涼宮ハルヒの消失」のパッケージとのコラボレーションで企画された
「涼宮ハルヒの憂鬱ブルーレイコンプリートBOX」の追加特典特製描き下ろし「ミニミニ下敷き」の絵柄はこちら!
※ブルーレイコンプリートBOXには下記5種類の内、1種類が同梱されています。

money 11:52 PM 10-02-10

怪盜小G 10:05 PM 10-06-10
買左飛11月睇

德福mcl有2場

涼宮春日的消失 日語版
簡介
因為覺得世界太無聊,所以美少女涼宮春日在學校成立了「SOS團」,目的是要找到外星人、未來人、超能力者,然後跟他們一起玩耍﹗這個古怪的社團成員包括:長門有希(外星人)、朝比奈實玖瑠(未來人)、古泉一樹(超能力者)及阿虛(正常人)。雖然涼宮並不知情,但阿虛卻早已知道這三種人一直就在她身邊,並不斷引發出令人意想不到的超現實事件… 聖誕節即將來臨,SOS團火鍋派對的活動拍板以後,阿虛就帶著煩惱回家。第二天上學時,阿虛很快注意到,學校好像與平日完全不同。平時坐在阿虛後面的涼宮春日,今天竟變成了已被長門有希消滅的殺手朝倉涼子!?雖然阿虛經常抱怨涼宮春日及那些超現實事件常為他帶來麻煩,但面對再沒有涼宮春日,沒有SOS團及沒有那些麻煩事件的普通世界,阿虛卻又渾身不自在,開始懷念起以前的不平凡日子!但要如何才能令世界變回以前的模樣?

導演 --
演員 --
類別 動畫片
片長 162 分鐘
級別 TBC
語言 日本語

MCL 德福戲院 星期六, 11/13/2010 05:00 PM, 5院
星期六, 11/27/2010 02:00 PM, 1院
ty1106 10:23 PM 10-06-10
作者: 怪盜小G:
買左飛11月睇

德福mcl有2場
MCL德福限定!
11月動畫賞放映兩場後 12月2日正式上畫(預定)

http://www.mclcinema.com/visMovieSel...umiya+Japanese

註:成人票價$70 小童/長者/全日制學生$60
chunmanx 12:27 AM 10-07-10
作者: ty1106:
12月2日正式上畫(預定)
即係其他戲院都有得睇啦?
irismong 02:16 PM 10-07-10
我都買左飛11月睇 -0-"
月之民 ̄▽ ̄ 02:20 PM 10-07-10

希望可以上到blog
怪盜小G 02:29 PM 10-07-10
MCL 德福戲院 (5 院) 涼宮春日的消失 日語版 星期六, 11月 13日 5:00PM

對不起,您選擇的場次沒有足夠的座位,請選擇其他場次。

第一場爆左囉
Hunter 02:48 PM 10-07-10
如果唔係未搵到我個FD, 我應該都買左第一場
(宜家都未搵到佢)

leungky1 04:51 PM 10-07-10
作者: chunmanx:
看那句好像就只有MCL德福...
God Gundam 05:05 PM 10-07-10
MCL 德福戲院 (5 院) 涼宮春日的消失 日語版 星期六, 11月 13日 5:00PM

對不起,您選擇的場次沒有足夠的座位,請選擇其他場次。

第一場爆左囉
好彩LUNCH TIME去,唔係渣都冇...
(LUNCH TIME去得頭兩行吉,第三行左右各有三個位...)

買左第二行六張飛...
ty1106 07:30 PM 10-07-10
作者: chunmanx:
作者: leungky1:
看那句好像就只有MCL德福...
係,只有MCL德福一家 (所以我掛定大字報話「限定」)

27日已經得番前三行同兩邊單丁位
真!DC 07:34 PM 10-07-10
見張海報, 12月會再上吧?
唔係唯有等出碟算
ty1106 09:10 PM 10-07-10
作者: 真!DC:
見張海報, 12月會再上吧?
唔係唯有等出碟算
唔知你睇唔睇到細字

11月係優先場 12月2日正式上畫(預定)
忍者 10:18 PM 10-07-10
好想買BD不過宜家D羊價...
ty1106 11:37 PM 10-07-10
作者: 忍者:
好想買BD不過宜家D羊價...
0岩0岩今日先又試高位
現時匯率─9.421 (最高上過9.44x ) [Yahoo!財經提供]
怪盜小G 04:04 AM 10-08-10
2場都爆哂啦

唔知會唔會加場呢
leungky1 07:43 AM 10-08-10
2場都爆哂啦

唔知會唔會加場呢
等12月2日吧
正式上映時的放映場數會鬆動許多
不怕滿座
ComeLOLoh 08:09 AM 10-08-10
我都係等12月2日。
坐好D既位慢慢欣賞好過。
ty1106 08:57 PM 10-08-10
2場都爆哂啦

唔知會唔會加場呢
唔會加

因為係特別優先場

12月2日正式上畫 唔同時間唔同票價 (比優先場最少平$10)
月之民 ̄▽ ̄ 12:19 PM 10-10-10
尋晚睇左
竟然係8mm版

大家到時一定要睇到最後
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面