Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6
手機平板遊戲討論版>Romancing SaGa Re;universe | 好評上架中
Kain 06:33 PM 01-16-19
新event item地圖低機率跌
打左幾場跌得一次低級既仲要得1張
最低入場費50張
是不是弄錯了什麼?
定係有機會一次10張?
由手機版發出
GP03D 08:19 PM 01-16-19
設定有d白痴,跌率關關一樣,局人刷5體關
Kain 09:34 PM 01-16-19
暫時試過一次2張
daihamlop 01:38 AM 01-18-19
吹漲
原本玩到悶悶地諗住棄game,
咁棄之前就一砲過抽晒七萬九千鑽佢,
點知第一個十抽就中晒兩隻pick up,
即係叫我繼續玩啫
Kain 06:26 PM 01-22-19
已del game
完全睇唔透隻game係用咩模式吸引人課
由手機版發出
GP03D 09:51 PM 01-22-19
仲有玩下,都ok啦,9成關可auto過,唔洗課又可以打哂所有關,casual玩下唔錯
信長 12:13 PM 02-20-19
上星期先開始玩, 16000 戰鬥力
都幾保留到saga 味, 音樂真係正
每周石同任務成就keep 住打就好多石
都已經6 次十抽了... 好彩抽到SS 奶, 有補血易打好多

高級技好難昇rank
小光 03:02 PM 02-20-19
開頭好多石, D常註任務清到八八九九就好窮
okabe 03:43 PM 02-20-19
開頭係好多石又易升,但後期就好難打好花時間升
好多都打到中段就棄左
隻GAME遊玩性有限
唔課HEA打開下auto

週任好彩佢下星期會修正
個個星期都要做哂果堆任真係煩死人....
GP03D 03:30 PM 02-21-19
作者: 信長:
上星期先開始玩, 16000 戰鬥力
都幾保留到saga 味, 音樂真係正
每周石同任務成就keep 住打就好多石
都已經6 次十抽了... 好彩抽到SS 奶, 有補血易打好多

高級技好難昇rank
Very hard 4-1-5幫到你

我day1玩到而家升人都係刷呢關。。。

SS有一半以上都冇機會出場,每屬有2隻升高戰力就夠打哂了
jackiecyho 08:54 PM 02-21-19
而家隻game 完全係降腕/知game, 無流斬, 骨砕 唔駛抽, 被動技冇random 補血又唔駛抽, 所以儲埋儲埋好多石
小光 09:01 PM 02-21-19
作者: jackiecyho:
而家隻game 完全係降腕/知game
唔係全部.. 有d關係麻痺game
小光 09:32 AM 06-26-20
國際版 (中文版) 出了
okabe 01:09 PM 06-26-20
日版仲有玩,個差距都大
睇之後出既野就會知當初果堆SS無隻要必抽
可以全留石
小光 02:54 PM 06-26-20
作者: okabe:
日版仲有玩,個差距都大
睇之後出既野就會知當初果堆SS無隻要必抽
可以全留石
我都仲有玩日版, 所以不玩國際版了
ShinDou 04:41 PM 06-26-20
見國際版開去打左陣,冇特別刷首抽,淨係射晒D飛

不過都中左SS女忍,SS艾蓮,SS BLUE,出埋送既SS索菲亞推佢吸仇恨,A溫蒂妮幫佢補,暫時主線淨係打完NORMAL魔女有2萬幾石,仲清緊其他野

BLUE用落好似好細力咁,諗緊可能換其他SS上仲好﹖唔知點解ALTEMA講到佢咁高分﹖以開服抽到既角黎計
Heaven 10:18 AM 11-28-21
已經3周年 仲KEEP住開黎玩下, 仲新增左自動周回
難得好有心既營運, 遲下出漫畫網上連載

【日版】維修:2.0.0版、3周年慶紀念預告情報、官方直播(初版)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=3858&tnum=7

1 2 3 4 5 6

返回主題版面