Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-21, 04:48 AM   #76
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
突發!毫無意外, Emma Stone 「參戰」決定!傳聞連 Emily Blunt (大石兄呢?)都有意「玩埋一份」⋯⋯

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-21, 03:38 AM   #77
肉羊哩咖
griffin611

大石哥發聲明,佢唔會有任何動作~

舊 08-11-21, 01:38 AM   #78
肉羊哩咖
griffin611

有人漏咗另一個結局出嚟。有透,不喜勿看:

舊 10-26-23, 01:57 PM   #79
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
Black Widow 《黑寡婦》

係Disney+睇咗,
無期望下又幾好睇喎,
最少班女主角同班"寡婦"都幾靚女先~!

原來個故事係MCU版《SPY×FAMILY間諜家家酒》嚟,
仲要行埋喜劇路線,個直昇機無油果度好有喜感

父愛是屙35度的尿去救凍傷的雙手…

支解藥設計靈感係來自Glitter Bomb

撕面具…呢套Mission Impossible嚟?!

"阿媽" Rachel Weisz,
仲Keep到《盜墓迷城》時期巔峰狀態果個樣~!

https://www.disneyplus.com/zh-hk/mov...w/3VfTap90rwZC

https://www.imdb.com/title/tt3480822/

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%BB...B%BB%E5%BD%B1)

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Conjuring 3 (2020) david 電影版 7 05-26-21 08:49 PM
[西片] The Boy 2 (2020) david 電影版 0 02-28-19 11:42 PM
出售 MaxFactory 7th Dragon 2020 初音未開 Type 2020 + PS3 電擊文庫FIGHTING CLIMAX(行日) AYU_fans 買賣專區 3 11-19-15 08:37 PM
SELL 全新未開封Hot Toys Avengers MMS178 Black Widow Takki2000 買賣專區 2 06-23-13 04:03 PM
天 文 台 以 最 壞 情 況 推 算 2020 年 香 港 無 冬 天 IamO ~清談館~ 58 03-23-08 12:58 AM

現在的時間是 10:01 PM

手機版 | APP版