Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-21-04, 11:47 AM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
電擊HOBBY6月號付錄(港版電擊HOBBY都會附送)+新情報p.7

港版電擊Hobby都會附送

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 05-17-04 04:57 PM 被 kog 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 01:11 PM   #2
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

註冊日期: Apr 2002
好一般jer...

MAIN ACC: AKLC
SUB ACC: JYKC
Spawn 21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 01:36 PM   #3
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
今期日本版出左未?
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 01:43 PM   #4
^_^
God of Gamer
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
睇落造型又好過離緊0既盒旦。

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 02:22 PM   #5
Ralf
Senior Gamer
武神達人...

註冊日期: Jan 2003
好似係每月25號有貨...

引用:
作者: Miyuki Kotobuki
今期日本版出左未?

我的交換帖
Ralf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 02:30 PM   #6
爸爸
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
OK 喎.. 港版幾時出呀.
爸爸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 03:43 PM   #7
timna

註冊日期: Jan 2004
5月20
60蚊
timna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 05:42 PM   #8
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
中文版又貴d lu-__-

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 06:15 PM   #9
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
面相好似差D......
等睇實物先再決定出手與否......

舊 04-21-04, 06:42 PM   #10
nofai

註冊日期: Sep 2003
又要比錢買隻咁既野...我淨係想要本書炸

nofai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 06:45 PM   #11
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
我淨係想要本書炸 me tooo ar~!!!!! .\ /.
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 07:36 PM   #12
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: § A L C H E M I S T §
我淨係想要本書炸 me tooo ar~!!!!! .\ /.
一定有好多人為左買figure而買書
到時上newsgroup問書價會仲平啦

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-21-04, 07:39 PM   #13
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
個樣都唔似...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 08:34 PM   #14
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: mike^2又名館主
一定有好多人為左買figure而買書
到時上newsgroup問書價會仲平啦
我係其中一個

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 08:37 PM   #15
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: GUSTAV
個樣都唔似...
唔似都會買
我地係死忠 :bface:
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 08:41 PM   #16
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: T.S
我係其中一個
要書or figure

舊 04-21-04, 08:43 PM   #17
T.S
君だけを…

引用:
要書or figure
figure

我一買會即放書...

舊 04-21-04, 08:44 PM   #18
MΛkubeX

引用:
要書or figure
為左買figure而買書?
舊 04-21-04, 08:46 PM   #19
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
當然啦
跟書送喎
唔買書何來有figure

舊 04-21-04, 08:57 PM   #20
T.S
君だけを…

引用:
唔係可以點...

又唔知有無人放figure.....

舊 04-21-04, 09:01 PM   #21
MΛkubeX

我放~ XDDD

$30 XDD
舊 04-21-04, 09:04 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我都係要旦唔要書.....睇下有冇人夾啦.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 09:10 PM   #23
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: javaj
我都係要旦唔要書.....睇下有冇人夾啦.......
不如估下日版第一日air貨會炒上幾多?

舊 04-21-04, 09:15 PM   #24
T.S
君だけを…

引用:
我放~ XDDD

$30 XDD
你係未真係放隻figure先

舊 04-21-04, 09:16 PM   #25
T.S
君だけを…

引用:
不如估下日版第一日air貨會炒上幾多?
救命....

一本電擊大王已經夠過分的說

論壇跳轉

現在的時間是 10:45 AM

手機版 | APP版