Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > 水★專區

主題工具 顯示模式
舊 04-28-10, 10:10 PM   #501
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
我決定佢唔轉造型師我都唔會買lee個系列

http://www.amiami.jp/shop/ProductInfo/product_id/142017
lee隻魔理沙我有興趣呀
但變左予約商品未定月発売
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-10, 09:02 PM   #502
綾風祐希
Insane Gamer
東方茅原長門大明神

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDKagefumiYuki
http://ameblo.jp/figma/entry-10520430274.html
Figma十六夜期待!a
綾風祐希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-10, 04:03 PM   #503
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
ねんどろいど布公仔東方系列 新作係中国

巨大⑨

巨大⑨+⑨

舊 05-01-10, 04:11 PM   #504
★星人44★
Moderator

咲夜さん的内褲竟然係清楚Ge白色...○| ̄|_
我哭了

正常圖

舊 05-01-10, 04:45 PM   #505
★星人44★
Moderator

兩個透明File
入手超超超超超超超超困難

我好驚聽日排唔到アリス...

其他特典

舊 05-01-10, 05:04 PM   #506
★星人44★
Moderator

今日最難排竟然係透明File
我哭了...T∇T

舊 05-02-10, 11:39 AM   #507
leoleo321
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
今日最難排竟然係透明File
我哭了...T∇T

FILE好靚
估唔到FILE咁難排 睇黎都未必拎到
leoleo321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-10, 12:35 PM   #508
★星人44★
Moderator

引用:
作者: leoleo321 查看文章
FILE好靚
估唔到FILE咁難排 睇黎都未必拎到
一人限一個
一開始派就封龍尾
無得排多轉

今日13:00%15:00派埋令外兩款

此篇文章於 05-02-10 12:45 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-10, 03:14 PM   #509
★星人44★
Moderator

終於齊晒四款
K-Books賣成¥10000
真係低低地...

舊 05-02-10, 04:47 PM   #510
~星云~

註冊日期: Aug 2006
引用:
終於齊晒四款
K-Books賣成¥10000
真係低低地...

file賣唔賣 or可唔可以幫我bid或者搵下阿
如果有同我講下 麻煩哂
~星云~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-10, 04:52 PM   #511
★星人44★
Moderator

引用:
作者: ~星云~ 查看文章
file賣唔賣 or可唔可以幫我bid或者搵下阿
如果有同我講下 麻煩哂
排佐兩日咁辛苦
自用的、Sorry

見兩Set¥7000都比人即決佐
家下得返Lee個

http://page4.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/d104552366

此篇文章於 05-02-10 04:56 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-10, 04:57 PM   #512
~星云~

註冊日期: Aug 2006
引用:
排佐兩日咁辛苦
自用的、Sorry

見兩Set¥7000都比人即決佐
家下得返Lee個

http://page4.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/d104552366
y拍有得bid既話可唔可以幫手做埋阿
淨係見到一款真係好想要
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b111062615
~星云~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-10, 08:49 PM   #513
綾風祐希
東方茅原長門大明神

今日考試,不知道figma魔理沙到了貨aaaa
舊 05-08-10, 01:56 AM   #514
KULA
Senior Gamer
エリチカ推し

註冊日期: Mar 2006
wa,check返先知原來仲有咁多同人未拎

原來我遠到melon vol.13同虎穴 vol.67起都未拎....
唉,我下次真係要整定張list來先得,睇返原來頭先拎書時都見到好幾本
原來係自己落左的...已經去到冇左件事...

不過我家同公司都冇printer真係sosad

舊 05-08-10, 10:54 AM   #515
KULA
エリチカ推し

『東方幻想画報特別編 新幻想紀行』
http://www.toranoana.jp/info/shop/20...ht/hanbai.html

又出一本
但我實在怕左佢上本幻想畫布...重到呢
通販返來的話寄返來咪又貴過本書

舊 05-09-10, 03:14 AM   #516
KULA
エリチカ推し

\新一話kita/
EVA十六號機wwwww

舊 05-12-10, 11:56 AM   #517
★星人44★
Moderator

登登登~登登~登

舊 05-14-10, 02:17 AM   #518
KULA
エリチカ推し

東方iPhoneカバーケース『第二弾』を公開!
http://www.toranoana.jp/info/hobby/touhou_iphone/

成日都i瘋
我都想整痛自己部n1啊
晚杯果張咲夜好型啊

舊 05-14-10, 02:23 AM   #519
KULA
エリチカ推し

『東方旅手形』
http://www.toranoana.jp/info/dojin/100420_tohotabi/

用緊葉庭張博麗神社,貼八達通真係fit到爆
最正係可以無限次重新撕掉重貼
下次入晚杯張靈夢vs聖白蓮同背面

舊 05-14-10, 03:55 AM   #520
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401

騷靈最速
謎の感動w

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 08:43 AM   #521
綾風祐希
東方茅原長門大明神

引用:
作者: KULA 查看文章
『東方旅手形』
http://www.toranoana.jp/info/dojin/100420_tohotabi/

用緊葉庭張博麗神社,貼八達通真係fit到爆
最正係可以無限次重新撕掉重貼
下次入晚杯張靈夢vs聖白蓮同背面
但入手途徑呢?
舊 05-14-10, 04:59 PM   #522
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
http://www.amiami.jp/shop/ProductInfo/product_id/165330
星人會唔會開團購/
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-10, 06:19 PM   #523
★星人44★
Moderator

引用:
作者: JAM 查看文章
Lee隻未必会
Figma就明天会開

舊 05-15-10, 01:02 AM   #524
KULA
エリチカ推し

引用:
作者: 綾風祐希 查看文章
但入手途徑呢?
用緊果張係自己響虎穴買...
另外果d等通販上左架咪通販返來囉,都係虎穴野之嘛,好多地方都有得搞啦
我應該會係落同人誌時落埋掛

舊 05-17-10, 12:27 AM   #525
★星人44★
Moderator

東方四季家
幾好笑的

http://www.nicovideo.jp/mylist/15864934

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:46 AM

手機版 | APP版