Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  ... 最後
體育版>YAHOO NBA FANTASY討論區
Penny仔 08:58 PM 11-23-06
放Josh Howard, Hughes, G Wallace...要center
kin~kin 02:15 AM 11-24-06
唔好意思, penny大~ reject左你要diaw個trade
因為今年wallace好似走走地樣, 而diaw又岩岩打番起

再加上個人喜好, 我幾中意diaw的

好彩al jefferson復出得早, 止下血...
Penny仔 11:46 PM 11-24-06
作者: kin~kin:
唔好意思, penny大~ reject左你要diaw個trade
因為今年wallace好似走走地樣, 而diaw又岩岩打番起

再加上個人喜好, 我幾中意diaw的

好彩al jefferson復出得早, 止下血...
唔緊要,Trade就係咁玩
我而家坐擁AK47, Hill, Lewis, G Wallace, Howard,邊用得晒

你唔勤力D add 人就冇得追架喇,呢個Game係要多勞多得
kin~kin 01:11 AM 11-25-06
作者: Penny仔:
我而家坐擁AK47, Hill, Lewis, G Wallace, Howard,邊用得晒

你唔勤力D add 人就冇得追架喇,呢個Game係要多勞多得
近排超級忙.....
遲下仲會唔0係香港添
Penny仔 04:32 PM 11-25-06
作者: kin~kin:
近排超級忙.....
遲下仲會唔0係香港添
日日放工返工屋企已經add唔到人....心頭好成日比人add左
下雪邊界 05:08 PM 11-25-06
作者: daikoko:
面部浮腫兼十分痛,走籃時,面部會成為攻擊目標,以致不能入球,命中率下降云云…
http://sports.yahoo.com/nba/players/3094/news
你講多一次
POISON 06:34 PM 11-25-06
果然應該一早放棄感情pick人....
搵Marbury打咁耐衰足咁耐

而家想換SG/SF番黎
chow263 09:43 PM 11-25-06
作者: POISON:
果然應該一早放棄感情pick人....
搵Marbury打咁耐衰足咁耐

而家想換SG/SF番黎
我有成6件@@...你想要邊過 ?
POISON 09:50 PM 11-25-06
作者: chow263:
我有成6件@@...你想要邊過 ?
已send
daikoko 03:45 AM 11-26-06
作者: 下雪邊界:
http://sports.yahoo.com/nba/players/3094/news
你講多一次
車…有鬼用,你擺左佢入雪櫃。
daikoko 03:47 AM 11-26-06
作者: POISON:
已send
個trade有d問題喎。
daikoko 09:50 PM 11-26-06
最近Dalembert狀態低沈。。。
啤梨王子 12:17 AM 11-27-06
Penny仔:
我幫唔到你呀
之前我放大z入trading block想換個有份量既pf
不過依家我有lee,garbojosa,gomes....暫時止到血
特別係lee...佢平均每場俾到 ~10 pts, 10+ reb 我,我已經好開心
Penny仔 12:36 AM 11-27-06
作者: 啤梨王子:
Penny仔:
我幫唔到你呀
之前我放大z入trading block想換個有份量既pf
不過依家我有lee,garbojosa,gomes....暫時止到血
特別係lee...佢平均每場俾到 ~10 pts, 10+ reb 我,我已經好開心
你應該要搶救stl,blk多過reb
啤梨王子 12:40 AM 11-27-06
你應該要搶救stl,blk多過reb
不過howard幫我唔到呢
Penny仔 12:50 AM 11-27-06
作者: 啤梨王子:
不過howard幫我唔到呢
我提議你trade走個center,去換後場球員
拋center去換pf本身個方向錯左,
而且除非你拋出去果個係姚明,否則應該換唔到pf

Simmons唔好要啦,冇用的
啤梨王子 01:03 AM 11-27-06
我提議你trade走個center,去換後場球員
拋center去換pf本身個方向錯左,
而且除非你拋出去果個係姚明,否則應該換唔到pf

Simmons唔好要啦,冇用的
最弊大z今年既表現換唔到d咩好仔呢
換既同埋依家後場d仔唔差太遠
我不如keep住大z...加上岩岩場波又打得好
下雪邊界 02:18 AM 11-27-06
好多人都要blk同reb~
我就想補下stl同ast,(仲有score)
近期金州個Andris Biedrins好堅
唔知道如果我放佢出黎,會換到d咩貨色呢
daikoko 09:21 AM 11-27-06
好多人都要blk同reb~
我就想補下stl同ast,(仲有score)
近期金州個Andris Biedrins好堅
唔知道如果我放佢出黎,會換到d咩貨色呢
how about Monster Ellis?
下雪邊界 10:23 PM 11-27-06
Penny...我send番個角落吹俾你呀...
仲有...你俾我果個吹...
Penny仔 10:39 PM 11-27-06
Penny...我send番個角落吹俾你呀...
仲有...你俾我果個吹...
因為今年Wallace d波太海鮮
下雪邊界 02:49 AM 11-28-06
因為今年Wallace d波太海鮮
佢d 3分真係幾海鮮ga,不過同前幾年相比,reb同blk都算係堅野黎ga (無法啦...大班走左... )
daikoko 12:48 AM 12-01-06

好多small forward 呀……
同NYK異曲同工之妙。
POISON 01:03 AM 12-01-06
作者: daikoko:
好多small forward 呀……
同NYK異曲同工之妙。
排出黎一齊打就話啫
計分既話有乜所謂
daikoko 11:29 PM 12-03-06
Mourning 今年不及上年咁及時雨……
但係Block 依舊有水準

如果佢今日唔Block 7個波…今日blk 數據幾近癱瘓。

仲有…S Jackson~~~
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  ... 最後

返回主題版面