Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-13, 01:26 AM   #151
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
呢排買麥樂雞餐成日漏俾甜酸醬...

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 03:11 PM   #152
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008

OT 夜會21+9(20+8)咁買

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-13, 06:45 PM   #153
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
麥當勞取消咗八達通日日賞,以後都唔可以儲分換食物了!!!
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 11:00 PM   #154
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
太好,唔使成日比人問有無儲分....

舊 09-04-13, 03:26 PM   #155
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
聽日出番將軍?
見報紙賣緊廣告

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-13, 10:12 PM   #156
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
加蛋要唔要$35呢

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-13, 10:18 PM   #157
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
一定又細個又貴,話哂一年出一次

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-13, 01:05 AM   #158
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
自從有MOS BURGER之後,日日都有將軍漢堡食(照燒牛肉堡,多左沙津醬姐...)
係貴左少少($40UP),
今次睇怕要過$35以上,兩間公司價格差距又少左,
點解仲要食佢?

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-13, 01:21 AM   #159
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011

29.5

舊 09-05-13, 11:47 AM   #160
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
麥麥送
$32/ $33.5 (玉子)

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-13, 11:51 AM   #161
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
未突破30大關
食得過

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-13, 01:48 PM   #162
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
果然係加價生意淡泊出將軍......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-13, 03:47 PM   #163
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
南區屋苑價$27.5/28.5(玉子),記得要多醬。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-13, 04:56 PM   #164
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
果然係加價生意淡泊出將軍......
例牌架啦

我唔食餐,2個包多醬

舊 09-05-13, 06:54 PM   #165
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

WEEKEND去長沙灣村果間咩價先

大乱闘X
舊 09-06-13, 12:58 AM   #166
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
天水圍要$29加大就$4

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-13, 02:42 AM   #167
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

好耐無加大, 加大有冇得叫俾兩包粉?

大乱闘X
舊 09-06-13, 05:48 PM   #168
kotetsu
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2010
加大先有shake,一包粉
kotetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-13, 12:04 AM   #169
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
昨日買玉子將軍漢堡餐時,諗住用WeChat優惠$5買個棉花糖芒果新地。點知個收銀十郎竟然唔知係咩嚟,要叫個經理過來;但個經理仲十過個收銀,竟然當咗係減5蚊優惠,減了我個餐5蚊,沒有賣棉花糖芒果新地給我....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-13, 05:49 AM   #170
是但啦
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
昨日買玉子將軍漢堡餐時,諗住用WeChat優惠$5買個棉花糖芒果新地。點知個收銀十郎竟然唔知係咩嚟,要叫個經理過來;但個經理仲十過個收銀,竟然當咗係減5蚊優惠,減了我個餐5蚊,沒有賣棉花糖芒果新地給我....
咁你有無即時比原價加多兩蚊買埋棉花糖芒果新地?不過啲棉花糖既存在價值係零啊。
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-13, 04:48 PM   #171
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 是但啦 查看文章
咁你有無即時比原價加多兩蚊買埋棉花糖芒果新地?不過啲棉花糖既存在價值係零啊。
着數了5蚊,沒有食棉花糖芒果新地
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-13, 07:42 PM   #172
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: 是但啦 查看文章
老實講...D棉花糖又乾又唔凍,放入去完全係異物feel

舊 09-09-13, 03:49 PM   #173
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
荔枝特飲得唔得?
將軍餐 + 加大 +特飲 $40@@

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-13, 12:28 AM   #174
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: SiEG~~ 查看文章
唉…D 薯条越嚟越輕。…中變細
引用:
作者: W!LL 查看文章
堂食你而家話佢裝得小, 佢即刻彈句話: 我地內部有指引裝幾多架, 一係叫多個$5細薯條啦
叫外賣仲奸, 專登唔响你面前放入袋, 其實因為包薯條只裝左一半

因為剷薯條係美觀>份量
裝得靚仔, 即係要一條條咁"樹"起, 唔要橫生的枝節
所以剷完薯條, 要撥返D薯條走 務求要靚仔.

試過見紅牌, 中薯條可以剷到個大薯條出來

利申: 前老麥員工

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 10:51 PM   #175
言若~
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
第一次玉子將軍酸酸甜甜咁幾正
言若~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 07:17 PM

手機版 | APP版