Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.11 //
luciferdark 01:38 PM 04-22-06
作者: PTX-003C:
i wonder when will they throw out a MG akatsuki.....they can use the MG strike frame anyways........i don't think it will be too hard to just make a new set of armor....
同感, 其實都睇到bandai ge陰謀, 新個部noir又係strike骨架.....
要玩mg, pg都得...
money 10:18 PM 04-22-06

kog 10:41 PM 04-22-06
強人有發射飛彈部件..........
kimtam 11:03 PM 04-22-06
強人隻腳版真係好絶...
izumo 11:46 PM 04-22-06
IJ 似乎真係冇透明膠盾
kog 11:54 PM 04-22-06
轉貼~~

正啊!~~
Attached: 010.JPG (182.8 KB) 0104.jpg (192.0 KB) 
蒲公英 12:10 AM 04-23-06
作者: KIM:
但我好想!
點解呀老虎迷~我唔想呀

----------------------------------------
強人越睇越正呀~真係
快d到5月啦

5月真係放血咁....神話~合金魂V型and超力~medicom兩隻eva~HCM Pro~MG強人
好耐未試過一個月要入咁多野
lockheed2002 12:41 AM 04-23-06
強人真是不錯 ! 但先要敗一隻勇士 ...
ij , 又是五月必敗項目之一 ...
黑咪 破壞大王 12:53 AM 04-23-06
作者: kog:
轉貼~~

正啊!~~
昨天先同個模型店老闆吹水,
佢先講緊隻強人驚蝕本所以唔肯入,
點知BANDAI唔批其他貨要五隻強人夾多幾隻賣得出的先肯批...
結果局住入「套裝」....
黑咪 破壞大王 12:57 AM 04-23-06
作者: izumo:
IJ 似乎真係冇透明膠盾
攻擊免費大魔同狄士尼都冇全套透明部件啦.
money 01:00 AM 04-23-06
大D既圖

kog 01:44 AM 04-23-06
作者: 黑咪 破壞大王:
點知BANDAI唔批其他貨要五隻強人夾多幾隻賣得出的先肯批...
唔洗蝕本價,批發價我已經好心足..............
KIM 03:05 AM 04-23-06
作者: 蒲公英:
點解呀老虎迷~我唔想呀
我是指......想虎虎出PG呀~~~!
作者: kog:
唔洗蝕本價,批發價我已經好心足..............
做咩D店唔想入先?
雖然我不會買, 但我都覺得手工唔錯!!!

做咩個強人機司, 揸住個 神燈???
Busconcamp 03:49 AM 04-23-06
強人...OK喎...
當然...係先要睇有乜客源既...
作者: :
點知BANDAI唔批其他貨
批貨...關BANDAI乜事...a
要五隻強人夾多幾隻賣得出的先肯批...
要其他...先要硬食強人...未有聽聞此事... '''
kog 04:18 AM 04-23-06
我是指......想虎虎出PG呀~~~!

做咩D店唔想入先?
雖然我不會買, 但我都覺得手工唔錯!!!

模型出得是靚,但人氣不足,再加上售價貴,有選擇下會買其他ms.....

例: 太大支mk2 和 ka wing ,同樣3500日圓,但論人氣,活動能力和武器都比強人高,
所以買強人多數都是一年戰爭Fans既多.............\ (好似我咁)
呂鳳仙 05:12 AM 04-23-06
笨大唔係真係衰到連IJ個光盾都慳嘛

睇真o的個盾真係唔似HG個部有罅俾佢攝光盾
大粒麥 05:47 AM 04-23-06
強人差唔多有全骨架....
黑咪 破壞大王 09:26 AM 04-23-06
作者: Busconcamp:
強人...OK喎...
當然...係先要睇有乜客源既...
你樓下已經解釋過,
但可以深入一點.
因為是針對十來歲的層面的關係,
所以向來新出作品的MS(即使是MG)才會大賣.
老一輩的(上廿歲的在職)已經因為沒有時間或是種種原因而買一些不用多砌的,
如HCM PRO.

批貨...關BANDAI乜事...a
我已經懶理現在批貨的是BANDAI HK定是瑞記,
但BANDAI HK在這方面還是有一定的影響力.

要其他...先要硬食強人...未有聽聞此事... '''
以「套裝」賣幾隻生貨夾幾隻死貨是常有的事...
閣下有沒有看過機界的???
izumo 10:03 AM 04-23-06
攻擊免費大魔同狄士尼都冇全套透明部件啦.
作者: 呂鳳仙:
笨大唔係真係衰到連IJ個光盾都慳嘛

睇真o的個盾真係唔似HG個部有罅俾佢攝光盾
個光盾係某名場面必備項目 少左簡直係成部IJ打左個8折
我都估唔到佢咁都慳
不過D色 而家睇上去又好似冇咁橙
izumo 10:08 AM 04-23-06
以「套裝」賣幾隻生貨夾幾隻死貨是常有的事...
閣下有沒有看過機界的???
我諗佢係想指 "連強人都要算硬食?"
UC系列不嬲都有穩定fans
何況強人 有軍曹做宣傳
Oruma 10:21 AM 04-23-06
神燈 係宋壺黎架 比基西利亞大人既...

作者: izumo:
我諗佢係想指 "連強人都要算硬食?"
UC系列不嬲都有穩定fans
何況強人 有軍曹做宣傳
如果軍曹宣傳真係0甘有效既話...
0甘雙面蟹面世日期...不遠矣...
kog 10:37 AM 04-23-06
作者: Oruma:
神燈 係宋壺黎架 比基西利亞大人既...

如果軍曹宣傳真係0甘有效既話...
0甘雙面蟹面世日期...不遠矣...
..........
Attached: 01.jpg (29.7 KB) 02.jpg (28.0 KB) 03.jpg (11.9 KB) 
kog 02:28 PM 04-23-06

link
: Gospel: 02:42 PM 04-23-06
隻rx-78砌唔砌得咖
呂鳳仙 02:53 PM 04-23-06
果然惡搞……
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面