Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
PC電腦遊戲討論版>RO GAF公會(loki)會員入一入黎
小嘉 08:34 PM 10-01-02
入左黎報一報到,
我覺得小左人玩,
想知邊d係仲玩@@
LKH 08:42 PM 10-01-02
我第一個報到
小嘉 08:48 PM 10-01-02
作者: :
Originally posted by ~風助~ :
我第一個報到
我沈日玩到訓左
LKH 08:56 PM 10-01-02
Originally posted by 小嘉 :

我沈日玩到訓左
你今朝打打下都訓左
小嘉 09:05 PM 10-01-02
Originally posted by ~風助~ :

你今朝打打下都訓左
失敗
Xdance 09:14 PM 10-01-02
到~~~~~~~~~~~~~~~~~~(長期玩家)
ZERO NEKO 09:40 PM 10-01-02
報到~~~~
小嘉 11:01 PM 10-01-02
好似好小人@@"
ZERO NEKO 11:41 PM 10-01-02
好似好小人@@"
其實差唔多la 我們不張揚ma~
Fio 11:43 PM 10-01-02
一個已經冇玩ge人,到
小嘉 11:44 PM 10-01-02
Originally posted by Fio :
一個已經冇玩ge人,到
FIO,你都好耐無玩下@@:@_@":
Fio 11:48 PM 10-01-02

FIO,你都好耐無玩下@@:@_@":
前排頂唔住個server,所以唔玩,而家買左PSO(雖然只係假期玩),更加唔想玩
話時話個server而家點?同埋今日睇唔知邊本PC game書封面話RO有3轉wo,係嗎?
小嘉 11:53 PM 10-01-02
Originally posted by Fio :

前排頂唔住個server,所以唔玩,而家買左PSO(雖然只係假期玩),更加唔想玩
話時話個server而家點?同埋今日睇唔知邊本PC game書封面話RO有3轉wo,係嗎?
而家好掂,起碼成10000人我玩都勁小LAG........

3轉.........唔知.............
GEESE 07:01 AM 10-02-02
賊仔GEESE仲掙扎求存緊~~~~~~
Ishimura 07:18 AM 10-02-02
一個重玩無幾耐+無公會的人,到.:@_@":
雪舟等楊 09:02 AM 10-03-02
收錢月費過9X元就唔玩的到
jamsquare 02:55 AM 10-05-02

不過呢期勁忙
無時間玩

返回主題版面