Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-01-02, 08:34 PM   #1
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
Arrow RO GAF公會(loki)會員入一入黎

入左黎報一報到,
我覺得小左人玩,
想知邊d係仲玩@@
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 08:42 PM   #2
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
我第一個報到
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 08:48 PM   #3
小嘉
The One

引用:
Originally posted by ~風助~ :
我第一個報到
我沈日玩到訓左
舊 10-01-02, 08:56 PM   #4
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

引用:
Originally posted by 小嘉 :

我沈日玩到訓左
你今朝打打下都訓左
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 09:05 PM   #5
小嘉
The One

引用:
Originally posted by ~風助~ :

你今朝打打下都訓左
失敗
舊 10-01-02, 09:14 PM   #6
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
到~~~~~~~~~~~~~~~~~~(長期玩家)

舊 10-01-02, 09:40 PM   #7
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
報到~~~~
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:01 PM   #8
小嘉
The One

好似好小人@@"
舊 10-01-02, 11:41 PM   #9
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
好似好小人@@"
其實差唔多la 我們不張揚ma~
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:43 PM   #10
Fio

一個已經冇玩ge人,到
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:44 PM   #11
小嘉
The One

引用:
Originally posted by Fio :
一個已經冇玩ge人,到
FIO,你都好耐無玩下@@:@_@":
舊 10-01-02, 11:48 PM   #12
Fio

引用:

FIO,你都好耐無玩下@@:@_@":
前排頂唔住個server,所以唔玩,而家買左PSO(雖然只係假期玩),更加唔想玩
話時話個server而家點?同埋今日睇唔知邊本PC game書封面話RO有3轉wo,係嗎?
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:53 PM   #13
小嘉
The One

引用:
Originally posted by Fio :

前排頂唔住個server,所以唔玩,而家買左PSO(雖然只係假期玩),更加唔想玩
話時話個server而家點?同埋今日睇唔知邊本PC game書封面話RO有3轉wo,係嗎?
而家好掂,起碼成10000人我玩都勁小LAG........

3轉.........唔知.............
舊 10-02-02, 07:01 AM   #14
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

賊仔GEESE仲掙扎求存緊~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-02, 07:18 AM   #15
Ishimura
Game Master
兼職提督業

一個重玩無幾耐+無公會的人,到.:@_@":
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-02, 09:02 AM   #16
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
收錢月費過9X元就唔玩的到

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-02, 02:55 AM   #17
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar

不過呢期勁忙
無時間玩

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RO 討論區 VOL.16 之 天空之城 尤諾 荒木飛呂彥 PC電腦遊戲討論版 981 12-29-03 06:37 PM
RO 討論區 VOL.14 之 夢幻之島(2) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 961 07-11-03 02:07 AM
RO 討論區 VOL.12 之 守候永恆的Lag 飛龍漢 PC電腦遊戲討論版 971 05-15-03 08:20 PM
to RO GAF gulid's成員 ZERO NEKO PC電腦遊戲討論版 20 11-09-02 10:53 PM
RO episode 1.5 - Attack of the Ancient (PvP,養波利,新迷宮...) hk_boy PC電腦遊戲討論版 2 11-07-02 06:16 PM

現在的時間是 02:29 PM

手機版 | APP版