Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-05-10, 01:36 PM   #26
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
個BB係前男友,佢要幫前男友生出來,生左咁耐發覺無錢先來搵老豆,叫佢咪痴線啦

又唔好咁講,你地都有過肉體接觸,都曾經歡樂過
就係lor!!
無事不登3寶殿
呢d人一定冇好野

舊 08-05-10, 02:23 PM   #27
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
你地唔好咁啦,
小朋友4,5歲, 剛剛k1,k2 再過1兩年升小學,在公,各方面都要家長資料及家庭壯況....
在私,小朋友會識問 爸爸係乜水,做乜工作,乜樣, ......等 仲有點解唔理我...等等....

當時可能係1心生出黎自已養咪得law, 但為人母親, 久而久之當然想比好的小朋友....

PS: 我沒睇過之前的故事.....小朋友唔係你的,其實真係好難講,明明係講到唔係容乜易,

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 08-05-10 02:28 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 12:58 AM   #28
Z13
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
有無人可以幫我搵返之前個post?
Z13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 02:30 AM   #29
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Z13 查看文章
有無人可以幫我搵返之前個post?
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=176392
應該無人幫到你……
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 03:08 AM   #30
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
你地唔好咁啦,
小朋友4,5歲, 剛剛k1,k2 再過1兩年升小學,在公,各方面都要家長資料及家庭壯況....
在私,小朋友會識問 爸爸係乜水,做乜工作,乜樣, ......等 仲有點解唔理我...等等....

當時可能係1心生出黎自已養咪得law, 但為人母親, 久而久之當然想比好的小朋友....

PS: 我沒睇過之前的故事.....小朋友唔係你的,其實真係好難講,明明係講到唔係容乜易,
早知如此,何必當初
人要為自己做成的結果負責(而且淨係打電話約樓主出黎又唔講係乜,睇怕都唔慌好野...)

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 11:06 AM   #31
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
早知如此,何必當初
人要為自己做成的結果負責(而且淨係打電話約樓主出黎又唔講係乜,睇怕都唔慌好野...)
同理, 如果個小朋友真係樓主既, 樓主都要為自己做成既結果負責啦~
有時外人唔知頭唔知路, 唔好咁快下定論住~
billlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 01:22 PM   #32
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
或者問下見面的理由先啦
點都要CHECK下, CHECK左唔係你的就可以名正言順斷絕來往

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-10, 09:01 PM   #33
amx04x
Junior Member

註冊日期: Sep 2010
車,九成係識左條新仔唔中意佢有細路想彈番比你啦,
依d女人都痴線唔好理佢啦,
幾年都唔搵你仲理佢咩.
amx04x 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-10, 10:29 AM   #34
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
原來過左咁耐架喇
幾年既事...多數你唔會係經手人啦
依家搵返你...似係食死貓啵

唔睬佢係正常的
特別係呢種層面上

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!

此篇文章於 09-06-10 10:31 AM 被 埃及使者 編輯。
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 11:18 PM   #35
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
似係想問你措(或攞)錢...

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 04:23 PM   #36
marcotang123
Junior Member

註冊日期: Sep 2010
你想講咩野我唔多明
marcotang123 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
北斗無双│PS3 北斗無双International 発売中、3990円 草薙さん 電視遊戲討論版 976 08-14-12 12:13 PM
[主題公園] 我們的醫療生態紀錄@影音館 [官方敗家/器材分享/放牧紀錄] KTN 影音館 3 04-24-11 12:02 PM

現在的時間是 03:24 AM

手機版 | APP版