Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-22-07, 07:25 AM   #426
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
恭喜芥蘭有絕對理由炒走麥卡倫!!!

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 07:29 AM   #427
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
老麥現在肯離職未
唔炒佢都對唔住d fans
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 07:51 AM   #428
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

註冊日期: Nov 2005
KEANEYIP:
琴日諗左一輪睇唔睇呢場好
今朝5點幾醒左諗住都支持下
雖然睇得40分鐘..但隨時對英軍既情意結...留個位比俄羅斯好過
一對中堅係後備防守差都算..左右閘都唔識防守咁..只係見到好多超技術
今日其實係咪冇防中架...點解人地慢慢攻緊既時候..中場中路既防守好似企起度睇波咁
人地克羅地亞已經唔係打得非常出色..只係打返應有既水準
但可以令到英格蘭完全搶唔到佢個波既
進攻全無默契...中路既邊個囉到波傳送都諗幾秒...重要諗完幾秒係傳失既
成班所謂既球星在陣..但我睇落似英冠球隊多d
長傳亂咁斬..短傳亂咁傳...前面d走位就唔知想點
碧咸真係盡哂佢人事...好多時佢現位都一係遲比佢..一係比唔到佢
有碧咸都等於冇碧咸..算吧啦~~咁既英格蘭..出線都比人笑

舊 11-22-07, 08:02 AM   #429
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
作者: 0229 查看文章
克羅地亞真係打得好wor
臨尾英軍壓上去力攻克羅地亞都好淡定咁hold到波
3個入球都入得漂亮

英格蘭輸波真係只係領隊曳一個原因?
冰封三尺...非一日之寒...
如果之前攞多一兩分...都無今日要圍攻的場面...
英格蘭d問題...老麥上任前就存在...
但係佢無將問題解決之餘仲創造更多問題...
例如放棄Beckham同將帥不和...
而且今場個陣都好有問題...

此篇文章於 11-22-07 08:04 AM 被 KAGA08 編輯。
KAGA08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 08:54 AM   #430
sqling

註冊日期: Sep 2005
會唔會整返場告別賽比Beckham呢?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:05 AM   #431
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
up 中左 ...... HOHO .... 5 洗丙再比 $$ NOW 睇 08 歐洲國家盃

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:10 AM   #432
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唉~條xx咁乜遲先出b7
b7 fans們夾錢攪場國家隊友誼賽比b7拎埋100頂喼帽吧

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:30 AM   #433
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
J. Cole + Lampard + Barry + Gerrard + W.Philips

怪陣中的 XO.. 其實用開 4-4-2, 點解又轉 4-5-1 龍門又用錯, carson 無大賽經驗, 點解唔用 james

睇完重播再評

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:32 AM   #434
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: DC 97 查看文章
唉~條xx咁乜遲先出b7
b7 fans們夾錢攪場國家隊友誼賽比b7拎埋100頂喼帽吧
要A grade先計

咁要洗好多錢播...
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:34 AM   #435
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: sqling 查看文章
會唔會整返場告別賽比Beckham呢?
你又唔洗擔心,所有的大牌(有名氣)球星一定會有告別賽,所以一定會有100頂喼帽
引用:
作者: sqling 查看文章
要A grade先計

咁要洗好多錢播...
告別賽應該計吧??
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:35 AM   #436
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
失望、無言、心碎...............

英格蘭最引以自豪的901比D廢柴搞死晒,左閘、中堅、林伯死晒,點解唔出占士、點解唔一早出雙前鋒,點解落後兩球唔即出碧咸.....現在只有空餘恨..........

碧咸

唔理,點都買番件B7長袖Eng主場紀念

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 11-22-07 09:53 AM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 09:38 AM   #437
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: fiendray 查看文章
你又唔洗擔心,所有的大牌(有名氣)球星一定會有告別賽,所以一定會有100頂喼帽
不過下一任領隊 (睇佢都炒硬), 可能都要用 碧咸

問題在於年青球員有o的受唔到大壓力, 每隊波應該要有經驗戰將領軍. 隊中除佐 泰利, 林伯, 朗尼, 里奧, 謝拉特, 碧咸 見得多世面之外, 都比較少. 但真真正正打過大型賽事決賽, 又少.. 得 謝拉特 打過 歐聯 決賽... 同 AC, 國米 等等 果班意軍, 全部在大球會上陣, 有機會感染歐聯的大型國際賽, 經驗上差好遠

不過要討論有排講, 又會講四大名牌唔著重英格蘭球員云云 (除佐曼聯比較多外, 阿仙奴更加唔駛提, 利記/車仔 手上都好少)

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:12 AM   #438
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我就冇得睇場波
亦冇留意
係頭先聽到新聞至入黎追吓post
原來成70分鐘王出DB呀?
冇野呀嘛?
佢有傷咩?
下半一出就入番兩粒
雖然未必同佢直接有關
但係就睇得出"士氣"大增呢一樣喇

老麥唔自己走冇問題, 佢亦唔會被炒
佢只有死路一條

*香港D 有波睇既地方都@!#$%@!%#$佢啦
到時肯定少左生意(仲少左D女TIM )

舊 11-22-07, 10:21 AM   #439
pulpman

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
我就冇得睇場波
亦冇留意
係頭先聽到新聞至入黎追吓post
原來成70分鐘王出DB呀?
冇野呀嘛?
佢有傷咩?
下半一出就入番兩粒
雖然未必同佢直接有關
但係就睇得出"士氣"大增呢一樣喇

老麥唔自己走冇問題, 佢亦唔會被炒
佢只有死路一條

*香港D 有波睇既地方都@!#$%@!%#$佢啦
到時肯定少左生意(仲少左D女TIM )
冇o甘遲出.........70mins 已經追和左喇.....佢係右邊助攻助守好落力......琴晚唔係早出佢可能真係冇波入.....
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:27 AM   #440
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004

最後的七旋斬

揮淚別球迷

點解碧咸變左17號... 好慘...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:27 AM   #441
DevilElvis
The One
還我香港!!

唔睇歐國杯喇,無England睇好無聊

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 11-22-07, 10:41 AM   #442
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: ~鵬~ 查看文章
點解碧咸變左17號... 好慘...
比今場無乜表現o既巴利正選著o左

如果今場救國成功我諗我會印17o架

舊 11-22-07, 10:44 AM   #443
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: pulpman 查看文章
冇o甘遲出.........70mins 已經追和左喇.....佢係右邊助攻助守好落力......琴晚唔係早出佢可能真係冇波入.....
係下半至出?
太遲了吧
佢著17?
7號邊個著緊?(我完全唔知 )

舊 11-22-07, 10:48 AM   #444
Heifetz
Game Master
獨身漢子

註冊日期: Aug 2003
蘇格蘭飲恨出局 , 英格蘭抵死出局, 慘!

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:51 AM   #445
Bigwater

引用:
作者: cloud 查看文章
我唔係
呢次教訓可以比3年英軍反省......2010 world cup再黎吧
我都唔係...

希望英格蘭唔好再自視過佢
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:06 AM   #446
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Bigwater 查看文章
我都唔係...

希望英格蘭唔好再自視過佢
其實England有好多高質球員,只不過一直都無好教練調合、調教

舊 11-22-07, 11:12 AM   #447
Bigwater

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
其實England有好多高質球員,只不過一直都無好教練調合、調教
質素高唔高好難講,西班牙夠唔差啦,打出黎咪又係咁

其實宜家英格蘭國內聯賽咁成功,係因為外授多,如果唔好好咁養返班好的後浪,邊個教都係死。

同埋,名大於實,好多時d大牌,無態,唔o岩陣都一定要出,唔出就比你

好難攪
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:15 AM   #448
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Bigwater 查看文章
質素高唔高好難講,西班牙夠唔差啦,打出黎咪又係咁

其實宜家英格蘭國內聯賽咁成功,係因為外授多,如果唔好好咁養返班好的後浪,邊個教都係死。

同埋,名大於實,好多時d大牌,無態,唔o岩陣都一定要出,唔出就比你

好難攪
唔敬老,好明顯串緊伯伯

舊 11-22-07, 11:16 AM   #449
白高達

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
尋晚真係睇到火都黎埋
龍門 - 廢物,用神經刀占士好過,可能仲會有 D 驚喜的搞笑場面,但係就唔會失第一同第三球波
後防 - 一對中堅玩乜呀?近距離做觀眾睇波呀?有波又唔搵人去包位,比 D 人一個 One Two 話過就過射入第二球,第三球波蘇根佬做乜唔用個身擋波,而係則身避開?@#$%^&*())(*&^ 左面的暴力冶,經常走漏人比人放,又包 Offside 位比人入第二球,有次仲喺禁區頂 Set 埋個波比人射,勞氣!!
中場 - 双特今場真係打得差到無朋友,一係唔見人,一係就傳失波
榚高喺左面發揮唔出水準,胡蟻飛鼻使淨係得過走字,狗都走得好快架,不如我放隻狗落去跑啦
點解個死人領隊下半場先比碧咸仔入黎?你估佢係神咩?次次都要佢做 D Impossible Mission
下半場先碧咸仔入咗黎之後,真係成隊波好咗好多,不過唔知點解 D 隊友唔多比波碧咸仔,如果唔係高冶起碼可以入多一至兩球
前鋒 - 高冶今場都算係咁,喺前面比人又推又撞,最主要係真係接應到碧咸仔傳中波兼射得好靚,都算係交足功課 奈何碧咸仔太遲入黎,上半場完全無 D 高質數的傳中波,發揮唔到高冶的長遠

其實尋晚我都諗住英軍會打 4-5-1,四個後防前面放一個夏格維斯做清場,中間就双特做搶波、分波、派波等控制隊波的節奏,左右兩邊就榚高同碧咸仔,爆中或者傳中比中間的高冶,實行同佢玩英式轟炸機,點知..........................

馬交倫真係收眉啦,火都黎埋,做咗英格蘭 Fans 咁多年(由識睇波到家陣),最火都係尋晚 家陣仲賴死唔走,你 D 面皮有無咁厚呀?

正所謂:機會就俄軍比,前途就自己丟
真係好火、好燥、好勞氣

舊 11-22-07, 11:21 AM   #450
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔洗咁勞氣~
神比左生路佢唔行~佢要自殺無計
後果自負

印唔印返件b17做定紀念版好

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:22 AM

手機版 | APP版