Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-21-07, 07:53 PM   #276
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
作者: Montella 查看文章
Beckham set to be benched
係la係la...唔好出lol...
輸左唔好賴...
落台就Ok la...
KAGA08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 09:56 PM   #277
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
取1分都出到線...
芥蘭無左背水一戰既動力...
老麥...你都係咁先,算把喇

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 10:00 PM   #278
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
俄商出四部車收買克軍.
我總覺得今日唔會如英格蘭所願入決賽週.
奧雲又要抖三個月.
大sam同紐記多得你老麥唔少

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 10:06 PM   #279
Ballwai
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2006
XBox Live GamertagBallwai
咁重要一戰,碧咸都唔出!?
老麥都係快快落台吧

睇波不賭波,樂趣少很多!!
Ballwai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 10:23 PM   #280
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
比歴答應左話會全力一戰, 唔易應咐呀.

睇車仔post, 傳話車仔/阿記想30m買Modric.(?) 順便睇睇佢咩料子.....

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=287

此篇文章於 11-21-07 10:26 PM 被 Montella 編輯。
Montella 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 10:43 PM   #281
暴走蟹
God of Gamer

引用:
比歴答應左話會全力一戰, 唔易應咐呀.

睇車仔post, 傳話車仔/阿記想30m買Modric.(?) 順便睇睇佢咩料子.....

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=287
勁人

有傳統進攻中場的技術、組織力
同時有防守中場的滿場飛

缺點身型比較矮
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-07, 10:49 PM   #282
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Ballwai 查看文章
咁重要一戰,碧咸都唔出!?
老麥都係快快落台吧
秘密武器
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 12:18 AM   #283
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: sqling 查看文章
秘密武器
唔好秘密到落後,7x 甚至 8x 先出佢就得啦 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 12:19 AM   #284
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
如果咁重要既一戰...都唔比碧咸出....
輸左我真係食住老麥睇老麥點死....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 12:20 AM   #285
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
Beckham set to be benched
All of a sudden I want England to lose...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 12:24 AM   #286
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
唔係嘛,唔正選................ 咁我E家訓o黎做乜............

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 12:47 AM   #287
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
唔係嘛,唔正選................ 咁我E家訓o黎做乜............
瞓黎巧似B7咁...瞓醒等出場/瞓醒...望見芥蘭已經出局

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 01:40 AM   #288
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
其實平心而論, 佢唔出db7都唔怪得佢.

db7傷癒無耐, 小胡禮先幾場又踢得幾好....所以老麥都好慘...唔知點揀好
點揀到最後個結果唔如意的話, 傳媒都會插佢...

出左db7, 就會話佢做咩唔出wright philips
出左wright philips, 又會話佢做咩唔出db7
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 03:30 AM   #289
Fungfelix
Crazy Gamer

XBox Live Gamertagfelix110
好緊張, 就快 kick off~
麥麥會唔會收山?

舊 11-22-07, 03:36 AM   #290
RR7
Banned
極光團團員

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
如果咁重要既一戰...都唔比碧咸出....
輸左我真係食住老麥睇老麥點死....
佢可能想比壓力碧咸,等佢落後放佢出黎又好似打希臘咁2-2
RR7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 03:39 AM   #291
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 03:49 AM   #292
RR7
Banned
極光團團員

克軍個陣都唔野少喎
舊 11-22-07, 03:54 AM   #293
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
引用:
作者: RR7 查看文章
克軍個陣都唔野少喎
強陣.....Kranjcar,Eduardo,Modric.........

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 03:55 AM   #294
Fungfelix
Crazy Gamer

今晚個陣攻守都唔掂.......
希望謝 4同林 8今場發揮好 d

舊 11-22-07, 03:59 AM   #295
RR7
Banned
極光團團員

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
今晚個陣攻守都唔掂.......
希望謝 4同林 8今場發揮好 d
賭注好大
林八同謝四
舊 11-22-07, 04:03 AM   #296
RR7
Banned
極光團團員

開波!
見到碧咸
感動
舊 11-22-07, 04:10 AM   #297
Fungfelix
Crazy Gamer

0:1 大大鑊
carson..........都唔知講乜好

舊 11-22-07, 04:11 AM   #298
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
英軍d龍門~
又先輸一粒~我相信下半場會見到碧咸

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 04:11 AM   #299
RR7
Banned
極光團團員

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
0:1 大大鑊
carson..........都唔知講乜好
碧咸肯定好灰