Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-02-06, 04:12 PM   #951
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: blindman102
最愚蠢的是Rooney,
希望麥卡倫夠Gut唔要beckham,
雙特出少個,
可以出多個Striker,
(Owen傷咗真係無邊個夠班 )
唔駛Rooney要背住龍門打,
都唔適合佢既
搵艾殊頓
奧雲...轉左做禁區殺手之後變左做雞肋...

舊 07-02-06, 04:22 PM   #952
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: blindman102
其實大力神雖然成日俾人鬧,
但係我覺得唔關哂佢事,
英格蘭班球員水準不穩,
後備席缺乏深度係最大因素,
睇統計正式比賽成績其實真係幾好,
6年只係輸5場,
兩場重要係12碼(North Ireland, Brazil, France, PortugalX2),
好過之前啲領隊好多,
而且大胆用新人,
Ashley Cole打國家隊只不過打咗十幾場英超,
Rooney更加唔駛講,
選Hargreaves俾人鬧到八彩但佢出場一定交到功課,
大力神最衰就係太多花邊新聞,
同埋始終係排陣太過保守,
L8無態都重要出
唉~~~~~~
後備席缺乏深度咪就係大力神既問題囉
揀d毫無作為既Jenas,Walcott

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:23 PM   #953
Rse9

引用:
作者: Jamie
我自己覺得
lennon於禁區內被鏟跌卻沒判十二碼
都是勝負關鍵....
阿金廷連球証都狗過人
鏟中晒個波

舊 07-02-06, 04:25 PM   #954
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 月舞
搞笑地選左好多差唔多作用既球員入國家隊...

舊 07-02-06, 04:25 PM   #955
Rse9

引用:
作者: RS 200
又係講碧咸問題......係喇,而家出局都係因為出左碧咸喇......應該重用謝4,林佰都唔好出,由佢發板,佢想點就點,咁仲唔拎冠軍呀,謝4咁神奇,神奇到唔出碧咸同林佰,佢就可能射得入琴日個12碼啦.....呀.....應該係12碼都唔使踢添......一日都係大力神唔識用謝4......
佢成個WC都好神奇架,神奇到12碼都唔入,夠晒神奇~
好好笑
人地認真討論緊英軍問題你就係度扮晒串串貢

舊 07-02-06, 04:27 PM   #956
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 二伍
但是DB7處理死球的確有一手
講嚟講去B7都係"雞肋",
食之無味棄之可惜.....

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:28 PM   #957
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
....阿金廷連球証都狗過人
咩言論~~~!
原來英軍係唯一輸阿金廷球証!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:32 PM   #958
blindman102
Crazy Gamer

引用:
呢個好大可能係英格蘭球員質數問題,
大家諗吓英超而家有邊個龍門守中同左中(除糟糕)右後(除G2)係夠班㗎,
跟本就係可以揀既人唔多

watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
舊 07-02-06, 04:36 PM   #959
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
阿金廷連球証都狗過人
球隊同球證根本冇關係
咁講實在太偏激

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:37 PM   #960
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: KIM
咩言論~~~!
原來英軍係唯一輸阿金廷球証!!!
都預左有人咁講架啦

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:39 PM   #961
blindman102
Crazy Gamer

引用:
作者: Bleed Saga
都預左有人咁講架啦
自己唔惦重賴乜人哎

舊 07-02-06, 04:41 PM   #962
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
雖則係咁講
但係見到個球證係阿根廷藉0個下又真係個個人都諗到d野架喎

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:43 PM   #963
blindman102
Crazy Gamer

引用:
作者: sugihara
雖則係咁講
但係見到個球證係阿根廷藉0個下又真係個個人都諗到d野架喎
今次個球證吹得幾好呀,
無乜爭議性,
無得講架啦

舊 07-02-06, 04:48 PM   #964
Bleed Saga
Free Lance

http://www.youtube.com/watch?v=SFvZ389nsCE

踩人看來來未必紅硬
推埋人就死硬

c朗:任務完成(單眼)

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼

此篇文章於 07-02-06 05:01 PM 被 Bleed Saga 編輯。
舊 07-02-06, 04:55 PM   #965
Rse9

引用:
http://www.youtube.com/watch?v=SFvZ389nsCE

踩人看來來未必紅硬
推埋人就死硬
踩人黃牌推人黃牌
夾埋一齊一次比一張紅牌出場

舊 07-02-06, 05:00 PM   #966
Bleed Saga
Free Lance

英格蘭爭盃,少不了神童
英格蘭出局,少不了罪人
自66年以來屆屆如是

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 07-02-06, 05:08 PM   #967
blindman102
Crazy Gamer

引用:
英格蘭爭盃,少不了神童
英格蘭出局,少不了罪人
自66年以來屆屆如是
罪人根本就係揾嚟做代罪羔羊,
根本就係英格蘭球員訓練方法太過著重體力速度快速傳送,
平均個人技術如控球能力咪比唔上其他強隊,
英國佬又覺得自己無敵,
輸咗咪揾嘢賴囉

舊 07-02-06, 05:42 PM   #968
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
根本有球葡記自己禁區手球球證都無吹啦,總之係無運啦

P.S.奇就奇在無人話謝四射失一個咁重要o既十二碼但之前就狂話碧咸在歐國盃射失果次,大佬呀,兩位人兄都係踢足120分鐘,有乜分別先

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 05:45 PM   #969
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
唉...巴西, 英格蘭都出局...真係冇晒mood睇落去
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 05:50 PM   #970
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: kin~kin
我都係.... ,不過想見到意大利贏法國報仇

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 07-02-06, 05:54 PM   #971
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: DevilElvis
我都係.... ,不過想見到意大利贏法國報仇
引用:
作者: kin~kin
大家咁話啦~
不過反而之後去睇其他比賽~可以理性客觀地去睇真一場波~其實都唔錯~~~
而且, 我反而想睇下德軍點樣無敵合理地WIN冠軍~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 05:58 PM   #972
Squall
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
踩人黃牌推人黃牌
夾埋一齊一次比一張紅牌出場
看了這段片,都不能不相信C朗不是存心去挑釁朗尼!不過,朗尼真的是自己蠢跌下陷阱,下屆再見英格蘭,朗尼,及心目中的皇者巴西!
Squall 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:15 PM   #973
Rse9

引用:

P.S.奇就奇在無人話謝四射失一個咁重要o既十二碼但之前就狂話碧咸在歐國盃射失果次,大佬呀,兩位人兄都係踢足120分鐘,有乜分別先
咁近+波打手,通常唔會比

之前唔係已經有好多人話佢射得差啦咩

舊 07-02-06, 06:20 PM   #974
Matamata

註冊日期: Jan 2004
引用:

因為碧咸靚仔d..
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:22 PM   #975
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
咁近+波打手,通常唔會比

之前唔係已經有好多人話佢射得差啦咩
你睇多一次,果球葡記球員有注意到個波o既來勢而有所動作o架

果能你唔記得啦,歐國盃果次E度D朋友插碧咸插到上天咁劑
另外,在之前幾頁某個post中我亦見到某位人兄好刻意咁淡化謝四E球十二碼囉,咁算點先

論壇跳轉

現在的時間是 06:36 AM

手機版 | APP版