Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-02-06, 01:56 AM   #901
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: garuda
scolari 真係 英國尅星~ haha
史高拉利+葡萄牙

2個克星

舊 07-02-06, 02:18 AM   #902
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
scolari 真係好勁!!!
文尼治今日唔fit~ 真係連12碼都無得射~
好野!!
不過今日england真係打得好好~但係輸宿命
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 07:06 AM   #903
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
我覺得輸係人地龍門撲12碼好過Robinson好多,
不過夏格維斯真係打得好好,
旁述真係無講錯,
令人諗起Robson

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 07:09 AM   #904
Kaga

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: garuda
scolari 真係好勁!!!
文尼治今日唔fit~ 真係連12碼都無得射~
好野!!
不過今日england真係打得好好~但係輸宿命
芥蘭係輸個 coach

好彩已經講左大力神走人
英格蘭兩年後有望
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 07:24 AM   #905
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
輸林伯... 浪費了不少機會, 又簡接令到謝四隱形

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:12 AM   #906
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
哩場波一落 j.cole 腳就扭兩扭, 睇到我想打爆架電視. 個個組織入去果陣硬要上o下兩腳, 最弊係過唔到人..

4-5-1 的奧妙之處, 相信 艾歷臣 出佐 高治 之後已經明白了一點

輸了 ricardo 心理質素咁強, 都無說話好講了

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:54 AM   #907
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
好煩,英格蘭餐餐都係咁既樣,所以唔捧英格蘭係有理既,人地咁多黃牌都唔針對佢地黎踢,十二碼又俾個cheap龍門救,英格蘭水準真係仲未入流

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 10:04 AM   #908
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 不死game神
好煩,英格蘭餐餐都係咁既樣,所以唔捧英格蘭係有理既,人地咁多黃牌都唔針對佢地黎踢,十二碼又俾個cheap龍門救,英格蘭水準真係仲未入流
哎,如果今場俾James上場,可能唔駛踢12碼已經輸左...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 10:51 AM   #909
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

琴晚射12碼嗰陣真係好緊張.
謝4同林伯又唔入,個龍門都唔知係咪太緊張
輸左真係想喊呀

舊 07-02-06, 11:28 AM   #910
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
作者: 紫色螢火蟲
琴晚射12碼嗰陣真係好緊張.
謝4同林伯又唔入,個龍門都唔知係咪太緊張
輸左真係想喊呀
琴晚反而無乜. 相反德國同阿根廷果場我真係唔捨得. 兩隊都咁好, 只能活一隊太殘酷了

英格蘭... 打落無乜說服力, 出局反而我覺得理所當然 (教練, 球員, 戰術問題?). 而葡萄牙, 我覺得除非佢鸁到法國, 而決賽又係對意大利.. 先有機會囉冠軍. 如果佢地對住東道主 德國, 可能繼續二奶命

舊 07-02-06, 11:36 AM   #911
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: t-cup
琴晚反而無乜. 相反德國同阿根廷果場我真係唔捨得. 兩隊都咁好, 只能活一隊太殘酷了

英格蘭... 打落無乜說服力, 出局反而我覺得理所當然 (教練, 球員, 戰術問題?). 而葡萄牙, 我覺得除非佢鸁到法國, 而決賽又係對意大利.. 先有機會囉冠軍. 如果佢地對住東道主 德國, 可能繼續二奶命
德國同阿根廷冇錯兩隊都係有料.
阿根廷係有技術,真係掂,不過個領隊冇能
我只覺得真係抵死.
琴晚嗰場,雖然明知邊隊嬴左都好,都難逃下場被out宿命.
但係身為英格蘭fans,都好希望佢地可以win
估唔到真係難逃12碼嘅魔咒

舊 07-02-06, 11:38 AM   #912
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
德國同阿根廷冇錯兩隊都係有料.
阿根廷係有技術,真係掂,不過個領隊冇能
我只覺得真係抵死.
琴晚嗰場,雖然明知邊隊嬴左都好,都難逃下場被out宿命.
阿根廷個領隊無能就抵死,咁英格蘭就仲抵死
唔覺得艾歷臣好有能
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 11:42 AM   #913
Jamie
バンブラ小職人

引用:
繼98年特意換入BATTY射12碼失手
06年特意換入CARRAGHER也一樣是被救出
所以八年後千萬再不要換人入來就是為了射十二碼 ... ^^'''

林伯射失就是意料中事了
但謝拉特居然射得更差.... 世事難料呀...

男は__で勝負!!
舊 07-02-06, 11:45 AM   #914
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: 雷帝.嘉芙
唔覺得艾歷臣好有能
艾歷臣冇能係遇料中事.
好彩佢就黎走,2年後歐聯希望有機.
英格蘭死硬派當然希望可以嬴

舊 07-02-06, 11:46 AM   #915
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: 雷帝.嘉芙
唔覺得艾歷臣好有能
寧願打4-5-1都不讓WALCOTT踢
選了一個不會出的國腳...
沒解決雙特問題
領隊的確抵鬧......

男は__で勝負!!
舊 07-02-06, 11:48 AM   #916
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: Jamie
繼98年特意換入BATTY射12碼失手
06年特意換入CARRAGHER也一樣是被救出
所以八年後千萬再不要換人入來就是為了射十二碼 ... ^^'''

林伯射失就是意料中事了
唉,射12碼嗰陣,人地個龍門真係勁d.
都唔知講咩好喇,惟有嘆一句....宿命

舊 07-02-06, 11:51 AM   #917
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
林伯射失就是意料中事了
咩叫差先? 林伯其實擺晒個款要右.. 睇慢鏡個角度, 佢 last 果步移得太明顯. 謝拉特果腳速度已經好夠, 包晒個波, 只係龍門的確捉到路.

不過, 佢地兩個已經踢了 120 分鐘, 又上又落, 體力付出好大. 射果陣已經打算佐點射, 當然唔聽駛就唔理駛, 無計.

不過唔知佢地有冇參考之前射 12 碼.. 謝4 FA Cup 12 碼果腳, 正正左上方 (琴日果腳差少少)

引用:
寧願打4-5-1都不讓WALCOTT踢
選了一個不會出的國腳...
沒解決雙特問題
領隊的確抵鬧......
秘密武器做 starting 就唔係秘密. 4-4-2 俾 walcott 出場, 相信更更更多人會鬧領隊. walcott 要出, 我覺得琴晚都係有機會. 之但係換 高治 都好o岩路. 高治 踢法係控定等人 follow, 琴晚 Rooney 收工, 的確係要個咁既人

引用:
好彩佢就黎走,2年後歐聯希望有機.
麥卡倫, 我信心唔多大. 不過米堡都算唔差, 只係佢自己無乜大賽經驗, 相對o的領隊年年帶隊波玩歐聯, 你就會諗.. 唔知佢應唔應付到?! 我個人大只希望唔好踢得太差就得.

此篇文章於 07-02-06 11:57 AM 被 t-cup 編輯。
舊 07-02-06, 11:58 AM   #918
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
雲格如果肯教英格蘭,我估肯定好出色

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 12:01 PM   #919
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
作者: 不死game神
雲格如果肯教英格蘭,我估肯定好出色
賓sir 如果教英格蘭, 可能有球迷奇遇記睇.. 不過好難講, 球會 manager 要乜人有乜人. 而且有輸的空間, 唔同哩o的, 人就得咁多咁多你揀, 而且一場失佐都好容易出事

舊 07-02-06, 12:06 PM   #920
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: t-cup
咩叫差先? 林伯其實擺晒個款要右.. 睇慢鏡個角度, 佢 last 果步移得太明顯. 謝拉特果腳速度已經好夠, 包晒個波, 只係龍門的確捉到路.
雖然球速快, 但根本無角度可言
如果射地波死角都被救就真的無話可說

男は__で勝負!!
舊 07-02-06, 12:06 PM   #921
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
8年前,碧咸對阿根廷果場囉紅輸埋十二碼,之後英格蘭報章就有呢個標題"10個英雄與1個笨蛋",唔知今年會唔會出返呢?
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 12:09 PM   #922
Rse9

註冊日期: Nov 2004
Lennon快d上位啦
有佢係場上打10個都仲生過打11個咁

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 12:10 PM   #923
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 佐藤成樹
8年前,碧咸對阿根廷果場囉紅輸埋十二碼,之後英格蘭報章就有呢個標題"10個英雄與1個笨蛋",唔知今年會唔會出返呢?
可能用"10個英雄與2個笨蛋"
加多個大力臣

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 12:21 PM   #924
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 柴崎幸
哎,如果今場俾James上場,可能唔駛踢12碼已經輸左...
我都係咁諗...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 12:24 PM   #925
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 佐藤成樹
我自己覺得今場輸真係唔關朗尼事wor
射12票既問題多d
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:15 PM

手機版 | APP版