Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-03, 09:10 PM   #1
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
where can i buy Action Figure?

好似呢D
我淨係知係好景後面有几間專賣ACTION FIGURE
咁仲有WHERE有呢D專賣ACTION FIGURE ge舖頭?

thx a lot

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 09:16 PM   #2
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
兆萬都有

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 09:19 PM   #3
大粒麥
God of Gamer
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
皆旺都有

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 09:20 PM   #4
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
兆萬2樓,先達2樓,皆旺地庫,環球都有

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 09:28 PM   #5
愚零鬥武多

註冊日期: Mar 2003
銅中心都有.
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 09:44 PM   #6
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
太子都有

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 10:06 PM   #7
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
wa~
thx a lot ar

but i have few questions....
to marspeople
1請問太子邊頭有?
to ultrachiu
2環球即係係where?
3兆萬二樓今日去唔覺有ge???

不過我指專賣Action Figure既舖bor?有咁多ga?
anyway thx a lot~

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」

此篇文章於 11-23-03 10:59 PM 被 shukei 編輯。
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 10:14 PM   #8
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by shukei :
wa~
thx a lot ar

but i have few question....
to marspeople
1請問太子邊頭有?
to ultrachiu
2環球即係係where?
3兆萬二樓今日去唔覺有ge???

不過我指專賣Action Figure既舖bor?有咁多ga?
anyway thx a lot~
環球係旺角窩打老道,隔離有間車行,佰見到有條比火車行既天橋,環球係鑽石山,沙田,皇室堡都有分店

兆萬二樓係超人玩具附近有一間,地庫都好似有,不過唔係專賣,option野搭兩三隻咁賣囉

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 10:14 PM   #9
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
新世紀天橋對落
金魚街轉上果度有間上樓玩具舖有

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 10:28 PM   #10
Txlyo
Insane Gamer
LegoRob設計師

註冊日期: Nov 2003
我想買Michael Lau出個隻好似叫Gardener系例...
宜家仲有無得買?
佢果d唔係著制服,著便服架...
我搵極都唔多見..
Txlyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 10:49 PM   #11
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
皆旺好似有間專玩呢d個喎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
[GC]美版GC大作預定發售日期(BH4,Pikmin2,Super Monkey Ball3,Killer 7) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-06-04 02:03 PM
[中國超人] 12吋 Action Figure ~ 人仔貓 收藏品討論版 9 09-29-03 02:14 PM
有關srw og full action figure cybaster 收藏品討論版 5 06-30-03 06:38 PM
[其他]Soul Calibur Ultra Action Figure neo2046 收藏品討論版 22 05-02-03 09:48 PM

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版