Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-05-22, 12:11 PM   #26
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
官方?制服(2023年1月中旬發售)
https://cospatio.com/detail/id/00000115521

https://cospatio.com/detail/id/00000115526

手工幾好,不過勁貴。
仲要唔包恤衫。
呢兩件野我覺得就算著來行街都唔會失禮。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-22, 01:40 PM   #27
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
避到子彈避唔到吐血
松崗固有技能係將一定範圍內所有人包括自己變智障
所以先坐gtr撞人?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-22, 05:07 PM   #28
十一月
Game Master

引用:
作者: anyone 查看文章
避到子彈避唔到吐血
松崗固有技能係將一定範圍內所有人包括自己變智障
所以先坐gtr撞人?
吐血之前拉住咗隻手,因為咁而失去平衡避唔到,勉強講得通。
舊 08-07-22, 05:12 PM   #29
十一月
Game Master

呢套雖然整體好睇,但一些細節位我覺得有D亂來。
之前列車埋伏作戰那部份,我都有D疑問。
人地掃射唔定係每一發都keep到水平射出的吧,而且仲會有各種碎片濺射,就算趴低哂都唔一定安全,除非加多一些防彈的東西保護,但畫面又見唔到有類似的嘢。

今集千束被撞完之後仍然咁生猛,我睇到頭滿頭問號。
仲有被兜口兜面打咗幾拳,唔好話腫,連少少瘀都冇。why?
綠毛男又係,咁都炸佢唔死。

此篇文章於 08-07-22 05:48 PM 被 十一月 編輯。
舊 08-08-22, 12:09 AM   #30
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 十一月 查看文章
呢套雖然整體好睇,但一些細節位我覺得有D亂來。
之前列車埋伏作戰那部份,我都有D疑問。
人地掃射唔定係每一發都keep到水平射出的吧,而且仲會有各種碎片濺射,就算趴低哂都唔一定安全,除非加多一些防彈的東西保護,但畫面又見唔到有類似的嘢。

今集千束被撞完之後仍然咁生猛,我睇到頭滿頭問號。
仲有被兜口兜面打咗幾拳,唔好話腫,連少少瘀都冇。why?
綠毛男又係,咁都炸佢唔死。
以千束體能應該只係扮被撞到
其實件制服係咪特殊物料防彈衣一類??
綠毛都有光環加持炸飛咩傷都冇又係過份左d....

猜拳都估到千束會全勝XD
只有出奇不意先可以壓制千束~~
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-22, 02:33 AM   #31
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
其實要講唔合理,第5話臨尾果班下位囡囡單獨行動冇支援送頭已經幾礙眼
過埋今集咁近距離食rpg爆風都冇事,套野已經可以唔駛帶腦睇,睇囡囡貼貼罷啦

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-22, 03:13 AM   #32
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
真係要講唔合理嘅第一話非殺傷彈可以打穿車門但打唔死人已經唔合理
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-22, 09:48 AM   #33
anyone
The One
↘嫁

當女版孟波爽片睇係ok丫

舊 08-10-22, 01:51 AM   #34
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
https://w.atwiki.jp/keroro00innovator/pages/5557.html

賣得6000

LL教好恐怖

舊 08-21-22, 10:38 AM   #35
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有個識家計既太太真好 (?)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-22, 03:26 PM   #36
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
小島:認証還認証,唔好出樣

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-22, 04:46 PM   #37
葉老頭
Crazy Gamer

前半好歡喜~~~
密密接job補家計XD

千束和真島咁和諧飲咖啡
等睇2個聯手破亞蘭機關

千束.....
舊 08-24-22, 12:23 AM   #38
十一月
Game Master

這個時候來個新PV
舊 08-28-22, 12:14 PM   #39
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

大叔的受....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-03-22, 11:36 PM   #40
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-06-22, 02:59 PM   #41
十一月
Game Master

有D人真係好細心
我就留意唔到咁樣的細節了
舊 09-11-22, 12:01 PM   #42
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

老婆(?)來救老公(?)了

不過所以點做到??

出面應該係幾層樓高吧?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-11-22, 01:12 PM   #43
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
所以話唔帶腦當爽番睇最合適XD

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-22, 08:40 PM   #44
十一月
Game Master

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
老婆(?)來救老公(?)了

不過所以點做到??

出面應該係幾層樓高吧?
有人咁樣解釋
https://www.youtube.com/watch?v=WU4awroJVEM&t=172s
首先係瀧奈用千束的手機call吉松的手機,
千束聽到吉松的手機「響三下」再加「響一下」,就知道瀧奈會來,於是故意邊走邊開槍,讓瀧奈知道所在位置。
而瀧奈從空中入內,估計是因為胡桃租用了直昇機載佢上去。
舊 09-18-22, 07:30 PM   #45
葉老頭
Crazy Gamer

瀧奈不屑樣一流!!
太愛千束變狂犬XD

吉松為左千束殺自己手術改用人工心臟?
點解唔可以直接留比千束用??

真島同千束最後決鬥....
仲期待睇2個夾埋反亞蘭機關的說......
舊 09-18-22, 07:59 PM   #46
anyone
The One
↘嫁

成個國家都係智障

舊 09-19-22, 10:45 AM   #47
十一月
Game Master

好彩係做一季
劇本各種亂來,做兩季的話,後半肯定不堪入目
舊 09-22-22, 11:46 AM   #48
十一月
Game Master

12話,關於瀧奈成面血的考察
https://www.youtube.com/watch?v=158zzFvnO-Q
唔細心睇的話,真係被佢呃哂。
根據上面條片所講的結論,瀧奈面上的血唔係佢自己的,而係來自對手左肩的傷。
舊 09-24-22, 10:58 PM   #49
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
我以為是真島爆塔
感覺都不像做完

舊 09-24-22, 11:14 PM   #50
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

因為之後連載?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-24-22 11:16 PM 被 亍 ◣ 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Cygames「SHADOWVERSE」TVアニメ 放送中 supermanlady 日本動漫畫討論版 13 12-31-23 07:04 AM
アネコユサギ「盾の勇者の成り上がり」TVアニメ 第2期・第3期決定‼ supermanlady 日本動漫畫討論版 162 11-03-23 11:20 AM
「スケートリーディング☆スターズ」TVアニメ 2020年放送&配信! supermanlady 日本動漫畫討論版 0 12-18-19 02:36 AM
[動畫] TVアニメ 「音楽少女」2018年7月放送開始予定 事丫娃些 日本動漫畫討論版 9 09-01-18 11:57 AM
卯花つかさ「アニマエール!」TVアニメ 2018年10月放送開始! supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-20-18 06:30 PM

現在的時間是 03:48 PM

手機版 | APP版