Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-31-17, 01:29 AM   #1
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Batgirl <復仇者導演-Joss Whedon 編,導>

‘Batgirl’ Movie: Joss Whedon to Direct Standalone Film (EXCLUSIVE)

http://variety.com/2017/film/news/ba...os-1202018544/

引用:
Batgirl is flying solo. The superheroine is getting her own standalone movie from filmmaker Joss Whedon.

Whedon is nearing a deal to write, direct, and produce an untitled Batgirl pic for Warner Bros. as part of its DC Extended Universe.

No other producers are currently attached. Toby Emmerich, president and chief content officer of Warner Bros. Pictures Group, is overseeing with Jon Berg and Geoff Johns. The new project originated in the past month.

Batgirl is one of the most popular superheroes in the world, but has never gotten her own movie. The project will also feature other characters from the world of Gotham.

Batgirl first appeared in DC Comics in 1967 as Barbara Gordon, the daughter of Gotham City police commissioner James Gordon in “The Million Dollar Debut of Batgirl!” by writer Gardner Fox and artist Carmine Infantino.

The Batgirl project will be the second movie from DC Films to star a female lead after Gal Gadot’s “Wonder Woman,” which opens June 2. Extensive footage of the film was shown Wednesday at CinemaCon.

Whedon would be making a big move from the Marvel Cinematic Universe to its DC counterpart, having written and directed “The Avengers” and “Avengers: Age of Ultron” for Disney-Marvel. He also created the television series “Buffy the Vampire Slayer,” “Angel,” “Firefly,” “Dollhouse,” and “Agents of S.H.I.E.L.D.”

Warner Bros.’ DC Extended Universe launched with 2013’s “Man of Steel,” followed by last year’s “Batman v Superman: Dawn of Justice” and “Suicide Squad.” Its upcoming films, which have already been dated, include “Wonder Woman”; “Justice League,” debuting Nov. 17; and “Aquaman,” starring Jason Momoa and hitting theaters in December of 2018.

The studio is also developing a “Suicide Squad” sequel and “Gotham City Sirens,” a spinoff to “Suicide Squad” with Margot Robbie’s Harley Quinn character; “The Batman,” starring Ben Affleck with Matt Reeves directing; a “Shazam” film and a Black Adam spinoff starring Dwayne Johnson; and projects based on the Flash and Cyborg characters.

真.復仇者...

此篇文章於 03-31-17 01:39 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 04:01 AM   #2
王小虎

註冊日期: Apr 2002
If you can't beat them, buy them.
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 09:11 AM   #3
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
他還算不錯(復2差也不是難看的程度),或者可以期待?

不過dc真是開太多支線了吧……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 09:21 AM   #4
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
他還算不錯(復2差也不是難看的程度),或者可以期待?

不過dc真是開太多支線了吧……

復2同agents of shield真心難睇. case closed.

舊 03-31-17, 11:02 AM   #5
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: wing 查看文章
復2同agents of shield真心難睇. case closed.
復2 唔掂,AOS 無追開唔評,反正JW呢度參與好有限

你有睇 BVS,Firefly 同 Dollhouse 都知 JW 好鍾意寫啲 真正好打得嘅女角,呢套可能開正戲路

舊 03-31-17, 11:05 AM   #6
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
復 2...... Hulk ,black widow 配,尼part 真係驚嚇..本來好似有ending ... 不過最後cut 走左(好彩)
thor 出浴那場好似都被cut 走

到依家
佢都知WB 有鋪隱會"干預" , 所以想全包做晒佢...(編,導,製片)
solo 應該舞得掂,如果佢無D "神經刀"想法
不過佢要同batman ,nightwing 那邊夾一夾設定...

我已睇通DC 套路,batgirl 看似分支,其實入面又暗藏分支--bird of prey

此篇文章於 03-31-17 11:27 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 10:08 PM   #7
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: wing 查看文章
竟然有知音人!我都覺這兩套唔好睇!
好耐之前在樓上電視版話agents of shield好悶、集集都好難捱,結果我成了異類....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-17, 06:13 AM   #8
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
竟然有知音人!我都覺這兩套唔好睇!
好耐之前在樓上電視版話agents of shield好悶、集集都好難捱,結果我成了異類....
AoS S1未完我已經棄劇...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-17, 02:48 PM   #9
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
復2 唔掂,AOS 無追開唔評,反正JW呢度參與好有限

你有睇 BVS,Firefly 同 Dollhouse 都知 JW 好鍾意寫啲 真正好打得嘅女角,呢套可能開正戲路
以前外國讀書時不時睇電視追開Buffy (千祈唔好同舊年DCEU嗰套爛片BVS混淆)先開始認識JW,戰鬥少女成長歷程確實係佢嘅強項。

不過都係睇定啲算,舊年嘅BVS同自殺小隊兩套垃圾已經將DCEU嘅招牌燃燒殆盡,而家係完全冇乜意欲入場再睇任何DCEU嘅戲。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-17, 09:55 AM   #10
gingq7

agents of shield 第一季我好似睇到10集左右就頂唔順cut了, 不過Joss Whedon應該無乜參與吧?
Buffy應該睇左幾季, 當年覺得ok既,
A1好, 無需多提 (不過其實唔明點解當日Marvel無啦啦搵佢拍呢套重頭戲, 果時佢應該只係導過電視),
A2我又覺得唔算差, 但明顯被CA2比下去, 跟住再被CA3補多刀, 咁佢A3被人換走都無計

另外,The Cabin in the Woods其實幾正
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-17, 11:34 AM   #11
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: gingq7 查看文章
agents of shield 第一季我好似睇到10集左右就頂唔順cut了, 不過Joss Whedon應該無乜參與吧?
A1好, 無需多提 (不過其實唔明點解當日Marvel無啦啦搵佢拍呢套重頭戲, 果時佢應該只係導過電視),
A2我又覺得唔算差, 但明顯被CA2比下去, 跟住再被CA3補多刀, 咁佢A3被人換走都無計

JW 有寫過啲漫畫劇本, 好似X-MEN

佢同Marvel 個約去到一五年, 係咪被換走真係考起

舊 04-04-17, 05:43 PM   #12
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章

Cabin in the Woods正呀, 惡攪恐怖片 唔知原來係JW.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-22, 04:55 AM   #13
肉羊哩咖
griffin611

事隔 N 年,拍好咗㗎喇,當然導演換鬼咗人,傳聞之前試片反應惡劣,今日公佈,唔上戲院又唔會上HBO Max ,啲錢跌晒落䶢水海。

舊 08-03-22, 02:21 PM   #14
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
DC班高層真係垃圾....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-22, 07:40 PM   #15
肉羊哩咖
griffin611

嗱!是噉的,而家 WB 被 Discovery 收購咗無耐,呢啲都係上一任班高層搞出嚟,而呢班友大部份都被豉椒炒魷~

舊 08-06-22, 07:43 AM   #16
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
雖然拍完剪埋都唔擺出街好誇張

但難得近年出的DC電影風評轉左 (而對家就轉差),觀眾開始有返信心

呢刻出一套劣評電影,真係幾影響個brand
由手機版發出
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Batgirl, DCEU

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
> >> > > 全新未開 XBOX 360 ACTIVISION 行貨 DESTINY < < < < < 已減價$$$180 超合Game魂 買賣專區 5 02-16-15 12:53 AM
<<收>>Tales of Xillia TOX/或守インストール店特cd/P&D餅卡<賣>BLAZBLUE CS日限<換>春遊祭明信片 9844 買賣專區 4 08-19-14 03:46 AM
[廣告 - CW] [CW32 U9] Sio2 新刊 <<No.6 FANBOOK「たからモノ」>> 與既刊<<慶次日記 バサラ村~!>>等 poyumoz Cosplay同人MIX討論區 0 08-08-11 10:57 PM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 10:49 AM

手機版 | APP版