Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-03, 10:05 PM   #1
bubu
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
鬼武者 : PC vs PS2

鬼武者 : PC vs PS2 version

有冇人兩隻都玩過
PC version 畫面怎樣 ? (因不是行DVD rom)
畫面會否差點 ?
bubu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-03, 01:00 PM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
http://www.ea.com.tw/products/produc....asp?no=501422
色水來看畫面真是完全移植ps2...好啞色=.="
PC版同ps2版無分別,但PC版可以開曬fsaa,畫面smooth好多,無曬狗牙
PC版既最可取之處~~~~但隻GAME本身有好多BUGS....移植既都唔知搞乜
如FSAA開得越多...人物就會變成透明,ATI卡戶又會有貼圖出錯既問題
雖然已經有PATCH出左....但以上問題仍未解決...個PATCH只係短時間內安撫下人用=.="
GEFORCE既卡同ATI既卡都試過...用就用G卡爆左...但出色始終唔靚....雖然A卡有問題仍..但畫面出色準,色水分明,紮實得多..畫面上始終都係A卡好
不過呢隻GAME都唔明點解都未FIX曬D BUGS就出..................
4CD ROM,全安裝3.5G 約

舊 06-04-03, 09:15 PM   #3
Terry仔
God of Gamer

唉!!!
我部腦用左三年,算唔算耐呢?
依家慢到好似就斷氣禁
HD得返幾百MB,放多個movie都唔夠,唔好諗玩鬼武者
有無人知香港PC正版鬼武者要幾錢?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-03, 09:21 PM   #4
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
引用:
Originally posted by Terry仔 :
唉!!!
我部腦用左三年,算唔算耐呢?
依家慢到好似就斷氣禁
HD得返幾百MB,放多個movie都唔夠,唔好諗玩鬼武者
有無人知香港PC正版鬼武者要幾錢?
今日見到要$199
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-03, 09:27 PM   #5
「笨輝」
Insane Gamer
暴走...

註冊日期: Jan 2003
我想買不過驚部機玩唔到

舊 06-04-03, 09:52 PM   #6
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
Re: 鬼武者 : PC vs PS2

引用:
Originally posted by bubu :
鬼武者 : PC vs PS2 version

有冇人兩隻都玩過
PC version 畫面怎樣 ? (因不是行DVD rom)
畫面會否差點 ?
用咩媒體同畫面靚唔靚好似冇咩關係

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-03, 09:54 PM   #7
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 「笨輝」 :
我想買不過驚部機玩唔到
買老翻試下先

http://www.black-team.com/
~天使酒~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-03, 11:20 PM   #8
Terry仔

邊到有翻仔買?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-03, 07:41 AM   #9
「笨輝」
Insane Gamer
暴走...

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by ~天使酒~ :
買老翻試下先
老翻都要40蚊

舊 06-05-03, 08:46 AM   #10
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
買正版啦, 同翻版差唔得幾多.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-03, 08:18 PM   #11
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
買正版啦, 同翻版差唔得幾多.
唔係呢個問題.........宜係唔知自己玩唔玩到o既問題.......
如果玩唔到,買o左翻o黎等換機先玩咩.........

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-03, 06:23 PM   #12
小龍女的哥哥^^

註冊日期: Mar 2003
display card要128m ram,我張得64m,玩唔到

舊 06-07-03, 06:27 PM   #13
阿盧

引用:
Originally posted by 小龍女的哥哥^^ :
display card要128m ram,我張得64m,玩唔到
你有無睇錯呀? 我見到好似係32MB以上

部電腦既記憶體就係128MB
阿盧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-03, 11:39 PM   #14
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
>我部腦用左三年,算唔算耐呢?
>依家慢到好似就斷氣禁
算耐啦 三年唔upgrade要預成部換咁濟

pc版另一開處:cheat得易d

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-03, 07:27 AM   #15
SANG2003
Banned
希望之星

@@ ............................佢個合大到丫,,,,,,今日係觀糖見到
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電玩大統計 Janus 電視遊戲討論版 389 11-01-07 09:10 AM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
[全機種]影片區+E3特集(6/1更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 04-07-05 06:06 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
NEW:美國PS2・GC・Xbox遊戲累計販売本数 -「GTA: VC」581万本 神祕人1號 電視遊戲討論版 8 01-25-04 02:43 PM

現在的時間是 08:07 AM

手機版 | APP版