Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-16, 01:00 AM   #3951
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
1.冇練激勵OMEGA
2.冇改爆電單車
3.冇買爆擊艦

即係完全唔駛諗佢個方案
電單車起碼要爆攻, 用雙ssr或者1射sr+1ssr直擊+電單車都得, 必殺大約要爆5-6次左右, 唔用爆擊艦用亞加瑪都ok, 直擊隊+電單車好過用激勵隊, 容錯率高好多
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 04:45 AM   #3952
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
除左射自由, 射沙和強沙仲有冇其他機有吹飛必殺技?

我用LoN個方案打30, 但我冇射自由而用強沙代替, 唔夠紅珠用之下cut唔到青椒必殺 gameover...

舊 07-12-16, 09:24 AM   #3953
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
最後35版行人止步,但笨大不會想這個征霸我們會想玩足一個月吧!希望14號會有新活動出就好了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 09:58 AM   #3954
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: VTMaldini 查看文章
除左射自由, 射沙和強沙仲有冇其他機有吹飛必殺技?

我用LoN個方案打30, 但我冇射自由而用強沙代替, 唔夠紅珠用之下cut唔到青椒必殺 gameover...
有堆c/r/sr有吹飛...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 07:22 PM   #3955
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

過佐35了, 向47進發
舊 07-12-16, 07:36 PM   #3956
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
D版成日要諗黎諗去轉幾廿個陣先打到,唔怪得佢放1個月出黎俾人慢慢打啦
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 07:51 PM   #3957
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
D版成日要諗黎諗去轉幾廿個陣先打到,唔怪得佢放1個月出黎俾人慢慢打啦
問題而家唔駛ap就同你癲,如果要ap你睇仲有幾多人會磨

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 08:09 PM   #3958
ShinDou

咁又係,如果要AP不如打番普通版,佢D精霸咁鬼難,但報酬又唔係特別勁,都係派D飛俾你,仲要打25版先抽1隻,仲要分分鐘係抽SR,如果每版抽1下都可能有人打下

咁快出冰海POOL,得22石,唔夠30石抽唔到佢個2倍UP,留石抽活動算

此篇文章於 07-12-16 08:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-12-16, 11:31 PM   #3959
ShinDou

覺醒左部SR++超力變SSR,但冇R+飛派既,淨係派1粒石,改左﹖
舊 07-13-16, 12:34 AM   #3960
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
覺醒左部SR++超力變SSR,但冇R+飛派既,淨係派1粒石,改左﹖
要7日先送張新先有得再覺

右上角有得睇進度
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 10:26 AM   #3961
clie

最快既其實6日後就拎多一隻SSR,一個月有5隻
我前日覺咗隻射,尋日儲夠紅色,週日拎到R+就即日變SSR,跟住下週一儲定黃色,下週六就可覺隻射
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 11:36 AM   #3962
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

手殘卡佐係45, 睇佐人地攻略都唔得, 有沒大大可以教路?
舊 07-13-16, 12:02 PM   #3963
yorkyork

註冊日期: May 2010
4凸勇者王全改bonus要咩好?血定攻?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 12:10 PM   #3964
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
手殘卡佐係45, 睇佐人地攻略都唔得, 有沒大大可以教路?
35都未有動力去打/
等今晚張NT卷抽到咩先再講
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 12:36 PM   #3965
clie

快啲抽孤島,啱啱25劵中3隻SSR、2SR,尋晚20劵得個吉
舊 07-13-16, 12:42 PM   #3966
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: clie 查看文章

快啲抽孤島,啱啱25劵中3隻SSR、2SR,尋晚20劵得個吉
歐洲人放閃,非洲人怎算好呢

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 01:47 PM   #3967
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

早幾日抽29張卷都中佐2隻ssr, 其實我剩係想抽部r補給機XD
舊 07-13-16, 03:38 PM   #3968
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
早幾日50卷中4隻!……sr
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 05:44 PM   #3969
clie

引用:
作者: 書仔 查看文章
歐洲人放閃,非洲人怎算好呢
其實我係第一次劵中SSR,往積好似係全R(印象中都無乜SR)
舊 07-13-16, 06:37 PM   #3970
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
想問如果由頭玩過係咪一定洗唔到大器SSR機架?
唔見左電話....得個FD CODE應該都搞唔番個SAVE.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 06:42 PM   #3971
yorkyork

註冊日期: May 2010
好似係,
你咪照寄信問官方睇下有冇得攞返囉,
講用咩手機玩幾lv咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 06:53 PM   #3972
clie

你有課金記錄佢唔會唔幫你搞
舊 07-13-16, 09:16 PM   #3973
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

過兩日有水著ev

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-13-16, 10:59 PM   #3974
ShinDou

岩岩見佢派新TYPE飛射左1下中得SR 00 BLAST機,唔知係咪短射程吹飛版,係就冇咩用
舊 07-13-16, 11:12 PM   #3975
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我都係中呢隻....白鎗長射.......喂我唔係咁好剎那架....做咩係咁比佢我

有兩支白鎗可以試下35啦.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-13-16 11:14 PM 被 亍 ◣ 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:27 PM

手機版 | APP版