Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-04-13, 10:58 PM   #1251
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
魔女
洗唔洗幫?
要就加好友
add o左,但係得兩支公唔夠打

此篇文章於 08-04-13 11:01 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 10:59 PM   #1252
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
應該仲有5個位....架

jisJajjjp 喎?
你add過嘅人,別人無答應,都好似會霸一個位!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 11:01 PM   #1253
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
PSN:METSU_RYU_SHI
角色:阿瑪遜-SlashAxe
同樣都係亞瑪遜,請求升技指教
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 11:02 PM   #1254
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
抱歉wwwww手殘按了斷線ww
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 11:04 PM   #1255
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
刪了幾個,可以再add

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 11:06 PM   #1256
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

最後一次召集2315前........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-04-13, 11:08 PM   #1257
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
輕機恒唔該哂你個NPC,終於三魔女KO o左hard古龍

此篇文章於 08-04-13 11:10 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-04-13, 11:17 PM   #1258
輕機恒
Game Master

www結果居然係npc wwww
舊 08-05-13, 01:55 AM   #1259
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
試過幾次打到兩百幾萬分唔係斷線黑屏就c2...
乜都無晒...唉

舊 08-05-13, 01:59 AM   #1260
輕機恒
Game Master

引用:
作者: assy 查看文章
試過幾次打到兩百幾萬分唔係斷線黑屏就c2...
乜都無晒...唉
我試過彈不明錯誤
舊 08-05-13, 07:41 AM   #1261
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

果然一隊至少要有一隻乳牛

一次就ko hard龍

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-05-13, 08:39 AM   #1262
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
想問問 其實係 連線mode 執到既屍骨 係咪原本係 玩家來既
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 09:09 AM   #1263
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
果然一隊至少要有一隻乳牛

一次就ko hard龍
我一直都覺得17歲既功用係補血(食物)同防盾
輸出根本唔洗靠佢
p.s.我都係同你地打先知原來粒火同風可以係發動之前打爆,之前同frd打都無試過打硬食
結果今朝帶3npc一下過埋惡夢隻古龍

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
想問問 其實係 連線mode 執到既屍骨 係咪原本係 玩家來既
係玩家黎
連onlineid都有寫
舊 08-05-13, 09:22 AM   #1264
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
17歲仲好多控場技,黑洞,冰牆,巨石壓

舊 08-05-13, 09:27 AM   #1265
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Sar8 查看文章
17歲仲好多控場技,黑洞,冰牆,巨石壓
雷電雲好垃圾

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 09:34 AM   #1266
輕機恒
Game Master

引用:
作者: mikemike 查看文章
雷電雲好垃圾
我都灰學左
好彩可以reset一次
依家諗緊reset後要學冰牆定黑洞

帶4技係身
1.風雪
2.防盾
3.食物
4.
舊 08-05-13, 09:43 AM   #1267
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
我一直都覺得17歲既功用係補血(食物)同防盾
輸出根本唔洗靠佢
p.s.我都係同你地打先知原來粒火同風可以係發動之前打爆,之前同frd打都無試過打硬食
結果今朝帶3npc一下過埋惡夢隻古龍

係玩家黎
連onlineid都有寫
D卒仔都好惡, 同好醒! 會執弓射同擋, 打你仲要好痛又有附加冰屬性
第一次打normal古龍都系極速走去淸D弓手, 除非附近無卒仔, D箭可以打返轉頭

岩岩lvl 60睇下 獨加npc 得吾得,可能又要靠大家
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 09:50 AM   #1268
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: mikemike 查看文章
雷電雲好垃圾
乜有呢招技咩

舊 08-05-13, 09:52 AM   #1269
滅龍士
MHWs↓

諗番轉頭第一次打normal古龍堅乎碌,全畫面噴火一次都出唔成就KO佢兼解埋盃a
舊 08-05-13, 09:54 AM   #1270
sagitis

註冊日期: Feb 2012
引用:
我都灰學左
好彩可以reset一次
依家諗緊reset後要學冰牆定黑洞

帶4技係身
1.風雪
2.防盾
3.食物
4.
我都開左大乳
飛行去避D BOSS 既地圖砲有無用
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 09:58 AM   #1271
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
有無人幫我打normal古龍lol

psn: sephirothmk3tofu

character 亞馬遜 CnM77L

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 10:03 AM   #1272
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
17歲招雷電雲好好架啦,最小係持續技
wizard招閃電,隻怪細d真係可以同你全部砍空氣

一隻wizard浪費晒d洗點藥水,剩係學招減速算
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 10:20 AM   #1273
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我見2ch班人講雷雲去到最後會係最勁果招
我諗原因應該係因為放完就可以走又唔會阻到畫面

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 10:23 AM   #1274
醜小鴨

註冊日期: Feb 2003
玩魔女卡在地獄古龍了…
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 10:41 AM   #1275
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我見2ch班人講雷雲去到最後會係最勁果招
我諗原因應該係因為放完就可以走又唔會阻到畫面
有d咁既事!!!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版