Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-08, 07:08 PM   #101
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
就算有行貨都應該唔平得去邊
我之前見"非釘宮版"行貨 都成 7X 一個

舊 03-14-08, 08:05 PM   #102
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Rance 查看文章
d乜系物系除左女僕全部都老吹...
連真正賣點冇登出黎就唔好有咩期望啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 08:15 PM   #103
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
連真正賣點冇登出黎就唔好有咩期望啦
真正賣點係釘宮,
有釘宮個名就得la

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 08:24 PM   #104
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
同壇友買左1set
好好玩...不過手感麻麻
但最重要叫聲好正XDDD
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 09:11 PM   #105
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
竟然有行
我仲打算星期日出去搵..

不過我都只係對女僕有興趣
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 09:56 PM   #106
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
同壇友買左1set
好好玩...不過手感麻麻
但最重要叫聲好正XDDD
幾錢 ?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 11:56 PM   #107
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
呢d行貨真係估佢唔到
沒名字的?君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-08, 12:01 AM   #108
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
完全估佢唔到會有行版....
唔知行版幾錢

舊 03-15-08, 01:39 AM   #109
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
行貨~請問幾錢?
邊度有得買

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-08, 01:56 AM   #110
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
想要傲嬌, 女僕
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-08, 05:42 PM   #111
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
幾錢 ?
就係買賣區果度啦
$320@1set
舊 03-17-08, 11:59 AM   #112
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
AV事務所玩女優玩到全城哄動 , 男士梗係開心啦 ! 但古唔到由6歲到60歲都鐘意厄的啪啪紙機 , 都來一招女優系列 , 除咗滿足手足之慾 , 仲照顧埋你嘅聽覺享受 , 禁滿五十幾次便隨機發出真人叫聲 , 例如「對我溫柔啲呀 ! 」 , 「唔好搞我啦 !」 , 「你禁野蠻嫁 !」 , 「我好似鍾意左你....」 , 「少爺歡迎你回來。」 等等。四種顏色各內置五款不同語句 , 仲認真到請埋日本著名聲優釘宮理惠錄音 , 唔講唔知佢就係聲演灼眼玻娜 , 鋼之鍊金術師 , 名偵探柯南等卡通嘅聲優 , 真你要寫個服字畀日本朋友。
源自方向16日的風月版

絕望喇

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 12:51 PM   #113
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章

源自方向16日的風月版

絕望喇
有東方
糟糕多

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 01:04 PM   #114
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: mikemike 查看文章
有東方
糟糕多
引用:

源自方向16日的風月版

絕望喇
咁就俾呢份報紙搞亂檔...
舊 03-17-08, 01:25 PM   #115
crispin
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:

源自方向16日的風月版

絕望喇
一切都係bandai既錯
crispin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 03:24 PM   #116
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
咁就俾呢份報紙搞亂檔...
maid cafe 都俾太陽玩啦..... (雖則佢講果間真係果一範嘅..................)
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 08:26 PM   #117
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
白粉果然係係白粉,佢比掂親比食蛇果更毒

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 08:42 PM   #118
大山椒魚
......

算唔算歧視病人a

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 08:44 PM   #119
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

尼d咁既報導...a

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 05:21 AM   #120
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2