Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-20, 04:46 PM   #26
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: rinxlun 查看文章
日版已出@信和
多唔多鋪有?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-20, 05:01 PM   #27
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
剛剛我行不見有,請問那一層呢
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-20, 05:31 PM   #28
野良猫
肥倫

信和418入手
舊 03-18-20, 05:48 PM   #29
wongdee
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 野良猫 查看文章
信和418入手
請問日版有冇中文出
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-20, 05:56 PM   #30
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
日版出到中文
398加到418喇
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-20, 05:58 PM   #31
野良猫
肥倫

引用:
日版出到中文
398加到418喇
我買嗰時又有人買
依家應該458吧www
舊 03-18-20, 09:41 PM   #32
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
信和千代田新館同星の遊戲都係賣$380
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-20, 01:18 AM   #33
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
日版入手,第一次玩呢隻game

舊 03-19-20, 01:28 AM   #34
野良猫
肥倫

引用:
作者: シェンムー 查看文章
日版入手,第一次玩呢隻game
我都係
雖然知道係悠閑但做哂嘢後的確冇乜嘢好做
一個晚上已經有新鄰居加入同起屋,不過全部都要等聽日先發生
唯有熄game玩聖劍
舊 03-19-20, 10:45 AM   #35
野良猫
肥倫

訓醒開機已經多咗好多嘢可以做
舊 03-19-20, 12:18 PM   #36
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
元朗區域398日版

舊 03-19-20, 12:39 PM   #37
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
我都係
雖然知道係悠閑但做哂嘢後的確冇乜嘢好做
一個晚上已經有新鄰居加入同起屋,不過全部都要等聽日先發生
唯有熄game玩聖劍
琴晚都係入左game打左陣就sleep mode
今晚返去睇下有咩攪

舊 03-19-20, 01:07 PM   #38
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
想問一下,單機雙人模式有咩玩?係咪一齊種下野裝修下咁?大家覺得雙人模式有趣嗎?
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-20, 01:16 PM   #39
野良猫
肥倫

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
想問一下,單機雙人模式有咩玩?係咪一齊種下野裝修下咁?大家覺得雙人模式有趣嗎?
由手機版發出
<~狐獨嘅有人島生存遊戲玩家

頭一日冇乜嘢做兩人一齊玩嘅話好快冇嘢做
之後可以買票飛去其他島或者跳河去其他區域會多啲嘢
雙人模式係提高收集效率,另一伴唔岩玩其實都係悶

初期首要換嘅嘢
>耐久度高嘅工具>大袋>IPHONE第X袋

此篇文章於 03-19-20 01:54 PM 被 野良猫 編輯。
舊 03-19-20, 05:46 PM   #40
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

想問係咪無得手動跳去另一日架?
舊 03-19-20, 06:29 PM   #41
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
<~狐獨嘅有人島生存遊戲玩家

頭一日冇乜嘢做兩人一齊玩嘅話好快冇嘢做
之後可以買票飛去其他島或者跳河去其他區域會多啲嘢
雙人模式係提高收集效率,另一伴唔岩玩其實都係悶

初期首要換嘅嘢
>耐久度高嘅工具>大袋>IPHONE第X袋
其實之前我同老婆都有玩電話果隻,都接受到,不過見e隻有雙人模式想睇下點玩者 XDDDD
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-20, 06:30 PM   #42
野良猫
肥倫

引用:
想問係咪無得手動跳去另一日架?

因為佢係跟你真實時間,所以玩得佢預咗長期作戰
舊 03-19-20, 06:32 PM   #43
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
買個島返嚟家居自我隔離遊戲?

Animal Crossing: New Horizons Review
https://www.youtube.com/watch?v=Ujk85npaCio

https://www.youtube.com/watch?v=Ifv9_T7RLzw

舊 03-19-20, 11:37 PM   #44
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:

因為佢係跟你真實時間,所以玩得佢預咗長期作戰
咁早知買DL版…日日要開無問題,不過日日要咁樣換Game Card其實好怕會跌左…
舊 03-19-20, 11:49 PM   #45
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
Doomguy已經準備好買動森啦
另一方面西施惠都準備好買Doom

舊 03-20-20, 12:15 AM   #46
smartgon
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
下載緊日版。 而家有個問題,我本身用緊日版Nintendo online, 如果屋企人買咗行貨中文版動森, 咁佢係咪只可用港版nintendo online? 如果係, 咁佢又可唔可以同我一齊online玩呢隻game? Thanks.

此篇文章於 03-20-20 12:20 AM 被 smartgon 編輯。
smartgon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-20, 12:59 AM   #47
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: smartgon 查看文章
下載緊日版。 而家有個問題,我本身用緊日版Nintendo online, 如果屋企人買咗行貨中文版動森, 咁佢係咪只可用港版nintendo online? 如果係, 咁佢又可唔可以同我一齊online玩呢隻game? Thanks.
game係全區版本(日/行都只是包裝的分別),點樣配應都冇問題
行版配日本NSO肯定冇問題

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
其實之前我同老婆都有玩電話果隻,都接受到,不過見e隻有雙人模式想睇下點玩者 XDDDD
由手機版發出
其實本身個設計係最好你兩個人係分開時段咁玩,大家在唔同既時段修飾大家既島同自己個人既屋企
間唔中就可以一齊玩,一齊諗下點樣整好個島!而在你地各自同動物既互動,當中可能又會聽到個動物講你既另一半既事!你地仲可以間唔中玩下寄信仔!

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 03-20-20 01:08 AM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-20, 09:58 AM   #48
redcreature

註冊日期: Aug 2007
請問,太多嘢可以放去边?放地下會唔會冇咗?
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-20, 10:28 AM   #49
野良猫
肥倫

引用:
作者: redcreature 查看文章
請問,太多嘢可以放去边?放地下會唔會冇咗?
自己間屋就係收納箱,唔用嘅可以直接收納

反而好似冇得整理自己身上嘅道具欄
依家好亂
左斧頭右釣杆
舊 03-20-20, 10:34 AM   #50
redcreature

註冊日期: Aug 2007
引用:
自己間屋就係收納箱,唔用嘅可以直接收納)
Thanks CHing, 我仲係營幕,超细@~@
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 07:54 AM

手機版 | APP版