Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

查看投票結果: SLAMDUNK你最喜愛角式
櫻木花道 58 24.27%
流川楓 26 10.88%
赤木 0 0%
宮城良田 6 2.51%
三井壽 63 26.36%
牧紳一 6 2.51%
清田信長 1 0.42%
神宗一郎 3 1.26%
高砂一馬 0 0%
眼鏡..兄 5 2.09%
仙道彰 34 14.23%
魚住純 0 0%
福田吉兆 0 0%
池上 0 0%
越野 0 0%
花形透 0 0%
騰真健司 8 3.35%
彩子 1 0.42%
晴子 3 1.26%
肥佬教練 18 7.53%
鞋鋪老細 7 2.93%
投票者: 239. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 05-11-05, 10:28 PM   #101
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
但係三井係高中因為空白期,搵佢同人鬥1on1,肯定邊個都嬴佢,仍然果句仙道係最勁果個,山王果班都要返歸

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 03:54 PM   #102
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ttsssp
原來AJ鞋咁平............
遲D過日本買返幾對返黎炒

花道話因為係二手貨..
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 07:00 PM   #103
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 不死game神
但係三井係高中因為空白期,搵佢同人鬥1on1,肯定邊個都嬴佢,仍然果句仙道係最勁果個,山王果班都要返歸
佢贏左流川wo
雖然流川話個球係兩分

舊 05-12-05, 08:50 PM   #104
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
佢贏左流川wo
雖然流川話個球係兩分
但果球未免太卑鄙啦 (還是應該講流川太甜 ?)

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 09:00 PM   #105
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
個人技術澤北強過仙道(個人意見)

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 09:05 PM   #106
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

引用:
作者: b_boy
仙道唔係講個佢已經輸果比佢咩 ? (雖然係初中 )

舊 05-12-05, 09:06 PM   #107
POISON

引用:
作者: b_boy
井上畫到佢最勁架.........

不過唔知澤北係參考邊個

以我所知得

赤本=Ewing
櫻木=Rodman
流川=MJ?
三井=R.Miller?Steve Karr?
宮城=ron harper

仙道=M.Johnson?

舊 05-12-05, 09:33 PM   #108
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:

不過唔知澤北係參考邊個

以我所知得

赤本=Ewing
櫻木=Rodman
流川=MJ?
三井=R.Miller?Steve Karr?
宮城=ron harper

仙道=M.Johnson?
其實三者應該都係參考MJ(鬼咩,全能型代表球員係咁架啦 )
只係強度問題

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 10:38 PM   #109
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
宮城我見人話係kj
不過我唔知係乜水

今日補買番前幾期
好難接受啲人樣炳左好多
打架個期超正 b
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 10:54 PM   #110
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 阿高
宮城我見人話係kj
不過我唔知係乜水 ...
Kelvin Johnson,前Phoneix Suns一級後衛。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 10:56 PM   #111
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
今日幾經辛苦終於買翻上期 東 Touch,實在太正la,同完全版一齊keep起佢

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 12:00 AM   #112
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: syncmaster
今日幾經辛苦終於買翻上期 東 Touch,實在太正la,同完全版一齊keep起佢
係邊買到,我都想買返
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 12:10 AM   #113
apeman
Junior Member

註冊日期: Feb 2004
我買左呢個^^嘻~
apeman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 01:23 PM   #114
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: GateHacker
係邊買到,我都想買返
係公司附近報紙檔(北角區)一間一間敢問,終於買到最後一本

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 01:59 PM   #115
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 暴走蟹
花道話因為係二手貨..
第二對唔係二手貨黎架...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 02:01 PM   #116
魚伕
Moderator

引用:

不過唔知澤北係參考邊個
一睇就知係Penny仔啦...
舊 05-13-05, 02:02 PM   #117
魚伕
Moderator

引用:
作者: syncmaster
係公司附近報紙檔(北角區)一間一間敢問,終於買到最後一本
即係第幾期touch!!?
等我去買返...
舊 05-13-05, 03:25 PM   #118
bbaeric
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 魚伕
等我去買返...
last week 東 touch!!!

舊 05-13-05, 04:14 PM   #119
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
等我去買返...
5月3 eason封面果期
買唔買得番都好講彩數

舊 05-13-05, 05:37 PM   #120
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
有冇大大肯scan黎睇睇=.=

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 05:43 PM   #121
無敵鬼丸
Crazy Gamer
鈴木海斗~~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 小伙子
梗係三井啦
佢加入相"不" 既理由實在太有型了
夠流川型~?
因為夠近
無敵鬼丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 07:41 PM   #122
POISON

引用:
一睇就知係Penny仔啦...
Penny仔似仙道多D
不過Penny個時出左道咩??

澤北會唔會係Dr.J?

舊 05-13-05, 07:43 PM   #123
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 無敵鬼丸
夠流川型~?
因為夠近
宮城都係
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-05, 07:45 PM   #124
魚伕
Moderator

引用:
Penny仔似仙道多D
不過Penny個時出左道咩??

澤北會唔會係Dr.J?
唔係呀...你睇佢個頭...加佢0個d動作...一定係Penny啦...
森重寛咪奧尼爾囉...
舊 05-14-05, 08:57 AM   #125
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

引用:
有冇大大肯scan黎睇睇=.=
這個是網上下載的 /
圖會有點大

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[全機種]NBA Live 2005圖片及影片,美版9/28發售,PS2日版預定11月發售. 神祕人1號 電視遊戲討論版 40 11-24-04 08:26 PM
Pinky 討論區 3 SK2 收藏品討論版 1000 07-02-04 07:31 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM

現在的時間是 09:49 PM

手機版 | APP版