Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2019年8月四場馬戲 VOL.15
anyone 08:03 PM 07-25-20
6乙/
v一隊陸基
nelson/
leotam3 09:54 PM 07-25-20
E6甲+7-1LOOP 刷RANKING好忙
Famitsubasa 10:23 PM 07-25-20
作者: Squall-Lucifer:
以全甲,每日晚上都打的情況來算
E4打3天
E5打2天
E6打4天
E7打5天以上
.......E467不卡斬的話......
8月中完既話應該打唔切
Squall-Lucifer 01:18 AM 07-26-20
作者: Famitsubasa:
8月中完既話應該打唔切
放心,第二批友軍(目前E7的只是先遣隊)未知幾時來到,到了之後還有最少兩星期打
anyone 02:18 AM 07-26-20
e6乙開完shortcut又係直行直過
leotam3 10:32 AM 07-26-20
開始削E6-2, 對面咁勁點打?
leotam3 03:28 PM 07-26-20
E6-2削血....
入3次BOSS都係扣得2百幾3百就出番來...
我係唔係打乙好D...........
anyone 04:02 PM 07-26-20
來吧
唔要隻爛鬼tbf e7丙得喇
leotam3 10:36 PM 07-26-20
6-2削血中, 好想等友軍先再削血
leotam3 10:38 PM 07-26-20
作者: anyone:
來吧
唔要隻爛鬼tbf e7丙得喇
想要6甲隻天山村田
PANCAKE想要, 不過應該打唔到架啦
anyone 11:31 PM 07-26-20
一直線打完e7-1
leotam3 10:54 PM 07-27-20
コロTOUCH個發動率有冇咁低丫
3場先開到一場, 其餘2場就全家桶確定
Squall-Lucifer 11:16 PM 07-27-20
作者: leotam3:
コロTOUCH個發動率有冇咁低丫
3場先開到一場, 其餘2場就全家桶確定
一來她的同型艦未出,二來很看她和僚艦的LV.....

題外話,C2剛發推和換了頭像,阿洲泳裝確定
leotam3 11:27 PM 07-27-20
一來她的同型艦未出,二來很看她和僚艦的LV.....

題外話,C2剛發推和換了頭像,阿洲泳裝確定
另外2隻都99啦
LAST DANCE完全唔知可以點打
Squall-Lucifer 11:31 PM 07-27-20
另外2隻都99啦
LAST DANCE完全唔知可以點打
E6-2對面無制空,只有超強的防空能力,刷滿熟練的陸航去打,斬殺失敗就F5以保住熟練度
科羅打洞高速化,用46改拉超長射程保先手,同時裝上三式彈和徹甲彈食盡兩者的倍卡
這樣本身沒倍卡的科羅才有機會打出大威力的Touch
leotam3 09:04 AM 07-28-20
E6-2對面無制空,只有超強的防空能力,刷滿熟練的陸航去打,斬殺失敗就F5以保住熟練度
科羅打洞高速化,用46改拉超長射程保先手,同時裝上三式彈和徹甲彈食盡兩者的倍卡
這樣本身沒倍卡的科羅才有機會打出大威力的Touch
另外2隻金剛型(未嫁)上乜炮好?
用美帝炮(6星up)好似仲miss得多過35.6改
(另外果支我用35.6改2)

Ranking 而家跌到去38, 一日打30希望保住前100
Squall-Lucifer 03:16 PM 07-28-20
另外2隻金剛型(未嫁)上乜炮好?
用美帝炮(6星up)好似仲miss得多過35.6改
(另外果支我用35.6改2)

Ranking 而家跌到去38, 一日打30希望保住前100
未婚就會有過重炮的問題,拿41系列都會有影響,只是日常地圖你唔覺者
無啦,356改或者T356﹐最多上38改
leotam3 08:59 AM 07-29-20
應該削到入斬, 不過我見到touch打落去重巡ネ都係扣得2百打到中破,
我係唔應該上番nelson好d?
好明顯356改唔多夠力,但係再上就會miss
Squall-Lucifer 01:18 PM 07-29-20
應該削到入斬, 不過我見到touch打落去重巡ネ都係扣得2百打到中破,
我係唔應該上番nelson好d?
好明顯356改唔多夠力,但係再上就會miss
科羅touch 真係賭爆擊…
你比霧要再拉命中和火力就只能先婚再裝41三連改二和MK7GFCS了
leotam3 09:32 PM 07-29-20
如果放棄E7甲, 我E6轉用NELSON打算啦
唔想為EVENT娶
(榛名單婚派
Squall-Lucifer 10:17 PM 07-29-20
如果放棄E7甲, 我E6轉用NELSON打算啦
唔想為EVENT娶
(榛名單婚派
E7不是甲就丙丁,丙有螺絲,丁就面對最少的姬
leotam3 11:36 PM 07-29-20
E7不是甲就丙丁,丙有螺絲,丁就面對最少的姬
入左斬, 打埋呢2日RANKING先再算
Squall-Lucifer 01:46 AM 07-30-20
今晚燒了一萬油去撞E7-2甲斬殺,仍是失敗,等友軍好了
Chris Redfield 06:55 AM 07-30-20
E6甲成功斬殺~
依家E1-6都係甲,7諗住打丙算,咁既難度為左飛pancake唔太抵啦

做週任回下資先
Squall-Lucifer 02:48 PM 07-31-20
又是在我沒打戰果的月份發人權裝備.....
_______
好彩是前20Only才有江草銀河www
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面