Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-19-09, 04:12 PM   #1
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
あいのり3月做完了

http://www.sanspo.com/geino/news/090...0505015-n1.htm
可能經濟不景
10年高收視長壽長壽節目都要中止
雖然睇這個節目只係兩年時間
但真係好唔捨得
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-09, 03:50 PM   #2
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
呢個節目我睇左好多年
去親日本旅行都記得逢星期一晚做完smap x smap後有得睇
有時睇台灣播既字幕版
近年屋企裝左日本電視, 就直頭每個星期一都一定追

前排先話十周年, 估唔到咁快就停播
真係好唔捨得

唔知配唔成couple果班係咪強制遣返?

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-09, 01:03 PM   #3
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
呢個節目我睇左好多年
去親日本旅行都記得逢星期一晚做完smap x smap後有得睇
有時睇台灣播既字幕版
近年屋企裝左日本電視, 就直頭每個星期一都一定追

前排先話十周年, 估唔到咁快就停播
真係好唔捨得

唔知配唔成couple果班係咪強制遣返?
什麼是日本電視?
指係香港直接收到日本電視台?

舊 01-21-09, 11:10 PM   #4
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
什麼是日本電視?
指係香港直接收到日本電視台?
係呀
用base station
其實上網都睇到直播~不過我喜歡享電視度睇

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-09, 12:50 AM   #5
Wizhei
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
之前一直都有youtube睇開,好唔捨得呀....
Wizhei 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:31 AM

手機版 | APP版