Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-02, 09:04 PM   #1
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
Question 點會有人支持日本隊都唔支持中國隊GA

條蛋散仲話中國會破最高比人入球記錄

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-02, 10:39 PM   #2
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
我都不支持中國隊,因為太串...
中國被人炒?除非中國可以出線,否則很難被人炒...

p.s.我支持荷蘭和英格蘭的
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-02, 10:45 PM   #3
butterfly
Crazy Gamer
林志玲,黑與白的閃光!

註冊日期: Apr 2002
Re: 點會有人支持日本隊都唔支持中國隊GA

引用:
Originally posted by 老野一個 :
條蛋散仲話中國會破最高比人入球記錄

邊個禁人渣.........打佢!!!!!!

butterfly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-02, 11:34 PM   #4
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
其實.. 我都唔明~~ 我相信 中國隊 未必會俾人大數, 輸兩,三球都唔算輸好多~~ 但要囉到分會係一個大問題...

捧 日本隊 唔係問題, 但我覺得要分清楚 日本 都只係二線尾的國家隊, 而 中國 算是三線國家隊哩! 其實近期 日本 對 中國 對抗賽都唔係一面倒~~ 我相信再過幾年, 中國 可以媲美 日本, 南韓

至於串唔串問題, 我地捧係捧民族情, 唔係捧球員~~ 其實擺十一件蛋散落去, 都會有十憶人支持隊波, 我諗o的我國球員唔明哩個道理~

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-02, 12:20 AM   #5
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

中國雖然係弱,但係未至於好cheap
中國岩岩打入世界杯,好多野都係起步階段
所以我地應該支持佢先係

日本以前未又係好鬼弱
唔好比d足球小將影響先得架~~
上次睇中國vs烏拉圭,
上半埸都力保不失
下半埸都有反擊ge攻世
中國都算係有反咁上下架

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-02, 01:04 AM   #6
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

個場波係熱身....但覺得中國個中場差d野咁
子貓物語hihi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-02, 06:56 AM   #7
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
Originally posted by 子貓物語hihi :
個場波係熱身....但覺得中國個中場差d野咁
無錯! 中場冇o左鎖匙人, 走動唔多
但勤力可補一切, 我相信到世杯, 佢地都咁行行企企, 一定會知錯, 但當然可以話囉經驗

其實對 烏拉圭 都不錯了, 起碼俾之前幾場好.. 希望對完 葡萄牙 之後, 領略過一級球場o既作戰之後, o的球場心態有改變!

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-02, 12:18 PM   #8
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

其實我對中國?麰n求好低,從來冇諗過會出倒線,只要起碼咧1分同入倒波就得喇!
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-02, 06:43 PM   #9
eddie_hk
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
umm..

中國隊球員太囂張, 第一次入世界盃便不可一世.
eddie_hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-02, 06:50 PM   #10
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

Re: umm..

都唔知班中國人點諗,入到決賽周就已經自滿,以為距離終點已經不遠,實際上,回頭看,起點只不過距離大約幾步.

舊 05-19-02, 08:00 PM   #11
dragonquest
Senior Gamer

佢地太串:hrmph:

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:28 AM

手機版 | APP版