Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 05-10-02, 01:22 AM   #1
Cheuk
Senior Gamer
∪~↓黑翼天使♀﹥∮

註冊日期: May 2002
hi~!~我係新來的!~!~多多指教^_^

我想問下各位有冇下級生and鬼畜王(封面是有一個男仔坐在椅上,他兩旁有兩個女仔)的攻略???唔該晒各位~!
Cheuk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-02, 06:25 AM   #2
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
Re: hi~!~我係新來的!~!~多多指教^_^

引用:
Originally posted by Cheuk :
我想問下各位有冇下級生and鬼畜王(封面是有一個男仔坐在椅上,他兩旁有兩個女仔)的攻略???唔該晒各位~!

下級生攻略(一)

下級生攻略(二)

我諗你指鬼畜王ランス了(不過身旁唔係有三個女仔咩!?)

鬼畜王ランス的攻略比較麻煩
希望你睇得明!!

鬼畜王ランス攻略 (一)
鬼畜王ランス攻略 (二)
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-02, 10:09 AM   #3
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
歡迎歡迎~~!!
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-02, 12:27 PM   #4
Cheuk
∪~↓黑翼天使♀﹥∮

多謝各位幫助~!~
舊 05-10-02, 02:00 PM   #5
美里
Insane Gamer
PiaCorrat~3

註冊日期: Apr 2002
鬼畜王有攻略都玩死人ga,慢慢玩啦
美里 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-02, 03:02 PM   #6
Cheuk
∪~↓黑翼天使♀﹥∮

我想問下有冇pia 1 and 2攻略????鬼畜王攻略真係好難明,有中文嗎????
舊 05-10-02, 03:26 PM   #7
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

歡迎你。
至於Pia 1 同 Pia 2既攻略就...
http://ken-2001.hoops.ne.jp/koryaku/list.htm
唔知呢個網頁幫唔幫到你呢?

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-02, 03:58 PM   #8
C-law
Ultimate Gamer
大Law友=﹏=

註冊日期: Jan 2002
HIHI~~ CHEUK~
你的名字是否 取自WWE 某位摔角手?

舊 05-10-02, 06:30 PM   #9
Cheuk
∪~↓黑翼天使♀﹥∮

引用:
Originally posted by C-law :
HIHI~~ CHEUK~
你的名字是否 取自WWE 某位摔角手?
no ar~!~我中文名最後係個卓字~!~so i use it ja~!~
舊 05-10-02, 06:47 PM   #10
Cheuk
∪~↓黑翼天使♀﹥∮

引用:
Originally posted by 森原里美 :
歡迎你。
至於Pia 1 同 Pia 2既攻略就...
http://ken-2001.hoops.ne.jp/koryaku/list.htm
唔知呢個網頁幫唔幫到你呢?
個網頁正呀~!~!~係唔係h-game攻略目錄呢??其實我有gameplayers以前做的pia1攻略,可惜爛了!~!~
舊 05-11-02, 01:11 AM   #11
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
個網頁正呀~!~!~係唔係h-game攻略目錄呢??其實我有gameplayers以前做的pia1攻略,可惜爛了!~!~
唔, 裡面既幾乎全部都係攻略呢(定係你一早知道, 還是我誤解你既意思)。
Click 個隻遊戲既HTML個欄既話就係攻略了。
Pia 1既話我係用幾年前出過既一本SS時代既Visual Fan Book玩架。(當然玩SS版了, 因為1既話我冇PC版)

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-02, 10:49 AM   #12
kintaro

註冊日期: Dec 2001
Wink

引用:
你好啊!

小弟找到了PIA I和PIA II的中文攻略,希望對你攻略遊戲時有所幫助喇:

PIA CARROT I中文攻略

PIA CARROT 2中文攻略

長期目標:打開攝影眼
kintaro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-02, 05:09 PM   #13
Cheuk
∪~↓黑翼天使♀﹥∮

好多謝大家的幫助(我部computer壞左,so遲左online 多謝各位)!~!你地令我感到好?鈮x~!!~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:45 PM

手機版 | APP版