Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-03-12, 11:07 PM   #76
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: maxlina 查看文章
係喎...之前冇為意THX
有毒卡,我打怪打過一張

舊 02-03-12, 11:16 PM   #77
alexc
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
守城門好惡搞
alexc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:20 PM   #78
Sar8
The One

拉成堆怪靠反擊
我仲以為我玩緊OLG果陣既騎士

舊 02-03-12, 11:21 PM   #79
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
Ch.9....打到要一隻隻巨人咁拉...
好彩有獎品10星卡:凍拳之加護LV3
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:23 PM   #80
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
個個都打得咁快,睇黎3日就可以爆哂機
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:25 PM   #81
Sar8
The One

基本上可能挨唔到Online果個mode就過哂

而且佢連線又係打返果堆任務....

此篇文章於 02-03-12 11:32 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:33 PM   #82
小黑

引用:
作者: Sar8 查看文章

仲要連線100次
其實果堆盃可唔可以面對面聯線解架
舊 02-03-12, 11:37 PM   #83
Sar8
The One

引用:
作者: 小黑 查看文章
仲要連線100次
其實果堆盃可唔可以面對面聯線解架
連線100次咪簡D ch1打果隻獸人咪得
一陣就打死啦

舊 02-03-12, 11:38 PM   #84
小黑

引用:
連線100次咪簡D ch1打果隻獸人咪得
一陣就打死啦
無限loop 好辛苦的說
舊 02-03-12, 11:41 PM   #85
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
打毒蜥...夠挑戰性...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:43 PM   #86
Sar8
The One

引用:
夠快啊麻

睇上面9章已經10星卡,即係冇二週目啦

舊 02-03-12, 11:50 PM   #87
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:

唔係掛... 我仲諗住隻GAME可以打番過百個鐘架喎 太短的話我可能等下隻GAME萛

打寶方面多唔多野儲先? 我唔介意(後期)玩法重覆, 但最少要多裝多野儲...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:51 PM   #88
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
拉成堆怪靠反擊
我仲以為我玩緊OLG果陣既騎士
點反擊???
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-12, 11:57 PM   #89
Sar8
The One

引用:
作者: YHW 查看文章
唔係掛... 我仲諗住隻GAME可以打番過百個鐘架喎 太短的話我可能等下隻GAME萛

打寶方面多唔多野儲先? 我唔介意(後期)玩法重覆, 但最少要多裝多野儲...
諗下D衫係成套過既
耐極有限啦....

你都睇到有人打到第9章,而且D卡又係咁高星...過百個鐘可能真係冇

當然而家都係估,不過唔好抱好似有MH玩咁耐既期望好D

舊 02-04-12, 12:04 AM   #90
BlackWing
World Order
↘本氣度0

焰巨人比我既感覺...
近戰們你們都去死吧(?)

無晒電,聽日試下插張空中殺法同其他空戰卡試下會唔會好d
順手插埋張突擊加攻..

此篇文章於 02-04-12 12:08 AM 被 BlackWing 編輯。
舊 02-04-12, 12:15 AM   #91
Sar8
The One

引用:
作者: yeung2001241 查看文章
點反擊???
服事舉盾果下擋攻擊就會有隻如來神掌車落來,車緊果陣無敵,而且範圍大概係一個普攻既範圍

舊 02-04-12, 12:20 AM   #92
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: BlackWing 查看文章
焰巨人比我既感覺...
近戰們你們都去死吧(?)

無晒電,聽日試下插張空中殺法同其他空戰卡試下會唔會好d
順手插埋張突擊加攻..
爆機靠你了

我卡咗响炎巨人X100、炎巨人BOSS度
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 12:23 AM   #93
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 如月刃 查看文章
爆機靠你了

我卡咗响炎巨人X100、炎巨人BOSS度
100隻巨人暫時都幾絕望,打丘巨人開頭幾格打得太龜
到最後夠鐘差3隻先夠數

炎巨人boss你試下射佢腰位睇下扣幾多
未爆氣我砍佢一野600幾,爆左800幾~900
仲用緊次一級既+6劍,打到把"神器"(官方名)級lv4+防&藥物擴散..聽日去強化用著先...
我都知個skill有d奇怪

此篇文章於 02-04-12 12:27 AM 被 BlackWing 編輯。
舊 02-04-12, 12:26 AM   #94
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: BlackWing 查看文章
100隻巨人暫時都幾絕望,打丘巨人開頭幾格打得太龜
到最後夠鐘差3隻先夠數

炎巨人boss你試下射佢腰位睇下扣幾多
未爆氣我砍佢一野600幾,爆左800幾~900
仲有舊次一級既+6劍,打到把lv4+防&藥物擴散..聽日去強化用著先...
我都知個skill有d奇怪
你咁高攻嘅

我一下扣4X
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 12:30 AM   #95
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 如月刃 查看文章
你咁高攻嘅

我一下扣4X
4X應該射唔中姐...腰位都唔係全部係弱點位
要好貼近熔岩既位先係

攻擊力我好似338(係咁上下,偏差唔夠10)
舊 02-04-12, 12:56 AM   #96
Sar8
The One

頂佢個肺,打死隻巨人之後佢個沖擊波打爆我個城

PS.第二次就打完,意外地易打

此篇文章於 02-04-12 01:10 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 02:20 AM   #97
DREWDREW
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
打邊關?邊個任務?多藥草呢?
無佢買唔到大回復!
Thank you
DREWDREW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 03:13 AM   #98
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: DREWDREW 查看文章
打邊關?邊個任務?多藥草呢?
無佢買唔到大回復!
Thank you
打大鎚姐妹花啦...易打又有藥出.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 03:43 AM   #99
Reader
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
幾隻巨人同場到底應該點打..
打佢地幾乎無硬直.....

Reader 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-12, 10:02 AM   #100
BlackWing
World Order
↘本氣度0

換左堆卡片,砍死火巨人
仲有24:07:56

未爆氣一劍砍700~800,爆左氣過千,cri扣1300左右
卡片:
6星:攻擊力up LV2+HP上升LV1(15c)
1星:攻擊力up LV2+HP上升LV2(20c)
1星:HP回復力向上LV3(15c)
7星:空中殺法LV2(15c)
4星:突擊(30c)

HP:3250/AP:2600/攻擊力413/防禦78

此篇文章於 02-04-12 10:05 AM 被 BlackWing 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Gundam True Odyssey 精靈戰士 電視遊戲討論版 1 01-01-06 07:15 PM
Ragnarok Battle Offline Rv250 PC電腦遊戲討論版 219 03-16-05 07:20 PM
RAGNAROK The Animation 討論區 koala 日本動漫畫討論版 401 10-20-04 10:56 PM
RAGNAROK BATTLE ADVENTURE 体體版 Fio PC電腦遊戲討論版 1 02-18-03 07:43 PM
Ragnarok Battle Online?! Hayami PC電腦遊戲討論版 5 12-22-02 12:39 AM

現在的時間是 12:16 PM

手機版 | APP版