Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 
H-GAMEの部屋>03月新作(2015年)
大破人間 05:00 PM 01-13-15
作者: iamleoluk:
rance我覺得算幾好啦
h scene有少少跳格者

算係咁了, 中規中距, 而且暫時算跟足主線遊戲

如果只做主線劇情的話, 第二集應該是監獄H和墓地衛兵H吧...

不過我覺得支線的女角比較誘人.....(例如武器屋和武器屋及武器屋)
6eo 12:12 PM 01-16-15
好到我認唔出係pink apple
睇黎A社應該出左好多力
Gallardo 10:57 PM 01-16-15

由仁個樣又OK喎
風音 11:00 PM 01-16-15
立繪無事動作場面出事
Gallardo 11:16 PM 04-28-15
LOVELY×CATION THE ANIMATION #2「初恋の日々、再び」
ttp://www.pinkpineapple.co.jp/products/detail.php?product_id=977
瀬良
大破人間 09:45 AM 04-30-15
Rance01 第二集睇左預覽圖.

看來第二集主場是希露和衛兵.

幻夢劍尤拉及王女主僕三人登場.

尤拉多半下集推倒

王女主僕三人肯定是最後一集才推倒.

看來應該最少會有四集...

雖然不是主線很可能動畫不會做出來, 但個人私心希望會有武器屋的H
b_boy 07:29 PM 05-01-15
套女僕唔錯, 夠肉
6eo 04:19 PM 05-25-15
pink apple堅係進步左好多
新個套一夫二妻D畫好到難以相信
Nelly 12:11 AM 06-17-15
同意, 最近幾個月畫得短都算啦, 仲要好求奇.
izumo 12:45 AM 12-07-15
原來已經沉左底

而家一個月有2-3套岩睇已經偷笑...
小昭Teddy 01:32 AM 12-07-15
11月唔錯丫
euphoria
輪姦媚薬中毒
ケダモノ(家族)たちの住む家で
大破人間 02:48 AM 12-07-15
作者: izumo:
原來已經沉左底

而家一個月有2-3套岩睇已經偷笑...
尤其近年越來越多那種H漫動畫化、靜態看上來不錯、動起來卻是FLASH的那種動畫...
看這個我不如直接看漫畫算了...

實在不知道為什麼會流行起來....
Iro 11:14 AM 12-07-15
因為宜家連諗劇本都唔想浪費時間 所以有前幾個月討論過加插原作漫畫涉時間 / 縮短一話時間的問題
hea住製作 遲啲執埋笠都唔奇了
埃及使者 07:31 PM 12-07-15
某廠食住FING頭
搖到頭暈

呢D真係摺埋都唔覺可惜
izumo 11:52 PM 12-07-15
作者: 埃及使者:
某廠食住FING頭
搖到頭暈

呢D真係摺埋都唔覺可惜
對魔忍2 佢換走左晃晃監督 我反而唔慣
小昭Teddy 01:37 AM 12-08-15
作者: izumo:
對魔忍2 佢換走左晃晃監督 我反而唔慣
但對魔忍2人設接近返原作少少, 超實用
好期待凜子
KUTAR# 10:39 AM 12-09-15
作者: 小昭Teddy:
但對魔忍2人設接近返原作少少, 超實用
好期待凜子
一路都冇聲氣,擔心係唔係爛尾
大破人間 12:46 PM 12-09-15
作者: KUTAR#:
一路都冇聲氣,擔心係唔係爛尾
因為廠商單是手遊就賺飽飽了吧
小昭Teddy 04:41 PM 12-10-15
作者: 大破人間:
因為廠商單是手遊就賺飽飽了吧
決戰arena應該賺唔少....我都有課過, 雖然唔多
大破人間 02:26 PM 07-04-16
Rance01終於完左
結果真係只同主線角色做左

武器店和旅館是一代人氣角色竟然無做

片尾彩蛋算是有做出慣例的角色後日談感覺.

比較難得的是有墮落前的四魔女, 敗仗前的王子, 被滅門前的五十六路過
Hunter 09:48 PM 07-06-16
作者: 大破人間:
Rance01終於完左
結果真係只同主線角色做左

武器店和旅館是一代人氣角色竟然無做

片尾彩蛋算是有做出慣例的角色後日談感覺.

比較難得的是有墮落前的四魔女, 敗仗前的王子, 被滅門前的五十六路過
出到4集算係咁啦
宜家H動好多1至2集就完, 仲要得15分鐘

H動數量已經少, 仲要有D係 FLASH H動....
尼路 10:59 PM 07-06-16
個D FLASH H動真係有種回到過去70年的感覺……好似去返上個世紀咁……
AshleyYan 04:25 PM 07-15-16
想買Illusion既VR game,應該用咩途徑?
HAKAIDER 09:52 PM 07-15-16
作者: AshleyYan:
想買Illusion既VR game,應該用咩途徑?
Amazon JP +代購
AshleyYan 09:16 AM 07-16-16
轉址得唔得?
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 

返回主題版面